Timonkaipumpa Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Τι είναι οι Combo editions και σε τι διαφέρουν από το απλό software update; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Τελευταιο update για το προβλημα που αντιμετωπισα σε περιπτωση που εμφανιστει σε καποιον: 10.6.8 και PGP WDE δεν τα πανε καλα, με το PGP να ειναι η αιτια του προβληματος. Συγκεκριμενα οποιαδηποτε εκδοση του πριν απο την 10.1.2 θα προκαλεσει το προβλημα που ανεφερα, με μονη λυση το boot απο το recovery disk του pgp και στη συνεχεια την αποκρυπτογραφηση του δισκου. Το προβλημα με το pgp ειναι πως εαν καποιος εχει παλαιοτερη εκδοση του (πχ 10.0.1 που εχω εγω) δοκιμασει μεσω της "check for updates" λειτουργιας να δει εαν εχει την τελευταια εκδοση, θα ενημερωθει πως ειναι στην τελευταια εκδοση. Ακριβως το ιδιο προβλημα δημιουργηθηκε και στο 10.5 update οπως διαβαζω. Symantec ftw Ευτυχως ερχεται το Lion.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Symantec ftw Ευτυχως ερχεται το Lion.. Δηλαδή λειτουργούσε ένα software από την 10.6 ως την 10.6.7 απροβλημάτιστα και μετά από update σε 10.6.8 όχι και φταίει το software;lol ρε συ Ούτε φταίξιμο της Apple είναι φυσικά,απλά shit happens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δηλαδή λειτουργούσε ένα software από την 10.6 ως την 10.6.7 απροβλημάτιστα και μετά από update σε 10.6.8 όχι και φταίει το software;lol ρε συ Ούτε φταίξιμο της Apple είναι φυσικά,απλά shit happens Δεν ειπα πουθενα πως ειναι φταιξιμο της Apple. Κανε τον κοπο να διαβασεις το link που εδωσα και θα καταλαβεις τι εννοω με το Symantec ftw, εαν δεν σε πειθουν αυτα που λεω. Το προβλημα μεταφραζεται σε μη λειτουργικο mac, κολλαει στο boot, δεν ειναι απλα " δεν λειτουργει το software". Ηθελε γυρω στις 7 ωρες decryption ενος 250αρι σκληρου προκειμενου να γινει ξανα λειτουργικος, αφου πρωτα υπολογισεις τις αρκετες ωρες που ξοδεψα για να μαθω τι συμβαινει. Σχεδον ενα ολοκληρο Σαββατο χαθηκε λογο κακου σχεδιασμου του pgp, το οποιο θα μπορουσε να ειχε σωθει εαν τουλαχιστον δουλευε το "Check for updates" του και δεν ανεφερε "You have the latest version". Tο οποιο συμβαινει για 2η φορα σε update του macosx, μετα την 10.5. Kαι το μονο που θα πω μετα απ ολα αυτα ειναι "ε,ενταξει μωρε δεν πειραζει, shit happens"? Lol ρε συ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gaszer1967 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 παιδια σε mac mini δουλευει super.δεν εκανε πολυ ωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
proalless Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 πολλούς ειδήμονες του χώρου αλλα και Apple Technicians να λένε προληπτικά ή καλου κακού να βάζουμε Combo και μετα το Update να κανουμε Repair Permissions.. και οχι μονο σε αυτους αλλα και οσους εχουν hackintosh επιβαλλονται τα combo update και σε εμενα μια χαρα ολα με το update παντα combo για να εχω το κεφαλι μου ησυχο απλα χρειαστηκε να ξαναπερασω το audio kext για να εχω ηχο αλλα μου το κανει σε καθε update αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 και οχι μονο σε αυτους αλλα και οσους εχουν hackintosh επιβαλλονται τα combo update και σε εμενα μια χαρα ολα με το update παντα combo για να εχω το κεφαλι μου ησυχο απλα χρειαστηκε να ξαναπερασω το audio kext για να εχω ηχο αλλα μου το κανει σε καθε update αυτο. τι ειναι το combo update?τι διαφορα εχει απο το κανονικο??στο search update του mac μου δεν βγαζει επιλογη για combo η για κανονικο update . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 26 Ιουνίου 2011 - Μη επιτρεπτή φρασεολογία Κρυμμένο από parsifal, 26 Ιουνίου 2011 - Μη επιτρεπτή φρασεολογία ΤΟΥΣ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ HACKINTOSH να πηγαινουν ολα ΤΕΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ MACBOOK PRO να μου εχει κωλλήσει σε BLUE SCREEN. ΑΣΤΙΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ ΤΗ ΚΩΛΟΕΤΑΙΡΕΙΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε
proalless Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 τι ειναι το combo update?τι διαφορα εχει απο το κανονικο??στο search update του mac μου δεν βγαζει επιλογη για combo η για κανονικο update . μπακαλιστικη απαντηση και οχι ειδικη το combo update ειναι το συνολο των update απο την αρχικη εκδοση στην αλλη πχ απο την 10.6.3 στην 10.6.8 (ετσι το καταλαβα μπορει να λεω κατι που δεν ισχυει) προσοχη δεν λεω οτι απο την 3 στην 8 πας αμεσως χωρις προβληματα με το combo καλυτερα να γινεται ενα ενα combo update την φορα ενα απλο search στο support της apple για combo updates θα σου λυσει πολλες αποριες(δεν χρειαζεται εγγραφη) ως συνηθως βγαινει 2 μερες μετα το software update(μπορει να βγαινει και ταυτοχρονα και να δινω λαθος πληροφορια αλλα εχω αυτην την εντυπωση) και καλο ειναι να το κατεβαζεις τοτε οσο μεγαλο και αν ειναι εγω χωρις μεγαλη πειρα στο λειτουργικο αυτο απο την 10.6.3 αναβαθμιζα με combo ολα τα combo απο 10.6.3 μου εβγαναν στο 1 γιγα και κατι ψιλα (παλι μπακαλιστικη απαντηση) για να το βρεις και να το κατεβασεις πρεπει να το ψαξεις εσυ δεν το βγαζει αυτοματα στις σελιδες της apple πολυ απλα περιμενεις λοιπον 2 μερες και googlareis για την combo update που σε ενδιαφερει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 μπακαλιστικη απαντηση και οχι ειδικη το combo update ειναι το συνολο των update απο την αρχικη εκδοση στην αλλη πχ απο την 10.6.3 στην 10.6.8 (ετσι το καταλαβα μπορει να λεω κατι που δεν ισχυει) προσοχη δεν λεω οτι απο την 3 στην 8 πας αμεσως χωρις προβληματα με το combo καλυτερα να γινεται ενα ενα combo update την φορα ενα απλο search στο support της apple για combo updates θα σου λυσει πολλες αποριες(δεν χρειαζεται εγγραφη) ως συνηθως βγαινει 2 μερες μετα το software update και καλο ειναι να το κατεβαζεις τοτε οσο μεγαλο και αν ειναι εγω χωρις μεγαλη πειρα στο λειτουργικο αυτο απο την 10.6.3 αναβαθμιζα με combo ολα τα combo απο 10.6.3 μου εβγαναν στο 1 γιγα και κατι ψιλα (παλι μπακαλιστικη απαντηση) για να το βρεις και να το κατεβασεις πρεπει να το ψαξεις εσυ δεν το βγαζει αυτοματα στις σελιδες της apple πολυ απλα περιμενεις λοιπον 2 μερες και googlareis για την combo update που σε ενδιαφερει οκ ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jannos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Ολοκληρωσα κι εγω το update σε 10.6.8 στο Hackintosh Pc μου , παντα με multibeast , χωρις απροοπτα και συστηνω κατα το 1ο boot κα δωσετε -f -v Με αυτον τον τροπο δεν χρειαστηκε να περασω drivers για ηχο που καμια φορα ειναι μπελας αλλα οσοι εχουν ssd δισκο αλλα και τρεχουν χ64 bit να ξερουν οτι θα πρεπει να ξαναπερασουν ρυθμισεις για το trim support και για το χ64 αφου το γυριζει στον chameleon σε χ32. Καλου κακου ξαναπερασα και τους drivers της Nvidia και ολα ειναι οκ. Δεν ειδα καμια διαφορα παντως.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Όντως, μετά το update δεν μου έχει πλέον ενεργοποιημένο το trim support!!!!!! edit. Με το trim support enabler ξαναενεργοποιήθηκε μια χαρά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 το τελευταιο update της Apple ηταν τελείος GTP. μου κρεμάσανε 2 mac μηχανηματα (Macbook pro i7 2010, mac air 2011 11") σε blue screen όπως και το χακιντος. απορώ ποσο μαπες ειναι εκεί πέρα. για να προλάβω μερικους. δεν ειμαι ο μονος. πολλυ ειχανε προβλημα με αυτο το update. να τους πάρει ο διαολος που ακόμα ασχωλουμε με την κωλοεταιρεία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 απορώ ποσο μαπες ειναι εκεί πέρα. για να προλάβω μερικους. δεν ειμαι ο μονος. πολλυ ειχανε προβλημα με αυτο το update. Εδώ και πολύ καιρό τα updates της Apple είναι ΓΤΠ. Δυστυχώς τρέμει η ψυχής μας κάθε φορά που ανακοινώνεται κάποια αναβάθμιση. Ερασιτεχνισμός στο έπακρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.