Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για ηχεία 2.1 ή stereo

StavrosD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτή την στιγμή έχω τα 530 της logitech από τα οποία χρησιμοποιώ μόνο τα 2 μπροστινά ηχεία και το subwoofer.

Θέλω να πάρω κάτι καλύτερο. Τι προτείνετε;

Στην αρχή έψαξα για Logitech και creative αλλά δεν μου γεμίζουν το μάτι τα φετινά μοντέλα. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Σκέφτομαι τα Behringer MS-40 , Tascam VL-M3, αλλά είμαι ανοιχτός και σε άλλες προτάσεις.

Θα προτιμούσα με sub για να είναι πιο μικροί οι δορυφόροι αλλά και απλά stereo ηχεία μου κάνουν αν έχουν ικανοποιητικό ήχο.

Δημοσ.

Εγώ πήρα πριν κανα μήνα τα logitech z323 και μπορώ να πω οτι ειμαι παρα πολύ ευχαριστημένος.

Πολύ καλη ποιότητα ήχου ( για την κατηγορία τους προφανώς ;) )

Ικανοποιητικό subwoofer

Και έχει κ rca πίσω στο subwoofer για να συνδέσεις κ κατευθείαν άλλη πηγή ήχου.

android.png

Δημοσ.

Πες μας πόσα λεφτά διαθέτεις για αρχή.

Επίσης βασικό είναι το πώς θα τα χρησιμοποιήσεις.

Μουσική από υπολογιστή?

Ταινίες?

Κάρτα ήχου υπάρχει?

(την "εταιρία" Behringer να την βγάλουμε από τη κουβέντα παρακαλώ)

Δημοσ.

Aυτα ειναι 2.0 απο οτι λεει οχο 2.1 ( αν δεν κανω λαθος χωρις να σημαινει οτι ο ηχος δεν ειναι τελειος...)

Δημοσ.

Έχεις δικαίο το διόρθωσα απλα τα πρότεινα για την πολύ καλή ποιότητα ήχου που έχουν, ωστοσω για 2.1 που θέλει ο φίλος και αυτα τα logitech ειναι μια καλή επιλογή επίσης.

Δημοσ.

Ο καθένας ποστάρει ένα ζευγάρι ηχεία και λέει πως είναι γαμάτο χωρίς να το δικαιολογεί. Έτσι δε βοηθάμε νομίζω.

πχ τα Ozaki τα έχει ένας φίλος μου και είναι πολύ μέτρια. Τους είχα κάνει και συχνοτική απόκριση και ήταν για να τα κλαιν οι ρέγγες.

Βέβαια ό,τι πληρώνεις παίρνεις, γι'αυτό ρωτάω μέχρι πόσα χρήματα, γιατί αν ανέβουμε στα 200 ευρώ πολύ πιθανό να καταλήξουμε σε studio monitor.

Δημοσ.

Φιλε με τι τα δοκιμασες τα ηχεια που λες? Θελω να πω με τι τραγουδι? Για τα οζακι λεω... Παντος για να παρεις ηχεια με 200ε πρεπει να εχεις και αναλογη καρτα ηχου... Διορθωστε με αν κανω λαθος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...