skiabox Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μόλις εγκατέστησα το update. Εντυπώσεις αργότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Όλα καλά και καμιά αλλαγή εδώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantsos13 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Η αναβάθμιση αυτή προτείνεται για όλους τους χρήστες καθώς βελτιώνει την σταθερότητα, συμβατότητα και ασφάλεια του υπολογιστή σας και τον προετοιμάζει για την μελλοντική αναβάθμιση στο Mac OS X Lion. Μερικές άλλες διορθώσεις περιλαμβάνουν: - Resolve an issue that may cause Preview to unexpectedly quit - Improve support for IPv6 - Improve VPN reliability - Identify and remove known variants of Mac Defender VIA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κomos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 ολα καλα σε macbook air και hackintosh δεν ηταν και τοσο big update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Πόσα MB είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κomos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 270 κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 270 κατι Χμμμ,450+ μου εβγαλε εμενα, ενω ημουν στο 10.6.7 πριν ..και δεν κανει boot το macbook μετα το update. Κανει δηλαδη, εμφανιζεται το μηλο και στη συνεχεια αντικαθιστεται απο ενα ωραιοτατο απαγορευτικο σημα, ενω απο κατω "δειχνει" να κανει loading. To αφησα για μπολικη ωρα, αλλα δεν ηθελε να ξεκολλησει. @#%%^@#%@#..τι κανω τωρα?Μπορω βασικα να κανω κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Εμένα όλα μία χαρά με το update. Κανένα απολύτως πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Σε 14 σελιδες thread στο macrumors, μονο ενας εχει αντιστοιχο προβλημα. Ζαχαρη... Συμφωνα με καποιον στο thread, τα 450 mb εμφανιστηκαν σε update του macbook pro 2011, ενω σε late 2008 ηταν στα 200κατι. Το δικο μου ειναι mbp mid 2010..πφφφφ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Και εμένα MBP mid 2010 είναι, αλλά όλα ΟΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Εντοπιστηκε ο ενοχος:Verbose mode boot και το PGP περιμεεεενει ("Still waiting for root device") Good times.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 - iMac (21.5-inch, Late 2009) OK - iMac (21.5-inch, Mid 2010) x 2 OK - MacBook Pro (13-inch, Mid 2010) OK - MacBook (13-inch, Late 2008) OK Εντοπιστηκε ο ενοχος:Verbose mode boot και το PGP περιμεεεενει ("Still waiting for root device") Good times.... Προσπάθησες και την Combo και πάλι σου κάνει τα ίδια ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Προσπάθησες και την Combo και πάλι σου κάνει τα ίδια ?? Δεν μπορω να δοκιμασω τιποτα..Κολλαει στο boot το αφιλοτιμο Αλωνιζω pgp forums και pgp mailing lists για την ακρη. Απ οτι φαινεται η λυση ειναι το rescue disk του pgp, το οποιο ομως ειναι σε cdr μορφη. Το οποιο με την σειρα του θελει μετατροπη σε iso (καθως δεν εχω αλλο mac για να το καψω, δεν εχω γνωστο με mac κοντα μου και απ οσο ειδα δεν υπαρχει utility για cdr εγγραφη για windows). Και η συνεχεια περναει σε vm του macosx οπου ελπιζω να την βγαλω την ακρη.. Βρηκα δουλεια Σαββατο πρωι γμτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 nice.... Πάντως μελλοντικά να βάζεις τις Combo εκδόσεις κι ας είναι μεγαλυτερες σε μεγεθος.. Και γω μέχρι πρόσφατα μέσω Software Update το κανα και δεν ειχα προβλήματα αλλά απο την αρχή που χα ασχοληθεί με OS X πάντα άκουγα πολλούς ειδήμονες του χώρου αλλα και Apple Technicians να λένε προληπτικά ή καλου κακού να βάζουμε Combo και μετα το Update να κανουμε Repair Permissions.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Τhanx για το tip ..οσο ζω μαθαινω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.