apd453 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Αρνούμαι να πεθάνω και να μην έχω πάει Ιαπωνία. Αυτό είναι δεδομένο. Πέρα από αυτό απλά θα σταματήσω τη δουλειά και θα γίνω ρεμπέτης. Είναι μια φιλοσοφία ζωής που πάντα μου άρεσε αλλά δυστυχώς δε μπόρεσα να υιοθετήσω ποτέ. Η ματαιοδοξία ξέρεις. Κάποτε σε ένα πελάτη που όλη την ώρα είναι χαρούμενος και έρχεται συχνά πυκνά για χαβαλέ του λέω: -Καλά εσύ όλη την ώρα όρεξη για μακακίες έχεις? -Αααα... φίλε μου. Εγώ είμαι ρεμπέτης ξέρεις. -Ρεμπέτης? Παίζεις μπουζούκι. -Σήμερα? Μπορεί και να παίξω. -Αύριο? -Δεν υπάρχει αύριο. Ας υποθέσουμε πως έχετε Π.Χ. 1 μήνα ζωής ακόμη. Τι θα κάνατε? http://www.youtube.com/watch?v=Ic7ufaNhq1Y&feature=related
Physics_Rulez Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 ..έχω γύρω μου τους φίλους και την οικογένειά μου.
eSATA Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Άν πέθαινα σε ένα μήνα από τώρα. Θα γύριζα στην πόλη μου. Θα πουλούσα τον υπολογιστή μου και το παπί μου και θα αγόραζα ένα xr250. Θα έκανα μια μικρή συλλογή από κλήσεις της τροχαίας. Θα πήγαινα Ιωάννινα για 3 μέρες. Τέλος θα κάπνιζα και θα έπινα νέες (για μένα) ουσίες. Αυτά.
antonl Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Για πιο στενά χρονικά περιθώρια: εσείς τί θα κάνατε άν είχατε 1 ώρα ζωής??? Τι θα κάνατε αν είχατε 1 ώρα ζωής πάνω στον πλανήτη γη???
Stavrakas13 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Για πιο στενά χρονικά περιθώρια: εσείς τί θα κάνατε άν είχατε 1 ώρα ζωής??? Τι θα κάνατε αν είχατε 1 ώρα ζωής πάνω στον πλανήτη γη??? Θα έπαιρνα ένα αεροπλάνο και θα έτρεχα προς Ιαπωνία μεριά μπας και κερδίσω 5-6 ώρες παραπάνω
antonl Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Ούτε μέχρι τ αεροδρόμιο δε θα φτανες σε μια ώρα :Ρ
apd453 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Σε μία ώρα δε προλαβαίνω να κάνω τίποτα Θα έσκαγα κουντεπιέ στο σβέρκο του δόκτορα και μετά θα πήγαινα για παγωτάκι. Αν δεν ήταν φρέσκο? Μακελειό.
-nick- Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Αρχικα ωραια και πολλα γαμησια, επειτα Τεράστιες δόσεις ψυχεδελικών στον Αμαζόνιο
mikelamar Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέσα σε μια ώρα δε μπορείς να κανείς κ πολλα, ούτε το λάκκο σου δε προλαβαινεις να σκέψεις!
apd453 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέσα σε μια ώρα δε μπορείς να κανείς κ πολλα, ούτε το λάκκο σου δε προλαβαινεις να σκέψεις! Ένα μήνα έχεις. Μη το σκέφτεσαι και πολύ. Περνάνε οι ώρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.