Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα μιλησεις με το δικηγορο μου συντομα :P

Εγω ειμαι ο δικηγορος σου!

Λοιπόν να γυρίσουμε στο θέμα λίγο!

Πάλι για τέλους Αυγούστου λέτε ε;

Εσυ κοψε τα offtopic

Δημοσ.

Εγω ειμαι ο δικηγορος σου!

οπως βλεπεις απαντησα ακριβως οπως με ειχες συμβουλεψει! χαχαχαχα

Δημοσ.

Doc, στην φωτο που μαζευτηκατε, δηλαδη στο editing καποιο λαθος υπαρχει. Αποκλειεται h humoraddict να ειναι το καγκελο (εκτος αν ισχυει το "humoraddict και τα μυαλα στα καγκελα"). Τα φουξια νυχια ανηκουν στην Καρμεν, το διχως αλλο.

Δημοσ.

Doc, στην φωτο που μαζευτηκατε, δηλαδη στο editing καποιο λαθος υπαρχει. Αποκλειεται h humoraddict να ειναι το καγκελο (εκτος αν ισχυει το "humoraddict και τα μυαλα στα καγκελα"). Τα φουξια νυχια ανηκουν στην Καρμεν, το διχως αλλο.

Είναι τα 2 κορίτσια δίπλα δίπλα..για ευνόητους λόγους χαχαχαχα

Δημοσ.

και εμεις τα κεφαλια του τραπεζιου :P

θεση προεδρου εσυ !!! :P

και γω για μετα τον 15/8 λεω... και πριν τις 30 :P

Δημοσ.

Μιας και αυτη η συναντηση εγινε, μηπως να ανοιχτει ενα νεο θεμα με την συναντηση του Αυγουστου?

Αλλιως χανομαστε στα τοσα ποστ που υπαρχουν ηδη

Δημοσ.

αυτο που λεει η ΜΑρια με κατι επιπλεον: καποιος mod ή s.mod να κανει edit το τιτλο σε : συναντηση Ιnsomniac's Ιουλιου 2011 και μετα να βαλει ενα λουκετακι.... :) κ να ανοιχτει νεο θεμα :)

Δημοσ.

Και ποιός ο λόγος όμως να ανοίξουμε άλλο θέμα και να έχουμε και αλλα τόσα πόστ; (+ τα νέα offtopic)

Δημοσ.

Και ποιός ο λόγος όμως να ανοίξουμε άλλο θέμα και να έχουμε και αλλα τόσα πόστ; (+ τα νέα offtopic)

Γιατι αυτο παλιωσε , παμε για νεο θεμα :P

Συν οτι εφτασε στις 152 σελιδες, ποιος θα κατσει να διαβασει τοσες σελιδες αμα θελει να ρθει?

Δημοσ.

Συνήθως τις τελευταίες κοιτάνε και αν δεν βγάλουν ακρη ρωτάνε..εγώ τουλάχιστον έτσι νομίζω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...