F1spa Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Φιλε με τι τα δοκιμασες τα ηχεια που λες? Θελω να πω με τι τραγουδι? Για τα οζακι λεω... Παντος για να παρεις ηχεια με 200ε πρεπει να εχεις και αναλογη καρτα ηχου... Διορθωστε με αν κανω λαθος. Εννοείται πως πρέπει να έχεις καλή (η και μέτρια) κάρτα ήχου. Και πολύ πιθανό είναι στα λεφτά τους να είναι πολύ καλά και να έκανες (για σένα) πολύ καλή αγορά. Αυτό που μετράει προπαντός είναι τί θέλει να κάνει ο καθένας. Εγώ πχ που δεν ακούω πλέον mp3, έχω αυτά τα ηχεία http://www.skroutz.gr/s/315491/Logitech-Z-4-2-1-Speaker-System-Dented-Box.html και για μένα είναι για πέταμα. (τα οποία είναι σαφώς καλύτερα από τα ozaki, αλλά δεν έχουν νόημα οι συγκρίσεις γιατί μιλάμε για άλλες τιμές.) Ας μάθουμε τη μελλοντική χρήση των ηχείων και ένα μπούσουλα σχετικά με τιμή, και μετά ξανακάνουμε αυτή τη συζήτηση. Υ.Γ.: Δεν δοκίμασα τραγούδι, συχνοτική απόκριση έβγαλα. Δηλαδή πώς αποκρίνονται τα ηχεία στο φάσμα των συχνοτήτων.
panos217 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Οκ απλα θελω να πω οτι τεσταρουμε τα ηχεια με audio cd σαφως και οχι με mp3... τωρα εσυ εκανες καλητερο ελεγχο. για την τιμη τους καλα δεν ειναι?
mitsakhs Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 για τα ozaki δεν το συζητώ ! έχουν φοβερή ποιότητα αν συγκριθούν με ανάλογης τιμής ηχεία και λίγο ακριβότερα ... το μονό που λίπη λίγο είναι τα Μιντ καμιά σχέση με ξύλο-κούτα τύπου logitech κλπ
F1spa Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Οκ απλα θελω να πω οτι τεσταρουμε τα ηχεια με audio cd σαφως και οχι με mp3... τωρα εσυ εκανες καλητερο ελεγχο. για την τιμη τους καλα δεν ειναι? Ναι μια χαρά. Μόνο το μπασάκι δε μου πολυάρεσε για ταινίες, αλλά είναι πολύ λίγα τα λεφτά οπότε ούτε να το συζητάς. Υ.Γ.: Εγώ αυτά θέλω να πάρω που είναι κορυφή http://www.thomann.de/gb/krk_vxt8.htm ή τα ανάλογα genelec. Αλλά ίσως ΟΤΑΝ και ΑΝ βρω λεφτά να πάρω το μικρότερο μοντέλο. Ουφ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.