Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν θα υπάρξει εξέλιξη, θα μπει θα γράψει και θα επιστρέψουμε στο αρχικό θέμα...

• Απαντ. 439
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

barbie_shes_got_some_nice_tits_demotivational_poster_Random_awesome_pictures_about_boobs_and_hot_chicks-s352x440-16300-580.jpg

Τι μου θύμισες τώρα , μικρός (ούτε νηπιαγωγείο δεν πήγαινα) έπαιρνα τις κούκλες της αδερφής μου και έκανα αυτό που κάνει το παιδάκι η τις έτριβα στο παντελονάκι μου η έπεφτα από πάνω τους και κουνιόμουν (αχχαχααχ). είχα δει μια γειτόνισσα νιόπαντρη που έκανε τρελίτσες με τον άντρα της με ανοιχτή μπαλκονόπορτα και έβλεπε φάτσα φορα το δωμάτιο μου και ήθελα να το δοκιμάσω και εγώ από περιέργεια. :P

Δημοσ.

Τι μου θύμισες τώρα , μικρός (ούτε νηπιαγωγείο δεν πήγαινα) έπαιρνα τις κούκλες της αδερφής μου και έκανα αυτό που κάνει το παιδάκι η τις έτριβα στο παντελονάκι μου η έπεφτα από πάνω τους και κουνιόμουν (αχχαχααχ). είχα δει μια γειτόνισσα νιόπαντρη που έκανε τρελίτσες με τον άντρα της με ανοιχτή μπαλκονόπορτα και έβλεπε φάτσα φορα το δωμάτιο μου και ήθελα να το δοκιμάσω και εγώ από περιέργεια. :P

Α δηλαδή εσύ ξεπαρθενεύτηκες εξαιρετικά νωρίς... κοίτα να δεις και εγώ ο μαλάκας έπαιζα με αυτοκινητάκια :P

Δημοσ.

Α δηλαδή εσύ ξεπαρθενεύτηκες εξαιρετικά νωρίς... κοίτα να δεις και εγώ ο μαλάκας έπαιζα με αυτοκινητάκια :P

ναι ρε σιγά , παιδάκι ήμουν δεν ήξερα τι έκανα , αθώα πράγματα..

:devil:

Δημοσ.

ή τον έπνιξε στο χώμα.

ενοω οτι προλαβενεις να τον γνωρισεις τον αλλον λιγο καλυτερα πριν φτασεις στο κρεβατι σε σχεση με μια συμβατικη γνωριμια. και δεν σκεφτεσαι ποτε θα πηδηξεις/πηδηχτεις. καμια φορα το σεξ τυφλωνει και δεν κρινεις με καθαρο μυαλο.

ακριβώς ευτυχώς.

ontoppic:

topic starter πρώτα όγκο και μετά γράμμωση.

οι χυλοπιτες είναι ότι πρέπει για όγκο.

Δημοσ.

Βαριομουν να παω σημερα την αφησα εκει για να βασανιστει χωρις εμενα

ήδη έχει αρχίσει να υγραίνεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...