Προς το περιεχόμενο

Youtube όριο για τη διάρκεια του video;

NiKoS WSN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο λογαριασμό του youtube μου έχω ξεκλειδώσει την δυνατότητα να ανεβάζω βίντεο άνω των 15 λεπτών! Θέλω να ανεβάσω ένα βίντεο μιας και κάτι ώρας και θέλω να μάθω αν το επιτρέπει ή και πάλι έχει ένα maximum;

Δημοσ.

Στη βοήθεια του YouTube, αναφέρει ότι το όριο είναι 15 λεπτά, "unless you have permission to upload videos of unlimited duration". Άρα, δεν καθορίζουν συγκεκριμένο άνω όριο γι' αυτούς που έχει αφαιρεθεί το 15λεπτο όριο. Το πιθανότερο είναι λοιπόν να γίνει δεκτό το video σου.

Δημοσ.

Στη βοήθεια του YouTube, αναφέρει ότι το όριο είναι 15 λεπτά, "unless you have permission to upload videos of unlimited duration". Άρα, δεν καθορίζουν συγκεκριμένο άνω όριο γι' αυτούς που έχει αφαιρεθεί το 15λεπτο όριο. Το πιθανότερο είναι λοιπόν να γίνει δεκτό το video σου.

ευχαριστώ πολύ... Είναι κρίμα να ανεβάζω 2,5gb και στο τέλος να μου πει δεν γίνεται...

Δημοσ.

Για τόσο μεγάλα uploads, καλύτερα να χρησιμοποιήσεις τον εναλλακτικό (Java-based) uploader του YouTube, ο οποίος αν δεν κάνω λάθος υποστηρίζει και resume σε περίπτωση που τύχει κάποια αποσύνδεση και διακοπεί πρόωρα το upload σου.

Δημοσ.

Για τόσο μεγάλα uploads, καλύτερα να χρησιμοποιήσεις τον εναλλακτικό (Java-based) uploader του YouTube, ο οποίος αν δεν κάνω λάθος υποστηρίζει και resume σε περίπτωση που τύχει κάποια αποσύνδεση και διακοπεί πρόωρα το upload σου.

Ωραίος δεν το ήξερα θα το κάνω έτσι... Ευχαριστώ πολύ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...