kenmitsakos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 ειδα στην τηλεοραση μια προσφορα τις toyota στην tv για το aygo οτι ξεκινα η τιμγ στα 7000 περιπου μαζι με αποσυρση και κατι τετοια μπηκα στο site τις toyota και δεν βρεικα κατι τετοιο ξερει κανεις τιποτα για αυτην την προσφορα ενδιαφερομαι για αγαρο του aygo <3
Vaguras Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μούφα είναι όπως όλες οι διαφημίσεις κράχτες των εταιρειών!!! Προφανώς αφορά την αγορά του βασικού 3θυρου μοντέλου και με όφελος απόσυρσης (που για το aygo είναι περίπου 800€ ). Δηλαδή πρέπει να έχεις αποσυρει κάποιο παλιάς τεχνολογίας, αρχικά. Επίσης οι διαφημίσεις αναφέρονται πάντα στην βασική έκδοση (ειδικά στην toyota το έχουν ξεφτιλίσει αφού αυτή δεν περιλαμβάνει air condition, ραδιοκασετόφωνο καθόλου ούτε καν ηλεκτρικά παράθυρα!!!) Έλεος εν έτει 2011 να αγοράζεις αμάξι χωρίς κλιματισμό! Η τιμή αυτού 8220!!! Αν κοτάξεις για κάτι απλό που να περιέχει τουλάχιστον τα βασικά κλιματισμού και ραδιοκασετόφωνο ππμε έυκολα στα 10500 και χωρίς μεταλλικό χρώμα!!! πολύ φτηνό εεε; Τρελλή προσφορά!!! Για να μην με πιάσετε απο το λαιμό μερικοί, δεν είμαι πωλητής-ανταγωνιστής καμιας μάρκας, απλά επειδή πέρσι που πήρα νέο αυτοκίνητο το έψαξα αρκετά και όλες οι εταιρικές διαφημίσεις αποδείχτηκαν μούφα! Όταν έσκαγα στην αντιπροσωπεία για προσφορά με έναν μέσο εξοπλισμό η τιμή ανέβαινε 3-5 χιλιάρικά από αυτήν της εκάστοτε διαφήμισης! Καλό ψάξιμο φίλε μου!!!
kenmitsakos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 αχα ναι σε ρωτησω να παω να κοιταξω για κατασκεμα απο τραπεζα ;
santana99 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 οδδυ εννοείς; αν και οι μάντρες κανουν κουμάντο εκεί πήγαινε δεν χάνεις κάτι....
kenmitsakos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 οδδυ εννοείς; αν και οι μάντρες κανουν κουμάντο εκεί πήγαινε δεν χάνεις κάτι.... α δεν ξερω ενοοω αυτα που εχουν κατασχεσει οι τραπεζουν που δεν εχου πλεον να πληροσουν οι αγοραστες και τα παιρνουν και μετα για οι τραπεζες τα πουλανε
santana99 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 πρέπει νομίζω να είσαι επαγγελματίας για να πας εκεί να δεις και να πάρεις... αν δεν είσαι πας εδώ http://www.oddy.gr/main.php?cat=4
kenmitsakos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 ok θα κοιταξω και εκει ευχαριστω ο πατερας μου ειναι επαγγελματιας
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 ...να παω να κοιταξω για κατασκεμα απο... ??? ... οι τραπεζουν ... ?????? Ρε μπας και γέρασα και ξέχασα ελληνικά;
kenmitsakos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Ωχ δεν αχαχαχαχα δεν κοιταω ποτε τι γραφω
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Εμεις ομως φταιμε σε κατι, να προσπαθουμε να αποκωδικοποιησουμε τι γραφεις;
santana99 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 μην γράφουμε μαλακίες...κατάλαβες τι εννοεί ο γιώργης...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.