Προς το περιεχόμενο

Xperia Arc

margaritagr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοιγω αυτο το θεμα για οποιον θελει να συζητησει για την εν λογω συσκευη...

Προσωπικα το δουλεψα σημερα αρκετη ωρα σε public, μιας που δεν ειχε κοσμο. Η οθονη του ειναι παρα πολυ καλη & το touch του απροβληματιστο. Παρα το οτι ηταν συσκευη-"δειγμα", πηγαινε γρηγορα

Το μονο θεμα που βρηκα ηταν οτι αργησε να μου ανοιξει σελιδα στον browser. Αλλα αυτο οφειλοταν μαλλον στο ποσες συσκευες ηταν συνδεδεμενες ταυτοχρονα..

Ειδα και φωτογραφιες του κι ειναι ολα τα λεφτα, απ τις καλυτερες που εχω δει απο κινητο

Για το ντιζαιν τι να πω, το ξερα κ απ τις φωτο..

Αυριο θα παω να δω κ το sensation αλλα μαλλον το se θα τσιμπησω..

iphone.png

Δημοσ.

Τόσο καιρο που το ψάχνεις, αξίζει να το πάρεις ητε είναι το καλύτερό ητε όχι, γιατί είναι φανερό ότι έχεις "κολησει" με το συγκεκριμενο κινητό και οι καψούρες πάντα πληρώνονται!! :)

android.png

Δημοσ.

Ισχυει αυτο που λες, γιατι ειδα & το htc και δε μου κανε καμια αισθηση! Οποτε παω για το αρκ, σημερα μαλλον.. Θα επανελθω με review.. :mrgreen:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον...!

Μετα απο αρκετες μερες χρησης εχω βγαλει τα συμπερασματα μου...

Ευτυχως που το πηρα!

Και εξηγουμαι...

Οθονη-touch παρα πολυ καλα. Ερχομενη απο το iphone φοβομουν μηπως μου λειψει η ταχυτητα του , αλλα δεν υπαρχει κανενα θεμα. Κι η οθονη του ειναι απ τις καλυτερες που εχω δει σε smartphone.

Καμερα:Μετα το ντιζαιν, το 2ο ατού της συσκευης, και δικαιολογημενα. Η ποιοτητα ειναι ακριβως οπως την περιμενα, κι επιτελους εχω flash!! Πρωι-βραδυ, ειμαι πολυ ευχαριστημενη , μονο νυχτερινο βιντεο δεν εχω δοκιμασει ακομα.

Μηνυματα:πληκτρολογω γρηγορα οπως στο iphone, και με βολευει πολυ που εχει μαζι εισερχομενα-εξερχομενα, κι αυτο οπως στο μηλο. Δεν εχω βαλει καποια εξτρα εφαρμογη γι αυτο..

ηχειο:δυνατο και καθαρο, στις κλησεις & τη μουσικη

Browsing:του μηλου ειναι λιγο πιο smooth , κι εδω ομως δεν αντιμετωπιζω προβλημα

gps: δε το χω δουλεψει πολυ, 2 φορες που χρειαστηκε κλειδωσε γρηγορα

μπαταρια: για smartphone, ειναι σε καλα επιπεδα. εδω κ ενα 20' το δουλευω για να τελειωσει απο το 10% που ηταν, κι εχει πεσει στο 7

Ενα θεμα με το market ειχα, αλλα το ελυσα. :mrgreen:

Δημοσ.

Ενα τιπ για την μπαταρια. Μην την αφηνετε να αδειαζει τελειως. Ετσι σκοτωνετε τα κυτταρα της. Οταν παει 15%-12% και εχεις προσβαση σε φορτηση βουρ.

Ελα πες αληθεια για το design το πηρες κατα 95% devil.png

Περιμενουμε να μας πεις τι κανει και φορτωμενο με 300-400 εφαρμογες.

Δημοσ.

Ειμαι εφαρμογοσυλλεκτης δεν το αρνουμε. grin.png

Αλλα αν εχεις καμια 200αρια παιχνιδακια μαζευονται στο ασαπ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...