Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντε ρε,τι αυτο ηταν?συνεχιστε λιγο ακομα.ποιες barbie και π@π@ριες.

:lol: :lol: :lol:

κουκλοσπιτο δεν ειχες; :mellow:

Πως δεν ειχα...Κ κουκλοσπιτο και τροχόσπιτο και το άλογο και το σαλονι της μπαρμπι..Τα ρουχα ομως και τα παπουτσακια ηταν τα αγαπημενα μου.

Το τροχοσπιτο και το κουκλοσπιτο μεναν στο πατωμα και οι μπαρμπι για να μη παθουν τιποτα πηγαιναν στη βιβλιοθηκη το βραδυ..

Καλα πριν μερικους μηνες πηγα τσαμπο και το τι ειχε απο μπαρμπι ηταν απιστευτο..αυτοκινητο,ποδηλατο, η τουαλετα της μπαρμι..ο φορητος της μπαρμπι..κ.ο.κ

(η μικρη 6χρονη βασιλικη μου τα θυμησε οταν πηγα στο σπιτι της...η σκατουλα)

• Απαντ. 439
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

:lol: :lol: :lol:

Πως δεν ειχα...Κ κουκλοσπιτο και τροχόσπιτο και το άλογο και το σαλονι της μπαρμπι..Τα ρουχα ομως και τα παπουτσακια ηταν τα αγαπημενα μου.

Το τροχοσπιτο και το κουκλοσπιτο μεναν στο πατωμα και οι μπαρμπι για να μη παθουν τιποτα πηγαιναν στη βιβλιοθηκη το βραδυ..

Καλα πριν μερικους μηνες πηγα τσαμπο και το τι ειχε απο μπαρμπι ηταν απιστευτο..αυτοκινητο,ποδηλατο, η τουαλετα της μπαρμι..ο φορητος της μπαρμπι..κ.ο.κ

(η μικρη 6χρονη βασιλικη μου τα θυμησε οταν πηγα στο σπιτι της...η σκατουλα)

καμια φορα καθομαι κι εγω και τις χαζευω αλλα με λυπη βλεπω οτι δεν ειναι οπως τις θυμομουν με αυτα τα απιστευτα συνολακια, τωρα εχουν υπερτροφικα κεφαλια και χαλια ρουχα. αλλα για καμια συλλεκτικη δεν θα ελεγα οχι B)

ακομα την εχω αυτη στο πατρικο μου

o_lZQZlHhf4h9qu0k.jpg

:wub:

Δημοσ.

καμια φορα καθομαι κι εγω και τις χαζευω αλλα με λυπη βλεπω οτι δεν ειναι οπως τις θυμομουν με αυτα τα απιστευτα συνολακια, τωρα εχουν υπερτροφικα κεφαλια και χαλια ρουχα. αλλα για καμια συλλεκτικη δεν θα ελεγα οχι B)

Τις ειχα μαζεψει στο γκαραζ και ειναι δυσκολο να τις βρω..

Η αληθεια ειναι πως τοτε και οι κουκλες και τα ρουχα-μου το επιβεβαιωσε κ η μαμα μου - ηταν πιο ακριβα.

Σημερα τα πολυ ακριβα ειναι οι συλλεκτικες, αλλα εχουν κατι φορεματα απιστευτα πραγματικα που φοβασαι και να τα πιασεις μη τα λερωσεις σαν αυτο της δικια σου... :wub: :wub:

• Moderators
Δημοσ.

Topic starter και τωρα καταλαβες.

Πλησιασε την και μιλα της για Barbie. Σιγουρο θεμα και ολες εχουν απο μια τελικα.

Δημοσ.

Τις ειχα μαζεψει στο γκαραζ και ειναι δυσκολο να τις βρω..

Η αληθεια ειναι πως τοτε και οι κουκλες και τα ρουχα-μου το επιβεβαιωσε κ η μαμα μου - ηταν πιο ακριβα.

Σημερα τα πολυ ακριβα ειναι οι συλλεκτικες, αλλα εχουν κατι φορεματα απιστευτα πραγματικα που φοβασαι και να τα πιασεις μη τα λερωσεις σαν αυτο της δικια σου... :wub: :wub:

ετσι οπως τα λες. αχ συλλεκτικες :wub: οντως αυτη εδω ειχε τα πιο ωραια και απαλα μαλλια απ ολες και το πιο ωραιο φορεμα με απιστευτα γαλαζογκρι περλε γοβακια και ασορτι χτενουλα :wub: :wub: :wub: :wub:

Δημοσ.

Αχ αα δε μπορω άλλο.. :( Με βλεπω αυριο στο γκαραζ να τις ψαχνω...Ειδικα μια που ηταν μαλλον κ η τελευταια μου εγιεν η αγαπημενη μου...

Θα πω κ αυτο.Η νονα της αδερφης μου της ειχε φερει μια Σιντυ με σκυλακι και το βλαμμενο ειχε βαλει στον ανεμηστηρα το χερι της και εσπασε στο καρπό και εγινε μια κουλη σιντυ μετα. :cry: :cry:

Οχι τιποτα άλλο γελαγε μετα και εγω εκλαιγα λες κ ηταν δικο μου...

Δημοσ.

Αχ αα δε μπορω άλλο.. :( Με βλεπω αυριο στο γκαραζ να τις ψαχνω...Ειδικα μια που ηταν μαλλον κ η τελευταια μου εγιεν η αγαπημενη μου...

Θα πω κ αυτο.Η νονα της αδερφης μου της ειχε φερει μια Σιντυ με σκυλακι και το βλαμμενο ειχε βαλει στον ανεμηστηρα το χερι της και εσπασε στο καρπό και εγινε μια κουλη σιντυ μετα. :cry: :cry:

Οχι τιποτα άλλο γελαγε μετα και εγω εκλαιγα λες κ ηταν δικο μου...

οι σιντυ μου την εδιναν παντα κομματακι γτ ειχαν χοντρα ποδια, αλλα καταλαβενω τον καημο σου. κι εγω ειχα αναλογα δραματα οταν τις αποκεφαλιζα καταλαθος στο χτενισμα μεχρι μια ηλικια.

Δημοσ.

πως απο την τυπισσα στο τζυμ πηγαμε στις μπαρμπι?

εδιτ. κ τι εγινε τελικα? της μιλησαμε?

εδιτ2. ε...800 σελιδες :Ρ. ΔΕΝ :)

Δημοσ.

Πραγματικα δε θυμαμαι να εχω καταστρεψει καμια μπαρμπι..

Αχ ευα εσυ θα φταις για την αυριανη ανακατωσουρα στο γκαραζ μου...

Τεσπα..καληνυχτααααα

διαβασε λιγο παραπανω.... :rolleyes:

Δημοσ.

εδιτ. κ τι εγινε τελικα? της μιλησαμε?

Γυναίκες.

• Moderators
Δημοσ.

Μα ειναι δυνατον?απο εκει που μιλουσαν για σεξ και ψιλοτρωγοντουσαν μεταξυ τους τωρα να μιλανε για Barbie?

Θα κλαψω.....

Ειναι φοβερο παντως. Οχι μονο μιλανε για Barbie, αφιερωνουν καποιες σελιδες να αναπολουν τις παλιες τους κουκλες, αγνοουν τους υπολοιπους, αγνοουν το θεμα.

Τοπικ σταρτερ, εμμενω, μιλα για barbie, παιζει απο κει να παει το θεμα στο sex αρκει να αφησεις αυτη να κανει το talking :lol:

Εν τω μεταξυ αντιστοιχα, το παλικαρι πανω ειπε πως επαιζε με playmobile (οπως ολοι μας) και το μονο που εισεπραξε ηταν ενα κουνημα του κεφαλιου του στυλ "ok και εγω" απο οσους το διαβαζαμε. :lol:

Δημοσ.

μπα εγω νομιζω οτι μια δυο σελιδες μπαρμπι, και δεν το ξανανοιξαν το τοπικ οι πολλοι :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...