Προς το περιεχόμενο

Ωρα σε Asp

leonidas_fs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά,

εχω μια σελίδα asp και μπορείς να γράψεις σε κάποια πεδία.

Όταν πατήσεις αποστολή αυτά γράφονται σε μια access.

πώς θα γίνει να βγαίνει στην access και ενα πεδίο με την ώρα που έγινε η καταχώρηση?

π.χ ονομα επιθετο δουλεια μπλα μπλα μπλα ωρα

Ευχαριστώ πολυ!

Δημοσ.

Στην Access στον πίνακα που γράφεις τα δεδομένα, θα προσθέσεις μια ακόμα στήλη με όνομα InsertedDate.

Κάθε φορά που θα γράφεις στον πίνακα τα πεδία από την asp φόρμα, θα βάλεις στην στήλη αυτή να παίρνει τιμή από την συνάρτηση DATE().

Αν θες μόνο ώρα και όχι ημερομηνία πες μου!

Δημοσ.

Στην asp τι πρέπει να πειράξω?

Στην Access απλα βάζω ενα extra πεδίο με όνομα InsertedDate? Τύπο δεδομένων το αγήνω σαν κείμενο? Sorry για τις χαζές ερωτήσεις αλλα τώρα μαθαίνω!

Δημοσ.

Δεν το θέλω σε query.

Θέλω οταν ανοίγω την βάση που γράφονται αυτά τα στοιχεία να έχει ενα πεδίο που να γράφει την ώρα που καταχωρήθηκε!

Δημοσ.

Στο πεδίο που δημιουργησες, πρέπει να βάλεις να έχει πάντα default value μόλις δημιουργείτε την ώρα.

Αν θυμάμαι καλά, είναι η συνάρτηση DATE() ή NOW().

Δημοσ.

Σας χάνω παιδιά!

Μιλάμε πάντα για την access ετσι ?

κάνω " Προβολή σχεδίασης " στον mdb που γράφονται και μετά επιλέγω το πεδίο InsertedDate και ???

Δημοσ.

Ανοίγεις τον πίνακα, design view. Βρίσκεις το πεδίο inserted date, πας κάτω στο default value και βάζεις μέσα το NOW().

Δημοσ.

Δούλεψε! Ευχαριστώ παιδιά!!

Και μια που σας βρήκα τώρα, να πώ οτι για την ίδια σελίδα δουλεύω αυτο αλλα χωρίς αποτέλεσμα. Αυτό με την php δεν δουλεύει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...