black_widow Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μα εδω δεν συμφωνείτε 2 γυναικες μεταξυ σας.... Ώρες ώρες ούτε με τον εαυτό μου δε συμφωνώ .
mary Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Ρε κοριτσια ησυχα..Δεν εχουμε ολες τις ιδιες προτιμησεις... ΥΓ Vintage καλα σημερα δε ξες απο που σου ερχεται...Μια με τον alejdo, μια εδω..
Vintage Jewel Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 μαλλον δεν εχεις νιωσει ποτε πως ειναι να θες καποιον χωρις να σε νοιαζει καν πως ειναι εμφανισιακα. και πηδιεσαι οποτε γουσταρεις και το νιωθεις ειτε ειναι την πρωτη μερα ειτε την 45η. τους καημους κρατα τους για σενα. Λολ τι μπαρουφα ηταν αυτη? Ισως απλα να μην εχεις ερωτευτει ποτε γτ αλλιως θα ηξερες πως αρχιναει το ολο θεμα.. Ρε κοριτσια ησυχα..Δεν εχουμε ολες τις ιδιες προτιμησεις... ΥΓ Vintage καλα σημερα δε ξες απο που σου ερχεται...Μια με τον alejdo, μια εδω.. :lol: Λολ ασε ασε
evabb Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Λολ τι μπαρουφα ηταν αυτη? Ισως απλα να μην εχεις ερωτευτει ποτε γτ αλλιως θα ηξερες πως αρχιναει το ολο θεμα.. τραβα παιξε με τις μπαρμπι σου καλυτερα γτ δεν σε παιρνει αλλο.
Vintage Jewel Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 τραβα παιξε με τις μπαρμπι σου καλυτερα γτ δεν σε παιρνει αλλο. Α για χαλαρωσε μπρρ κιτσ κιτσ
mary Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Αααααα αφηστε ησυχες τις μπαρμπι γιατι στο τσακ ειμαι να τις βγαλω και να αρχισω να τις ντυνω κ ξεντυνω... ΔΕ ΘΑ ΠΛΑΚΩΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΛΕΕΕΕ
evabb Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Αααααα αφηστε ησυχες τις μπαρμπι γιατι στο τσακ ειμαι να τις βγαλω και να αρχισω να τις ντυνω κ ξεντυνω... ΔΕ ΘΑ ΠΛΑΚΩΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΛΕΕΕΕ να φερω κι εγω τις δικες μου;
Vintage Jewel Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Αααααα αφηστε ησυχες τις μπαρμπι γιατι στο τσακ ειμαι να τις βγαλω και να αρχισω να τις ντυνω κ ξεντυνω... ΔΕ ΘΑ ΠΛΑΚΩΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΛΕΕΕΕ εγω οταν ημουν μικρη τις εσπαγα το κεφαλι και τα ποδια Λολ (νομιζω πολλα κοριτσακια το καναμε αυτο) αι στα διαλα τις βλαμμενες
mary Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Αχ οχι εγω δε το εκανα αυτο...Τις λατρευα και τις εστηνα μια-μια στη βιβλιοθηκη μου καθε βραδυ πριν παω για υπνο.. Πραγματικα στο τσακ ειμαι...Μωρε θελω απλα να τις δω...
Thanos1972 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Αντε ρε,τι αυτο ηταν?συνεχιστε λιγο ακομα.ποιες barbie και π@π@ριες.
evabb Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Αχ οχι εγω δε το εκανα αυτο...Τις λατρευα και τις εστηνα μια-μια στη βιβλιοθηκη μου καθε βραδυ πριν παω για υπνο.. Πραγματικα στο τσακ ειμαι...Μωρε θελω απλα να τις δω... κουκλοσπιτο δεν ειχες;
black_widow Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 εγω οταν ημουν μικρη τις εσπαγα το κεφαλι και τα ποδια Λολ (νομιζω πολλα κοριτσακια το καναμε αυτο) αι στα διαλα τις βλαμμενες Τους έκοβα και τα μαλλιά.
Vintage Jewel Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Τους έκοβα και τα μαλλιά. Μιλαμε εχουμε φυγει μιλια μακρια απο το αρχικο θεμα.
slipknot Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Εμένα οι δικές μου καθόντουσαν στο ράφι, η μάνα μου φοβόταν μήπως και τις χαλάσω επειδή ήταν ακριβές λέει.
Doc1355 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Πλησίασε με φούλ επίθεση και ξαφνικές άμυνες :P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα