Marria Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Ο Πειραιας δεν ειναι τοσο ευκολα προσβασιμος απο ολους
driftingcris Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Ρε παιδια την Σαλονικα γιατι τοσο στο κλασιμο? Νομιζω φτανει αυτο το θεμα και για τις 2
Doc1355 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Eχουμε ένα bug ή ιδέα μου; Στην πρώτη επιλογή δείχνει 1 vote και αν πατήσεις εμφάνιση βγαίνουν 2!
Doc1355 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 χαχαχχαχαχαχα κάτσε να το πώ στον Luci να το κοιτάξει..
eu@ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Eχουμε ένα bug ή ιδέα μου; Στην πρώτη επιλογή δείχνει 1 vote και αν πατήσεις εμφάνιση βγαίνουν 2! μικρό το κακό!
status Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Χμ, θα είμαι αθήνα εκείνες τις ημέρες αλλά δεν ξέρω ακριβώς ημερομηνία, εαν συμπίπτει θα παραβρεθώ και εγώ, εκτός και αν θέλετε να μαζευτούμε όλοι μαζί στο δημαρχείο πειραια που θα παντρέψω ένα ζευγάρι ;ρ
eu@ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Χμ, θα είμαι αθήνα εκείνες τις ημέρες αλλά δεν ξέρω ακριβώς ημερομηνία, εαν συμπίπτει θα παραβρεθώ και εγώ, εκτός και αν θέλετε να μαζευτούμε όλοι μαζί στο δημαρχείο πειραια που θα παντρέψω ένα ζευγάρι ;ρ αν μας καλεσουν μετά κ στο τραπέζι,ερχομαστε!
slygeo87 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Χμ, θα είμαι αθήνα εκείνες τις ημέρες αλλά δεν ξέρω ακριβώς ημερομηνία, εαν συμπίπτει θα παραβρεθώ και εγώ, εκτός και αν θέλετε να μαζευτούμε όλοι μαζί στο δημαρχείο πειραια που θα παντρέψω ένα ζευγάρι ;ρ ENTΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ κι έτσι. Κανόνισες τον ΓΑΜΟ την ημέρα της ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ. Άρρωστε ινσόμνιακ. Άρρωστε.
eu@ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 ENTΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ κι έτσι. Κανόνισες τον ΓΑΜΟ την ημέρα της ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ. Άρρωστε ινσόμνιακ. Άρρωστε. δεν εχει οριστεί ακόμη για την συναντηση
status Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 ENTΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ κι έτσι. Κανόνισες τον ΓΑΜΟ την ημέρα της ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ. Άρρωστε ινσόμνιακ. Άρρωστε. Μετά τις 20 του μηνού θα είναι ρε, ακριβώς δεν ξέρω, ίσως να πέφτει κοντά, εαν πέφτει ξέρεις, εσύ και εγώ στις τουαλέτες μαζί με την eu@;P
humoraddict Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Χμ, θα είμαι αθήνα εκείνες τις ημέρες αλλά δεν ξέρω ακριβώς ημερομηνία, εαν συμπίπτει θα παραβρεθώ και εγώ, εκτός και αν θέλετε να μαζευτούμε όλοι μαζί στο δημαρχείο πειραια που θα παντρέψω ένα ζευγάρι ;ρ ή στην Χαλκίδα που θα βαφτίσω εγώ έναν πιτσιρίκο lol
slygeo87 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 δεν εχει οριστεί ακόμη για την συναντηση Την ημέρα του γάμου. Είναι στημένα όλα. ΨΕΥΤΕΣ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα