vagelas13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 παιδια καλλησπερα μπορει το θεμα να υπαρχει αλλα δε το βρισκω λοιπον υπαρχει καποιο προγραμα που να κανει αυτοματα boot απο usb γιατι ολοι αυτοι οι οδηγοι που υπαρχουν δεν τους καταλαβενω λογω ιλικιας? ευχαριστω
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Τι θελεις να κανεις boot απο usb ? Αν θελεις να βαλεις windows 7 απο usb http://download.cnet.com/Windows-7-USB-DVD-Download-Tool/3000-18513_4-10972600.html ΥΓ Για ποια ηλικια μιλαμε ?????
vagelas13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 ποιο πολυ με νοιαζει για ΧΡ εχω μεσα 7 τα 7 μπορω ευκολα 58????? Novicorp WinToFlash V0.6 βρηκα αυτο αλλα δεν ξερω αγγλικα
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 ποιο πολυ με νοιαζει για ΧΡ εχω μεσα 7 τα 7 μπορω ευκολα 58????? Novicorp WinToFlash V0.6 βρηκα αυτο αλλα δεν ξερω αγγλικα Ευκολο ειναι ...Κι εγω 54 ειμαι και φραγκοεγγλεζικα ξερω αλλα ειναι απαραιτητα εστω ετσι.
TheELF Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 ποιο πολυ με νοιαζει για ΧΡ εχω μεσα 7 τα 7 μπορω ευκολα 58????? Novicorp WinToFlash V0.6 βρηκα αυτο αλλα δεν ξερω αγγλικα Για τα XP είναι πολύ καλό το WinToFlash αν και η όλη διαδικασία δεν είναι και πολύ σίγουρη ότι θα πετύχει είναι τόσο παλιά η τεχνολογία των XP που προβληματίζεται αρκετά με τα USB αν μιλάμε και για τα ελληνικά ακόμα ποιο δύσκολα. Δες οδηγίες στα αγγλικά http://komku.blogspot.com/2009/09/wintoflash-guide-install-windows-xp.html
vagelas13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 3 ωρες προσπαθω μαυτο το διαολο αλλα ολο λαθος βγαζει ποτε το ενα ποτε το αλλο WinToFlash
skim045 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα. Εμένα ο μόνος τρόπος που μου δούλεψε ήταν αυτός http://myeeeguides.wordpress.com/2008/11/15/winsetupfromusb-install-windows-xp-from-usb-flash-drive/ Για δοκίμασε με αυτόν τον οδηγό.
vagelas13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Παιδια ευχαριστω παρα πολυ ομως τα καταφερα με το http://komku.blogspot.com/2009/09/wintoflash-guide-install-windows-xp.html ολα γινοντε πολυ ευκολα ακομα και για μενα
RottenLungs Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα, Εγω θέλω να φτιάξω ένα bootable USB για να κάνω update το bios της mobo μου. Έχω την ASUS P8Z68-V PRO... Το θέμα είναι οτι δεν έχω ιδέα πως να φτιάξω το bootable usb και όσα έχω δεί στο nternet δεν με έχουν βοηθήσει. Επίσης να με βοηθήσετε να κάνω ένα back-up το υπαρχων bios θα ήμουν πολυ ευχαριστημένος. (πρώτη φορά αχολούμε με την mobo και δεν έχω ιδέα)
parsifal Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω θέλω να φτιάξω ένα bootable USB για να κάνω update το bios της mobo μου. Έχω την ASUS P8Z68-V PRO... Τσάμπα κόπος. Εδώ και κάποια χρόνια οι ASUS μητρικές έχουν το χρησιμότατο "EZ Flash" feature, που σου επιτρέπει να κάνεις flash ένα νέο BIOS image κάνοντας απλά copy το image σε ένα FAT ή FAT32 formatted USB στικάκι, μπαίνοντας στο BIOS και από εκεί στο σχετικό "EZ Flash" μενού...
RottenLungs Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Οκ, ευχαριστώ. Κα σε ένα άλλο thread που το έχω αναφέρει αυτό μου λένε... Αλλα γενικότερα μήπως ξέρεις πως μπορώ να φτιάξω ένα bootable usb.... (Όποτε κάνω κάποια tests κτλ. χαλάω CD, γιατι να μην μπορώ να το κάνω με ένα USB;;; Αυτό το πρόγραμμα (Windows 7 USB DVD Download Tool) που βρήκα κάνει αυτήν την δουλειά ;;;;;;
TheELF Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Οκ, ευχαριστώ. Κα σε ένα άλλο thread που το έχω αναφέρει αυτό μου λένε... Αλλα γενικότερα μήπως ξέρεις πως μπορώ να φτιάξω ένα bootable usb.... (Όποτε κάνω κάποια tests κτλ. χαλάω CD, γιατι να μην μπορώ να το κάνω με ένα USB;;; Αυτό το πρόγραμμα (Windows 7 USB DVD Download Tool) που βρήκα κάνει αυτήν την δουλειά ;;;;;; Κάνει αλλά μόνο για να κάνεις εγκατάσταση των windows7. Ένα καλό πρόγραμμα είναι το UNetbootin που σου επιτρέπει να κατεβάσεις αρκετές δωρεάν διανομές(ή έτοιμα iso που έχεις κατεβάσει από πριν) και σου της κάνει bootable usb.Ένα άλλο είναι το hp usb format tool που σου επιτρέπει να φτιάξεις usb από δισκέτα εκκίνησης ή με το freedos που έχει ενσωματωμένο ώστε να έχεις την δυνατότητα να τρέχεις εφαρμογές dos. Τα περισσότερα τεστ προγράμματα πάντως σου δίνουν και την επιλογή να κατεβάσεις για usb,ή σου λένε πως να το κάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.