status Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 κοιτα αγαπουλις 7. οι ανθρωποι δεν δαγκωνουν (εκτος κι αν ειναι τρελοι) επισης οι χυλοπιτες ειναι κατι τελειως φυσιολογικο. στα παπαρια σου και να σε στραβοκοιταξει η να μην σε θελει. ^ Μπορεί να τρώει γαλλικές μαλακίες αλλά την πάω την άτιμη ;Ρ
bnvdarklord Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Χαχαχαχα με το βημα πισω υποσυνειδητα της περναω οτι ισως γινουμε εραστες λεει χαχχαχαχαχα
santana99 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 καλά όλο αυτό το θέμα προσέγγισης και χημείας φαίνεται, εγώ τουλάχιστον το βλέπω και το "μυρίζομαι"....δλδ με την μια καταλαβαίνω αν δεν γουστάρει κάποιος, άν πάει να γίνε παρεξήγηση, αν υπάρχει ψυχρότητα και τα λοιπά... αυτό που πρέπει σε γενικές γραμμές να κάνουμε είναι να φερόμαστε λογικά, με ευγένεια και ενστικτωδώς.. εγώ μια μέρα ήμουν στο δρόμο με τα πόδια και έρχεται μια προς το μέρος μου να με ρωτήσει κάτι, (ωραία κοπέλα) αλλά ήμουν ο πιο κοντινός της και γενικά δεν είχε άλλο κόσμο γύρω και με πλησιάζει σταθερά και μου λέει συγνώμη να ρωτήσω κάτι; λεω ναι, και όπως κάνει τα τελευταία βήματα προς εμένα βάζει το χέρι στην τσάντα (δεν πρόσεξα αν κράταγε κάτι) αλλά είχε έρθει πολύ κοντά + το χέρι στην τσάντα και έτσι έκανα λίγο πίσω.............ντάξει τελικά για ένα δρόμο με ρώτησε αλλά φανταστείτε έναν πέφτουλα που με το που του μιλάει γυναίκα φαντάζεται να την πηδάει, σιγά μην έκανε βήμα πίσω, ίσα ίσα θα πήγαινε και πιο κοντά...αν όμως ήταν αντρας φιλαράκο τι θα έκανες εκεί; χαχαχα εγώ προσωπικά θα ετοιμαζόμουν για το οτιδήποτε...
mary Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Κατι ασχετο,πως κανουν ερωτα τα περιστερια ? Ξαναρθα.. Θα σας απαντησω εγω που ξερω κ εχω δει.(οχι περιστερια αλλά τα δικά μου πουλάκια 2 ζεμπράκια) Κελαηδάει ο αρσενικος, την κοιτάει κ αν αυτη δε πεταξει για αλλού ξανακελαηδάει και κάθεται απο πάνω της 3 δευτερα. Ειχα και γεννητουρια σημερα...
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Ξαναρθα.. Θα σας απαντησω εγω που ξερω κ εχω δει.(οχι περιστερια αλλά τα δικά μου πουλάκια 2 ζεμπράκια) Κελαηδάει ο αρσενικος, την κοιτάει κ αν αυτη δε πεταξει για αλλού ξανακελαηδάει και κάθεται απο πάνω της 3 δευτερα. Ειχα και γεννητουρια σημερα... Nice Τα πρωτα γεννητουρια ειναι? Αν ναι, περαστικα, θα εχεις στο τελος της καθε γεννας την αρχη της επομενης... Και παλι το ιδιο... Και παλι το ιδιο... Eμενα κανουν απο 4 μεχρι 11. Σορυ για το offtopic.
santana99 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Ξαναρθα.. Θα σας απαντησω εγω που ξερω κ εχω δει.(οχι περιστερια αλλά τα δικά μου πουλάκια 2 ζεμπράκια) Κελαηδάει ο αρσενικος, την κοιτάει κ αν αυτη δε πεταξει για αλλού ξανακελαηδάει και κάθεται απο πάνω της 3 δευτερα. Ειχα και γεννητουρια σημερα... ερώτηση κρίσεως!! άμα αυτή πετάξει μισό μέτρο δίπλα, ξανακάνει απόπειρα ο αρσενικός;
Anaksimandros4 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Γεια σας ειναι μια γυναικα που ειδα σημερα στο γυμναστηριο και μου αρεσε.Πειτε καμια συμβουλη για το πως να της πιασω κουβεντα Βασικα πολλα εχουν ειπωθει για αυτο το ζητημα αλλά οσα και να δοκιμασα τοσα χρoνια τιποτα δεν επιασε. Αυτο ωσπου να γνωρισω τον σουπερ τροπο να ριξεις μια γυναικα. Πιανει σχεδον παντα! Εγγυημενη επιτυχια. 1)Κανεις οτι δεν την βλεπεις οταν πλησιαζει αλλα την βλεπεις. 2)Σερνεις το ποδι και περπατας. 3)Σηκωνεις το χερι ψηλα καθως περπατας. Αλλα δες το βιντεο για τον ακριβη τροπο: http://www.youtube.com/watch?v=rsr6EWOUymo
evabb Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 ^ Μπορεί να τρώει γαλλικές μαλακίες αλλά την πάω την άτιμη ;Ρ ελα τωρα αφου καταβαθος σου αρεσουν αυτες οι γαλλικες μαλακιες
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να έχουμε τόσες συζητήσεις πάνω σε ένα θέμα που δε βγάζει νόημα. Δηλαδή όλες οι γυναίκες πέφτουν με τους ίδιους τρόπους; Είναι γυναίκες που θέλουν ντροπαλούς και είναι γυναίκες που προτιμούν καθαρά και ξάστερα πράγματα. Πού ξέρετε, δηλαδή, τι είναι η συγκεκριμένη περίπτωση; Άσε, δηλαδή, που πες πως βγάλαμε μια στατιστική που λέει πχ 4/5 προτιμούν τους "στα ίσια" τύπους και η τύπισσα είναι μέσα σ' αυτές (πετύχαμε τα γούστα της επιστημονικά). Άμα εσύ που της την πέφτεις, δεν είσαι τέτοιους τύπος, τι νόημα έχει να της κάνεις ένα πέσιμο όπου θα νομίζει ότι είσαι κάποιος άλλος και θα σε καταλάβει μέσα στα επόμενα λεπτά-ώρες που θα μιλήσετε (ανάλογα με το πόσο καλός είσαι στο σπορ, γιατί προσωπικά θα με καταλάβαινε στο 5λεπτο); Οι γυναίκες δε σπάζεστε που σας αντιμετωπίζουν σαν να είστε όλες ένα και το αυτό; Εγώ όταν ακούω "μα τι θέλουν επιτέλους οι άντρες" σπάζομαι πάντως. Στατιστικό είμαι μωρέ;
Lucifer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Κανείς δεν πούλησε σεβόμενος το τι θέλει ο αγοραστής, όλοι όσοι πούλησαν έπεισαν τον αγοραστή για το τι θέλει.
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να έχουμε τόσες συζητήσεις πάνω σε ένα θέμα που δε βγάζει νόημα. Δηλαδή όλες οι γυναίκες πέφτουν με τους ίδιους τρόπους; Είναι γυναίκες που θέλουν ντροπαλούς και είναι γυναίκες που προτιμούν καθαρά και ξάστερα πράγματα. Πού ξέρετε, δηλαδή, τι είναι η συγκεκριμένη περίπτωση; Άσε, δηλαδή, που πες πως βγάλαμε μια στατιστική που λέει πχ 4/5 προτιμούν τους "στα ίσια" τύπους και η τύπισσα είναι μέσα σ' αυτές (πετύχαμε τα γούστα της επιστημονικά). Άμα εσύ που της την πέφτεις, δεν είσαι τέτοιους τύπος, τι νόημα έχει να της κάνεις ένα πέσιμο όπου θα νομίζει ότι είσαι κάποιος άλλος και θα σε καταλάβει μέσα στα επόμενα λεπτά-ώρες που θα μιλήσετε (ανάλογα με το πόσο καλός είσαι στο σπορ, γιατί προσωπικά θα με καταλάβαινε στο 5λεπτο); Οι γυναίκες δε σπάζεστε που σας αντιμετωπίζουν σαν να είστε όλες ένα και το αυτό; Εγώ όταν ακούω "μα τι θέλουν επιτέλους οι άντρες" σπάζομαι πάντως. Στατιστικό είμαι μωρέ; Σε αυτό μια χαρά δίκιο έχεις. Και το ίδιο ισχύει πολλές φορές από την αντίθετη μεριά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα