T0m Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Ετσι μπραβο .Προσπαθησε να την ξεμοναχιασεις , ξερεις να της την πεσεις καποια ωρα που δεν εχει κοσμο.Οχι τιποτα αλλο , αλλα αν πεσει χυλοπιτα να μην ''καψεις'' το γυμναστηριο .Θα υπαρξουν και αλλες ευκαιριες . Την ώρα που θα κάνει το ντουζ είναι η κάλυτερη στιγμή Τελικά θα μας πεις τι έγινε ψηλέ? Αν όχι ακόμη τότε παρε και τον κολητο σου μαζι και Link
Agapoulis7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Την ώρα που θα κάνει το ντουζ είναι η κάλυτερη στιγμή Τελικά θα μας πεις τι έγινε ψηλέ? Αν όχι ακόμη τότε παρε και τον κολητο σου μαζι και Link Αυριο θα παω κατα τις 3 γιατι περιπου αυτη την ωρα την ειδα
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέχρι πότε έχεις πληρώσει να πηγαίνεις bro στο gym;; Ελπίζω να τελειώνουν οι μέρες,για να μην κλαις τα λεφτά σου .
Agapoulis7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέχρι πότε έχεις πληρώσει να πηγαίνεις bro στο gym;; Ελπίζω να τελειώνουν οι μέρες,για να μην κλαις τα λεφτά σου . Προχτες αρχησα
SlackulatoR Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Πες της κάτι αληθινό ρε παιδί μου, π.χ "Κοπελιά το γυμναστήριο είναι δικό μου, ότι θες έρχεσαι και μου λες"
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Κανείς δεν πούλησε σεβόμενος το τι θέλει ο αγοραστής, όλοι όσοι πούλησαν έπεισαν τον αγοραστή για το τι θέλει. Αυτό, αν ισχύει (δεν το γνωρίζω), αφορά πωλήσεις πλήθους προϊόντων. Εδώ πρόκειται για μια και μόνο πώληση. Αν ένας σκηνοθέτης του Χόλιγουντ έφτιαχνε ταινίες για να τις πουλήσει με στόχο αποκλειστικά εμένα, το Avatar θα γύριζε;
black_widow Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Τι πιο απλό από το να πάει να τη βοηθήσει στις ασκήσεις. Και normal γιατί βρίσκονται σε γυμναστήριο και ευγενικό . Δε θέλει και πολύ ανάλυση σε αυτά...
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Άμα ήταν τόσο απλά όλα, όλοι θα γαμιόντουσαν στο πήδημα. Εσύ θα δεχόσουν βοήθεια από τον οποιοδήποτε; πόσο μάλλον όταν δεν χρειάζεσαι καν βοήθεια
evabb Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Άμα ήταν τόσο απλά όλα, όλοι θα γαμιόντουσαν στο πήδημα. Εσύ θα δεχόσουν βοήθεια από τον οποιοδήποτε; πόσο μάλλον όταν δεν χρειάζεσαι καν βοήθεια αμα μου αρεσε μην σου πω θα εκανα κι επιτιδες οτι χρειαζομαι και καλα βοηθεια.
viper2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 gyms are the worst places to pick a boyfriend για καποιο λογο δεν το καταλαβαινουν αυτο οι γυναικες
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 gyms are the worst places to pick a boyfriend για καποιο λογο δεν το καταλαβαινουν αυτο οι γυναικες εξήγησε το λίγο αυτό αμα μου αρεσε μην σου πω θα εκανα κι επιτιδες οτι χρειαζομαι και καλα βοηθεια. καλά για νέο μας το λες ? οι πιο πολλές έτσι πλησιάζουν τον υποψήφιο γκόμενο/θύμα :lol: :lol:
Vintage Jewel Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Ποιο ειναι δλδ το καλυτερο μερος για να γνωρισεις συμφωνα με σας? ειμαι πολυ περιεργη να ακουσω τις αποψεις σας.
ikaruga24 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 αμα μου αρεσε μην σου πω θα εκανα κι επιτιδες οτι χρειαζομαι και καλα βοηθεια. Αυτο μου θυμιζει παλιο ανεκδοτο. - Ηταν μια κοτα που ετρεχε γιατι την κυνηγουσε ο κοκορας για να την πηδηξει. - Σκεφτεται λοιπον αυτη "αν του κατσω τωρα θα με πουν πουτανα αλλα αν τρεξω λιγο ακομα θα κουραστει ο κοκορας και θα χασω το πηδημα...τι κανω λοιπον?" - ΤΟ ΒΡΗΚΑ (!!) θα σκονταψω! Συμπερασμα, αμα θελει η γυναικα και ο Ταμπακης να εισαι...
black_widow Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 gyms are the worst places to pick a boyfriend για καποιο λογο δεν το καταλαβαινουν αυτο οι γυναικες Για εξήγησε το μας λίγο αυτό. Δε μου έχει τύχει τέτοια γνωριμία ποτέ ( επειδή δεν πάω gym - κάποτε είχα πάει αλλά για ομαδικά προγράμματα - steps κ.λ.π. ) και δεν έχω άποψη . Έχω γνωρίσει άτομα που πάνε gym σε χώρο εκτός gym . Γιατί αυτή η προκατάληψη με συγκεκριμένα μέρη ; αμα μου αρεσε μην σου πω θα εκανα κι επιτιδες οτι χρειαζομαι και καλα βοηθεια. Κλασσικά πράγματα και όχι μόνο για το gym , άβυσσος η ψυχή του άνδρα ...
gruser Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Αυριο θα παω κατα τις 3 γιατι περιπου αυτη την ωρα την ειδα καλυτερα να μη κανεις σχεδια γιατι δε βγαινουν ποτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα