nicoc89 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Ξέρεις πόσα λίτρα σάλια είναι αυτά έτσι; (λιγούρι κ ετσι ;ρ) για πλάκα το έγραψε η όχι ?
apd453 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Ξέρεις πόσα λίτρα σάλια είναι αυτά έτσι; (λιγούρι κ ετσι ;ρ) Εγώ φταίω που θέλω να μεταλαμπαδεύσω τις γνώσεις μου. Αχάριστε. Οικογενειάρχης άνθρωπος είμαι.
mary Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 -Μωρό, ήρθες γυμναστήριο να ξεσκάσεις; -Γιατί. -Γιατί όλη μέρα είσαι μέσα στο μυαλό μου. -Κοπελιά κάτι έχεις πάνω στον πωπό σου. -Τί? -Τα μάτια μου. Και μετα αναρωτιεστε γιατι δε σας καθεται καμια....
status Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 για πλάκα το έγραψε η όχι ? το ρισκάρεις, όχι πες μου, το ρισκάρεις; :Ρ
status Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Εγώ φταίω που θέλω να μεταλαμπαδεύσω τις γνώσεις μου. Αχάριστε. Οικογενειάρχης άνθρωπος. Σωραίος εσύ τέτοια έλεγες στην δικιά σου και την έριξες; :Ρ Και μετα αναρωτιεστε γιατι δε σας καθεται καμια.... α) Δες από πάνω β) το θέμα δεν είναι αν μας κάθεται εμάς καμία ή όχι, αλλά στον topic starter να του κάτσει μια συγκεκριμένη ;ρ
nicoc89 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Και μετα αναρωτιεστε γιατι δε σας καθεται καμια.... και που το ξέρεις , στο μποξεράκι μας είσαι ?
mary Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 α) Δες από πάνω β) το θέμα δεν είναι αν μας κάθεται εμάς καμία ή όχι, αλλά στον topic starter να του κάτσει μια συγκεκριμένη ;ρ Αν ειναι πλακα παω πασο. Αν το κανεις επισης παω πασο αλλα μη περιμενεις να σου κατσει καμια...
apd453 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Σωραίος εσύ τέτοια έλεγες στην δικιά σου και την έριξες; :Ρ Αχχχχ.... ωραία χρόνια τότε.
nicoc89 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Αν ειναι πλακα παω πασο. Αν το κανεις επισης παω πασο αλλα μη περιμενεις να σου κατσει καμια... και που το ξέρεις , στο μποξεράκι μας είσαι ?
mary Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Νικο αγορι μου ολο αποριες εισαι.. Οχι δεν ειμαι στο μποξερακι κανενος και ουτε θα μπω αν μου τα πει αυτα.... So simple...
nicoc89 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Νικο αγορι μου ολο αποριες εισαι.. Οχι δεν ειμαι στο μποξερακι κανενος και ουτε θα μπω αν μου τα πει αυτα.... So simple... έχουμε μπερδέψει τους ρόλους
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Οι περισσοτερες γυναικες πανε πολυ λιγο γυμναστηριο[ελαχιστες πηγαινουν συνεχεια και οι περισσοτερες το παρατανε στον μηνα].Επειδη λοιπον πολλες ειναι νεες στο gym,κανουν λαθος τις ασκησεις.Εκει μπες εσυ και δειξτους την ασκηση,και ξεκινα να της μιλας.Αυτα.
status Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Αν ειναι πλακα παω πασο. Αν το κανεις επισης παω πασο αλλα μη περιμενεις να σου κατσει καμια... Πωπωπωπω πολύ σοβαρά τα παίρνεις εσύ μου φαίνεται ρε κοπελιά, μην εν σου κάθεται εσένα κανείς για αρχή και το ζπρώχνεις σε εμάς; :Ρ Αχχχχ.... ωραία χρόνια τότε. Και διηγούντας τα να κλαις, κάτσε ρε φίλε, εδώ μας την λένε από πάνω, κοινώς είναι πασσέ πλέον αυτές οι ατάκες
-nick- Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Και μετα αναρωτιεστε γιατι δε σας καθεται καμια.... Προφανως τα γραψε για πλακα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα