Προς το περιεχόμενο

Θελω τη γνωmη σας για αυτο το laptop

backy1993

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα δύο επιπλέον χρόνια μπορούμε να τα αγοράσουμε μετά την λήξη του 1 χρόνου εγγύησης ? Δηλαδή πχ.έχω ένα HP Laptop του 2008 αλλά η εγγύηση έχει τελειώσει τέλος του 2009,αν πάρω το HP Επέκταση Εγγύησης NB απο 1 σε 3 Έτη τώρα θα έχω εγγύηση για 2011-2012 η δεν παίζει κάτι τέτοιο ?

Δημοσ.

Τα δύο επιπλέον χρόνια μπορούμε να τα αγοράσουμε μετά την λήξη του 1 χρόνου εγγύησης ? Δηλαδή πχ.έχω ένα HP Laptop του 2008 αλλά η εγγύηση έχει τελειώσει τέλος του 2009,αν πάρω το HP Επέκταση Εγγύησης NB απο 1 σε 3 Έτη τώρα θα έχω εγγύηση για 2011-2012 η δεν παίζει κάτι τέτοιο ?

•Διάστημα ενεργοποίησης: Το πακέτο αυτό μπορεί να αγοραστεί μόνο μέσα στο πρώτο εξάμηνο από την ημερομηνία αγοράς ενός φορητού υπολογιστή HP Pavilion ή Compaq Pressario.

Δημοσ.

•Διάστημα ενεργοποίησης: Το πακέτο αυτό μπορεί να αγοραστεί μόνο μέσα στο πρώτο εξάμηνο από την ημερομηνία αγοράς ενός φορητού υπολογιστή HP Pavilion ή Compaq Pressario.

Ok,δεν το είχα προσέξει αυτό. :rolleyes:

Δημοσ.

HP Pavilion DV6-6135ev = Ψηστιέρα !

Το έχεις δουλέψει το συγκεκριμένο; Γιατί στις κριτικές/forums αναφέρουν ότι τα ανανεωμένα dv6 με sandy bridge και switchable graphics (ακόμα και τα quad core) είναι αθόρυβα και με χαμηλές θερμοκρασίες (εκτός της κλασικής ζέστης στην αριστερή πλευρά του touchpad όπου βρίσκεται ο σκληρός δίσκος).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...