Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με recovery

KoKoPsOpSaRoS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαιρετε αδερφια..λοιπον εχω εναν εξωτερικο σκληρο western digital και μεσα σε αυτον ειχα εναν φακελο με μουσικη εικονεσ βιντεο περιπου 3gb και ηθελα να δοκιμασω να βαλω τα xp μεσα..και ο χαζος..εβαλα το cd με τα xp και εκανα φορματ τον εξωτερικο χωρις να βγαλω τον φακελο απο μεσα..λοιπον...εχω δοκιμασει σχεδον οοοοολα τα προγραμματα recovery, εχω κανει deep scan και τα σχετικα. και εχω το εξης προβλημα..πρωτον: δεν μου βρισκει ολα τα αρχεια..βρισκει περιπου τα 2gb..και δευτερον...μου τα βγαζει ετσι εδω περα. http://img.blogsolute.com/recuva3.jpg η εικονα δεν ειναι απο εμενα..απλως εδωσα ενα παραδειγμα. δηλαδη τα τραγουδια για παραδειγμα δεν μου τα βγαζει με την ονομασια τους..τα βγαζει ετσι(006, 007, 008 κτλ)...τι αλλο να κανω για να βρω ολα τα αρχεια και με την ονομασια που ητανε?? (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στον σκληρο δεν ειχα βαλει κατι αλλο μεσα..δεν εχει κανει αλλη εγγραφη απο τοτε που τον αγορασα..μονο αυτον το φακελο ειχα μεσα)

Δημοσ.

Εφοσον η εγκατασταση των xp προλαβε να γραψει πανω στο χωρο που πριν υπηρχαν τα δεδομενα σου, πλεον ειναι σιγουρο οτι τα εχασες.

Για αυτο το λογο δεν σου βρισκει ολα τα αρχεια που ειχες πριν.

Οι ονομασιες των αρχειων δινονται απο την εφαρμογη αυτοματα, μιας και η διαδικασια της ανακτησης ασχολειται με το πως θα ανακτηθει το αρχειο, τον τυπο του και οχι με το ονομα που ειχε.

Δημοσ.

οντως εγραψαν τον χωρο τα xp..δεν γινεται να τα βρω με τιποτα ετσι? αν κανω bootαρισμα με το livecd του linux..λες να υπαρχει κανενα καλο προγραμματακι να τα βρω? οχι ε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...