Προς το περιεχόμενο

Power saving σε ΗΡ laptop

Theodore1890

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, πρόσφατα απέκτησα ένα ΗΡ λαπτοπ με γουιντοουζ 7 και ήθελα να μάθω πώς μπορώ να ρυθμίσω το power saving έτσι ώστε μετά από κάποια λεπτά η οθόνη να σβήνει μιας και καμιά φορά χρειάζεται να το έχω ανοιχτό το βράδυ. Εχω δοκιμάσει αλλά δε τα καταφέρνω και σκέφτηκα μήπως φταέι που είναι συνδεδεμένο στο ιντερνετ ή επειδή κάποια εφαρμογή τρέχει. Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ

Δημοσ.

Αν τα "γουιντοουζ 7" mrgreen.png είναι αγγλικά πάτα start και πληκτρολόγησε "power". Από τη λίστα που θα σου βγάλει επέλεξε το "power options". Θα σε βγάλει στο επιλεγμένο προφίλ ισχύος. Επιλέγεις "change plan settings" και βάζεις τις ρυθμίσεις που θέλεις. Στα ελληνικά δε θυμάμαι πως ακριβώς είναι οι ονομασίες αλλά φαντάζομαι οτι μπορείς να καταλάβεις

Δημοσ.

Τα γουίντοουζ, :lol: αγγλικά είναι και έχω κάμει τη ρύθμιση αυτή αλλά τίποτα .. Γι αυτό λέω μήπως φταίει κάτι άλλο όπως γουάιρλες ρυθμίσεις ή δε ξέρω γω τι ..

Το βρήκα φίλε μου, το πρόβλημα ήταν το mouse USB και μόλις το έβγαλα όλα καλά. Πάντως χαζομάρα λόγο του μάουζ να μη κλίνει η οθόνη. Ευχαριστώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...