apd453 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Και διηγούντας τα να κλαις, κάτσε ρε φίλε, εδώ μας την λένε από πάνω, κοινώς είναι πασσέ πλέον αυτές οι ατάκες Χαίρω πολύ. Για πλάκα υπάρχουν και για πλάκα τις λες. Αυτά εννοούνται. Νικο αγορι μου ολο αποριες εισαι.. Οχι δεν ειμαι στο μποξερακι κανενος και ουτε θα μπω αν μου τα πει αυτα.... So simple... Αν συνεχίσεις έτσι δε θα δεις μποξεράκι. So simple...
epp Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 μια συμβουλη προς τον τοπικ σταρτερ , μη χανεις χρονο σχεδιαζοντας στο μυαλο σου "τακτικες" και "σχεδια" πανε μιλα της και οτι γινει , τα στημενα και "μηχανικα" μπλα-μπλα μαλλον θα σε κανουν να φανεις παραξενος... με την κακη εννοια..
mary Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Αν συνεχίσεις έτσι δε θα δεις μποξεράκι. So simple... Για ρωτα καποιον αν καταφερε τιποτα με τις ατακες σου κ μετα πες μου αν ειδε αυτος βρακακι... (κ επειδη η συζητηση παει παλι προς βρακια, και θα γινουμε κωλος κ βρακι ,καληνυχτω)
santana99 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 ρε παιδιά τον φάγατε τον apd453.... οι πατεράδες-θείοι σας τέτοια δεν πετάνε μπροστά σας για χαβαλέ; το ξέρουν οτι δεν θα τους κάτσει καμία έτσι αλλά έχει πολυ πλάκα για αυτους π το κάνουν μπροστά στα ανίψια τους...
apd453 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Για ρωτα καποιον αν καταφερε τιποτα με τις ατακες σου κ μετα πες μου αν ειδε αυτος βρακακι... (κ επειδη η συζητηση παει παλι προς βρακια, και θα γινουμε κωλος κ βρακι ,καληνυχτω) Χαλάρωσε Mary. Πλάκα κάνουμε.
apd453 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Αφού ο Arnold και η Μπέλλου την κάνανε με ελαφρά.
apd453 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Ο έτσι γούσταρε μία στο σφιχτάδικο αλλά δε ήξερε από άρμεγμα. Είπαμε να βοηθήσουμε μια που έχουμε τη πάπια τούμπανο ε.α. αλλά ο ιθύνων νους έφυγε για τον Β612 γιατί είχε το λάστιχο στο αυλάκι. Μετά βγήκαν φαλτσέτες πολλών μεγαμπίτ γιατί λέει "μόνο εγώ χορεύω στη πίστα απόψε" Ξανακαθίσαμε λοιπόν αλλά το μπουζούκι ήταν ήδη νεκρό. Μη με ρωτάς περισσότερα, δε ξέρω.
Agapoulis7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Παιδια διαβασα ολα τα μηνυματα σας αυριο θα παω γυμναστηριο και αν την βρω θα της μιλησω και οτι γινει...
evabb Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Παιδια διαβασα ολα τα μηνυματα σας αυριο θα παω γυμναστηριο και αν την βρω θα της μιλησω και οτι γινει... κοιτα αγαπουλις 7. οι ανθρωποι δεν δαγκωνουν (εκτος κι αν ειναι τρελοι) επισης οι χυλοπιτες ειναι κατι τελειως φυσιολογικο. στα παπαρια σου και να σε στραβοκοιταξει η να μην σε θελει.
zaoAR Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Εύγε παλικάρι μου... Και που σαι...αν δεν σου κάτσει πιάσε την φίλη της!!!
ikaruga24 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Εύγε παλικάρι μου... Και που σαι...αν δεν σου κάτσει πιάσε την φίλη της!!! Χεχε, κακο αλλα απολυτα φυσιολογικο. Ποιος μπορει να σταθει εμποδιο στον ερωτα? Αν ειναι να γινει ας γινει ρε παιδι μου
kabamaru21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 μα φορα ήμασταν σε ενα freeday (ποδηλατοβολτα) ενας τερμα nerd σπυριαρης και μια ομορφη κανανε παράλληλα ποδηλατο. παει ο τυπας να πιασει κουβεντα, μου 'μυρίζει' η φαση και ποδηλατώ ποιο γρηγορα ωστε να τους ακουω αφου λενε τις εισαγωγικές ατάκες (εχεις ξαναρθει? σ'αρεσει κτλ) ξεκινα εναν τραγικο μονολογο για την ζωη του ο τυπας: ειμαι φοιτητής, μαρεσουν τα games στον υπολογιστη αρκετα αλλα ηρθα σημερα για αλλαγη εδω, ασχολουμε με προγραμματισμό οι γονεις με κατατακρινουν, τρωγομαστε, εχω αναλαβει project απο την σχολη σουπερ ουαααου.. και κατι αλλα τραγικα.. Η τύπισσα να μην μιλαει και να κανει χμ χμ ναι ναι.. Εγω απο πισω με τον φιλο μου να κραταμε τα γελια μας για το μεγεθος του FAIL Σε μια φαση ρωτα η κοπελα... Να σου πω στην σχολη κανεις καθολου Asembly? Διοτι την βρίσκω τέρμα δύσχρηστη και δυσνόητη και επείγομαι για το μαθημα μου θες αυριο να συνταντηθουμε? αλλα οχι με τα με τα ποδηλατα φυσικα... (γελια) καπου κοντα σε μενα στην πετρουπολη.. μπορεις? εισαι μακρια? νταξ δεν πειραζει ελα στο μετρο και θα σε παρω απο κει με τα αμαξι!!! :confused: :confused: ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Εαν γουσταρει η αλλη... ΥΣ: ηθελα να κοπανίσω ολες τις γυναικες εκείνη την στιγμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα