Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με το PC εκανε restart

gia87

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα εχω ενα PC περιπου 2 χρονια με windows xp sp3 ολα ηταν μια χαρα (ειχα κανει καποια format logo ιων αλλα εδω και 10 μηνες ειμουν οκ) προχθες μου βγαζει ενα μηνυμα οταν τον ανοιξα και ελεγε αυτο που βλεπετε στην εικονα 1 πατησα ακυρο ειταν οκ ανοιγα/εσβηνα ξανα το pc ολα οκ δεν εβγαζε τπτ για 2 μερες αλλα εχθες ενω ειμουν και χαζεβα στο Νετ boom restart το pc και μετα το μηνυμα που εβγαλε και πριν οταν ξανανοιξε το pc (ισως τυχαιο ? ) Δεν ξερω τι μπορει να φτεει απο σκονη ειμαι καθαρος , θερμοκρασιες καρτας γραφικων και επεξεργαστη οκ... το pc δουλευει κανονικα .

650watt τροφοδοτικο

intel core quad 2.33ghz επεξεργαστης

4gb ram (2x2gb )

asus ati radeon 4890 1024gb

2 x 500gb WD σκληροι δισκοι .

2 φωτο με το σφαλμα και με το log για το restart.

post-221701-0-25096100-1308907996_thumb.jpg

post-221701-0-42328500-1308908002_thumb.jpg

Δημοσ.

Μηπως εχεις κολλησει καποιον ιο απο αυτους που μεταδιδονται με το autorun? Εκει με παραπεμπει η 1η εικονα εμενα.

Καλου κακου, κατεβασε το malwarebytes antimalware και κανε ενα σκαναρισμα.

Δημοσ.

Μηπως εχεις κολλησει καποιον ιο απο αυτους που μεταδιδονται με το autorun? Εκει με παραπεμπει η 1η εικονα εμενα.

Καλου κακου, κατεβασε το malwarebytes antimalware και κανε ενα σκαναρισμα.

Το θεμα ειναι οτι δεν το βγαζει καθε φορα εστω.. το εβγαλε μια φορα και μετα ξανα μετα το restart ισως να μην εχουνε σχεση μεταξυ τους

εκανα και το scan τιποτα δεν βρηκε (γρηγορο σκαναρισμα)..

Δημοσ.

Κάνε ενα scan με superantispyware και malwarebytes (full scan) απο ασφαλή λειτουργία καλύτερα, επίσης θα δοκίμαζα και ενα repair με το cd των windows

Δημοσ.

Ξεκίνα με memtest. To bugcheck 0x1000050 σχετίζεται κυρίως με RAM. Μπορείς επίσης να κάνεις δοκιμή με ένα τσιπάκι κάθε φορά.

Καλημερα εχω ενα PC περιπου 2 χρονια με windows xp sp3 ολα ηταν μια χαρα (ειχα κανει καποια format logo ιων αλλα εδω και 10 μηνες ειμουν οκ) προχθες μου βγαζει ενα μηνυμα οταν τον ανοιξα και ελεγε αυτο που βλεπετε στην εικονα 1 πατησα ακυρο ειταν οκ ανοιγα/εσβηνα ξανα το pc ολα οκ δεν εβγαζε τπτ για 2 μερες αλλα εχθες ενω ειμουν και χαζεβα στο Νετ boom restart το pc και μετα το μηνυμα που εβγαλε και πριν οταν ξανανοιξε το pc (ισως τυχαιο ? ) Δεν ξερω τι μπορει να φτεει απο σκονη ειμαι καθαρος , θερμοκρασιες καρτας γραφικων και επεξεργαστη οκ... το pc δουλευει κανονικα .

650watt τροφοδοτικο

intel core quad 2.33ghz επεξεργαστης

4gb ram (2x2gb )

asus ati radeon 4890 1024gb

2 x 500gb WD σκληροι δισκοι .

2 φωτο με το σφαλμα και με το log για το restart.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...