gang Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Όταν θα υπάρξει εξέλιξη, θα μπει θα γράψει και θα επιστρέψουμε στο αρχικό θέμα...
nicoc89 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Τι μου θύμισες τώρα , μικρός (ούτε νηπιαγωγείο δεν πήγαινα) έπαιρνα τις κούκλες της αδερφής μου και έκανα αυτό που κάνει το παιδάκι η τις έτριβα στο παντελονάκι μου η έπεφτα από πάνω τους και κουνιόμουν (αχχαχααχ). είχα δει μια γειτόνισσα νιόπαντρη που έκανε τρελίτσες με τον άντρα της με ανοιχτή μπαλκονόπορτα και έβλεπε φάτσα φορα το δωμάτιο μου και ήθελα να το δοκιμάσω και εγώ από περιέργεια.
evabb Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 εγω ειχα εναν κουκλο κεν και εβαζα τις μπαρμπι να πηδιουνται μαζι του :lol:
SlackulatoR Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Τι μου θύμισες τώρα , μικρός (ούτε νηπιαγωγείο δεν πήγαινα) έπαιρνα τις κούκλες της αδερφής μου και έκανα αυτό που κάνει το παιδάκι η τις έτριβα στο παντελονάκι μου η έπεφτα από πάνω τους και κουνιόμουν (αχχαχααχ). είχα δει μια γειτόνισσα νιόπαντρη που έκανε τρελίτσες με τον άντρα της με ανοιχτή μπαλκονόπορτα και έβλεπε φάτσα φορα το δωμάτιο μου και ήθελα να το δοκιμάσω και εγώ από περιέργεια. Α δηλαδή εσύ ξεπαρθενεύτηκες εξαιρετικά νωρίς... κοίτα να δεις και εγώ ο μαλάκας έπαιζα με αυτοκινητάκια
nicoc89 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Α δηλαδή εσύ ξεπαρθενεύτηκες εξαιρετικά νωρίς... κοίτα να δεις και εγώ ο μαλάκας έπαιζα με αυτοκινητάκια ναι ρε σιγά , παιδάκι ήμουν δεν ήξερα τι έκανα , αθώα πράγματα..
ClouD Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 ή τον έπνιξε στο χώμα. ενοω οτι προλαβενεις να τον γνωρισεις τον αλλον λιγο καλυτερα πριν φτασεις στο κρεβατι σε σχεση με μια συμβατικη γνωριμια. και δεν σκεφτεσαι ποτε θα πηδηξεις/πηδηχτεις. καμια φορα το σεξ τυφλωνει και δεν κρινεις με καθαρο μυαλο. ακριβώς ευτυχώς. ontoppic: topic starter πρώτα όγκο και μετά γράμμωση. οι χυλοπιτες είναι ότι πρέπει για όγκο.
Agapoulis7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Βαριομουν να παω σημερα την αφησα εκει για να βασανιστει χωρις εμενα
g_alkis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Βαριομουν να παω σημερα την αφησα εκει για να βασανιστει χωρις εμενα Να δεις που θα σε πεθυμήσει
tsakonas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Βαριομουν να παω σημερα την αφησα εκει για να βασανιστει χωρις εμενα ήδη έχει αρχίσει να υγραίνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα