Προς το περιεχόμενο

Ασφάλιστρα Fiesta 2010

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασμένο το Fiesta Ιανουάριο 2010 (1250 κυβικά).

276,99 ευρώ ασφάλιστρα εξαμήνου είναι καλά?

Δημοσ.

Η ανάλυση που έχει μέσα είναι η εξής :

Καθαρά Ασφάλιστρα με Οδ.Βοήθεια 198,25

Δικαίωμα Συμβολαίου 49,57

Φόρος Ασφαλίστρων 25,58

Τ.Ε.Ο 1,70

Επικουρικό Κεφάλαιο 1,89

Δημοσ.

Σε ποια εταιρεία είσαι;

Εγώ πληρώνω ~250€ με 1400cc αυτοκίνητο, κάλυψη για τα πάντα (καιρικά φαινόμενα, κλπ) πλην μεικτής και δυστυχώς επασφάλιστρο κάτω των 23 ετών.

Δημοσ.

Βασικο για μια ασφαλιστικη ειναι να μετεχει στον λεγομενο φιλικο διακανονισμο και να μην φοβασαι οτι καποια στιγμη θα πει "αντε γεια" και θα χασεις πληρωμενα ασφαλιστρα.

Δημοσ.

http://www.anytimeonline.gr/index.asp?a_id=110

Mπες να παρεις μια γεύση.Βάλε στο περίπου την εμπορική αξία του φιεστα σου (απο κανα αυτοτριτη,κανα καρ.τζιαρ) και κοίτα τη δευτερη τη τάξει ασφάλεια.

Γύρω στα 210 πρέπει να βγαίνει,τσέκαρε το.

Δημοσ.

Ναι βασικά μου φένεται τσιμπημένη η τιμή. Τί αντικειμενική αξία έχεις δηλώσει?

Εγώ πληρώσα τελευταία φορά σε 206 gti (1600cc) του '05 με αντικειμενική ~7k , στην αγροτική (ελπίζω μην θεωρηθεί διαφήμιση, αλλά μόνο μία απλή ενημέρωση) για συμβόλαιο με τα πάντα όλα εκτός μικτής + το καταραμένο υπασφάλιστρο που στην επόμενη ασφάλεια φεύγει , μου βγήκε στα 256.

Τσέκαρε και καμία αλλη εταιρία, έτσι να'χεις μία γενική ιδέα. Ειδικά αν δεν έχεις υπασφάλιστρο, η τιμή για την πιο απλή ασφάλεια νομίζω θα μπορούσε να είναι και ένα 40άρι πιο κάτω.

Δημοσ.

Δεν νομίζω πως η αντικειμενική αξία του αυτοκινήτου παίζει σημαντικό ρόλο στην τιμή της ασφάλειας.

Προχθές έσκασα πάλι 250€ (φοίνιξ) για σταρλετάκι 15ετίας.

Η φθηνότερη που βρήκα (με οδική βοήθεια) σε ασφαλιστική της πλάκας μου έβγαινε ~30€ λιγότερο.

Δημοσ.

στα ιδια κυβικα-ιδιο αυτοκινητο του '05 πληρώνω ετήσια 330-340 με ολες τις καλυψεις και οδική, πλην μικτης.

όπως είσαι θέλω Pm του πακέτου εταιρίας που έχεις , για να μην πω και το τηλ του ασφαλιστή σου του ίδιου γιατί στις 3 Ιουλίου λήγει το συμβόλαιό μου :-D :-D :-D

Δημοσ.

εμένα μου φαίνονται πολλά.

σε VW polo tsi (1197cc) αγορασμένο τον μάρτιο του 2010, εξάμηνη ασφάλεια με τα βασικά 151€ (η ασφάλεια έγινε τέλος Μαρτίου)

σε toyota corolla 1300cc (νομίζω είναι 1257cc) μοντέλο 1990 (ναι την παλεύει ακομα :-D ) έκανα ασφάλεια πριν καμιά εβομάδα στην ίδια εταιρία και ενώ τις προηγούμενες φορές για το vw και corolla ήταν ακριβώς ίδια η τιμή μου ζητήσανε 200€.

και απορώ τι έγινε. αύξηση γενικώς ή αύξηση λόγω παλαιότητας; αν έκανα το συμβόλαιο για το vw τώρα θα έδινα και γι αυτό 200€;

δεν ασχολήθηκα και πολύ. τους χαιρέτησα και πήγα σε άλλη εταιρία με τιμή 175€ (εξάμηνο, τα απολύτως βασικά).

σε επαρχία αυτά, χωρίς να υπάρχει η ποινή για νέο οδηγό

Δημοσ.

όπως είσαι θέλω Pm του πακέτου εταιρίας που έχεις , για να μην πω και το τηλ του ασφαλιστή σου του ίδιου γιατί στις 3 Ιουλίου λήγει το συμβόλαιό μου :-D :-D :-D

εχεις ΠΜ. Μηπως εχεις κανενα επασφάλιστρο ή υψηλο Bonus malus...?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...