Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 439
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πήγαινε και πες της: "Γειά σου, ωραία ..... !!!" κοιτάζοντας την με ένα "λιγούρικο" βλέμμα. Και όταν γυρίσει να σε βρίσει θα της πεις "Νομίζω, μόλις έσπασε ο πάγος".

Δημοσ.

μα φορα ήμασταν σε ενα freeday (ποδηλατοβολτα)

ενας τερμα nerd σπυριαρης και μια ομορφη κανανε παράλληλα ποδηλατο.

παει ο τυπας να πιασει κουβεντα, μου 'μυρίζει' η φαση και ποδηλατώ ποιο γρηγορα ωστε να τους ακουω :mrgreen:

αφου λενε τις εισαγωγικές ατάκες (εχεις ξαναρθει? σ'αρεσει κτλ)

ξεκινα εναν τραγικο μονολογο για την ζωη του ο τυπας:

ειμαι φοιτητής, μαρεσουν τα games στον υπολογιστη αρκετα αλλα ηρθα σημερα για αλλαγη εδω, ασχολουμε με προγραμματισμό οι γονεις με κατατακρινουν, τρωγομαστε, εχω αναλαβει project απο την σχολη σουπερ ουαααου.. και κατι αλλα τραγικα..

Η τύπισσα να μην μιλαει και να κανει χμ χμ ναι ναι..

Εγω απο πισω με τον φιλο μου να κραταμε τα γελια μας για το μεγεθος του FAIL

Σε μια φαση ρωτα η κοπελα...

Να σου πω στην σχολη κανεις καθολου Asembly? :whistle: Διοτι την βρίσκω τέρμα δύσχρηστη και δυσνόητη και επείγομαι για το μαθημα μου θες αυριο να συνταντηθουμε? :shock: αλλα οχι με τα με τα ποδηλατα φυσικα... (γελια) καπου κοντα σε μενα στην πετρουπολη.. μπορεις? εισαι μακρια? νταξ δεν πειραζει ελα στο μετρο και θα σε παρω απο κει με τα αμαξι!!! :confused: :confused: :confused: :confused:

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Εαν γουσταρει η αλλη...

ΥΣ: ηθελα να κοπανίσω ολες τις γυναικες εκείνη την στιγμη

και κλασσικά αυτός θα πήγε....κατά 99% μιας χρήσης οπως λέτε όμως αν ήταν ένας αντρας και του έλεγε "ειμαι και εγώ σε αυτή τη σχολή παίζει να συναντηθούμε θα ρθω να σε πάρω με το αμάξι" θα πήγαινε;;

μην κάνετε χάρες σε μουνιά επειδή είναι μουνιά, σε έναν αντίστοιχο άντρα θα έκανες φορματ στο πισι; δεν θέλει να στην πέσει ούτε σε γουστάρει με αυτό τον τρόπο.....δεν θα δω εγώ μια και θα τις φορτώσω να κάνει πεντικιουρ στην μάνα μου και την αδερφή μου επειδή τη γουστάρω αλλά επειδή θα βγει η εξυπηρέτηση τσάμπα επειδή είμαι παίδαρος και αυτή είναι μπάζο....ίδια περίπτωση με το ποδηλάτη μας

Δημοσ.

Οτι ειπε ο santana, μην κανετε τιποτα γι αυτες που δεν θα κανατε για τον οποιοδηποτε ψολαρα γνωστο, φιλο, whatever μονο και μονο για μπειτε στην "καλη" της πλευρα. Το πιθανοτερο ειναι να εχετε τα ακριβως αντιθετα αποτελεσματα. Experience speaking εστω και αν πανε ΠΟΛΛΑ χρονια απο τοτε που εκανα αυτες τις μαλακιες. Ουτε για ψωνια θα πατε μαζι αλλα ουτε και συνταγες μαγειρικης θα ανταλαξετε.

Σε παραπεμπω στην ταινια being john malchovich (το σκοτωσα ε?) στη σκηνη μεσα στο bar και θα καταλαβεις.

Δημοσ.

σηκωσε 120κ στην μπαρα μπροστα της.

θα δει τι αντρακλας εισαι και θα της αναψουν τα αιματα.

μετα κανε την κινηση και μιλα της,φλομωσε την στο ψεμα οτι εισαι εφοπλιστης,κατασκοπος,αστροναυτης,τις γνωστες βλακειες για να την ψαρωσεις,

ζητα της να βγειτε εξω για καφε,ε και μετα ειναι θεμα χρονου για να την ριξεις στο κρεβατι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...