benign Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 E και επειδη επικοινωνοουσαν με αλληλογραφια σημαινει οτι ερωτευονταν? θεωρω οτι για να ερωτευετεις καποιον προυποθετει την παρουσια του στον χωρο με σενα.Νυφες και γαμπρους προσπαθουσαν να βρουν Αλλωστε μεσα απο το ιντερνετ μπορει να ειναι ο καθενας οτι θελει.Δεν εχει να λεει κατι που διαβασες τις αποψεις καποιου ατομου και "ενιωσες" οτι το ερωτευτηκες. Δλδ ειναι σαν να μου λες οτι ερωτευτηκες το ακκαουντ του αλλου!? Υποκρισια μπορει να υπαρχει και απο κοντα αλλα ειναι πολυ πιο ευκολο να καταλαβεις αν ο αλλος υποκρινεται η οχι.Εγω απο το ιντερνετ μπορει να ειμαι οποιος και οποια θελω.Το ιντερνετ ειναι υποκαταστατο της πραγματικης ζωης..Οταν ερωτευεσαι καποιον υπαρχουν οι χημικες αντιδρασεις η αλληλεπιδραση μεταξυ των 2 ανθρωπων που στο νετ δεν υπαρχει.Ερωτευεσαι επισης τον τροπο που συμπεριφερεται.Αυτο υποκαθισταται απο εμοτικονς στο τσατ. Γιατι να διαλεξεις να κοινωνικοποιηθεις μεσα απο το νετ ενω μπορεις να το κανεις κανονικα?Εκτος αν καποιος δεν μπορει να το κανει. Επισης μια σχεση απο το ιντερνετ μπορει πολυ ευκολα να αρχισει οποτε ειναι και πολυ ευκολο να την σταματησεις.Γιατι δεν εχει αρχισει με κανονικες προυποθεσεις και δεν υπηρχε ποτε καποιος κοπος για να κερδισεις το ατομο που σε ενδιαφερε.. Εχουμε διαφορετικη αντιληψη των πραγματων.Δεν ερωτευσαι το account αλλα τα τα γραφομενα του ατομου που υποδηλωνουν μια ισχυρη προσωπικοτητα. Και δεν εγραψα οτι αμεσως ερωτευεσαι αλλα οτι σου κινει το ενδαιφερον και την διαθεση για να τον/την γνωρισεις και ισως τον/την ερωτευτεις. Συγνωμη αλλα απαντας επιφανειακα.Δεν καταλαβες τιποτε απο αυτα που εγραψα,αστο να μην σε κουραζω αλλο.Πρεπει να εισαι η πολυ μικρη στην ηλικια η πολυ μεγαλη για να σου κανω ενα πειραγματακι. μια χαρα μπορεις να ερωτευτεις και απο γραμμα και απο το ιντερνετ και ειναι και πιο αληθινο κατι φορες απο τον συμβατικο τροπο γτ δεν εχεις την εμφανιση να σε αποσπα ουτε τις σεξουαλικες ορμες. δεν περιμενεις κατι απο τον αλλον κι ουτε αυτος περιμενει κατι απο σενα, δεν μπορεις να κανεις τπτ αλλο μαζι του παρα να μιλας. θελοντας και μη βλεπεις τον χαρακτηρα του την προσωπικοτητα του ξεγυμνομενη απο οτιδηποτε αλλο και βλεπεις αν σου αρεσει πραγματικα σαν ανθρωπος γι αυτο που ειναι οχι γι αυτο που μπορει να σου προσφερει η να δεις. Ακριβως συμφωνουμε απολυτα! Ε ρε συ εύα, δεν το περίμενα από σένα αυτό, τι θα πει ερωτεύεσαι χωρίς σεξουαλικές ορμές. Ειναι απλο,μερικοι ειναι λιγοτερο κτηνωδεις απο αλλους.Και πιο ρομαντικοι.Η εχουν γευτει το σεξ και εχουν βαρεθει τα κοινοτυπα και ψαχνουν κατι ανωτερο πιο ιδεαλιστικο.
Vintage Jewel Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Εχουμε διαφορετικη αντιληψη των πραγματων.Δεν ερωτευσαι το account αλλα τα τα γραφομενα του ατομου που υποδηλωνουν μια ισχυρη προσωπικοτητα. Και δεν εγραψα οτι αμεσως ερωτευεσαι αλλα οτι σου κινει το ενδαιφερον και την διαθεση για να τον/την γνωρισεις και ισως τον/την ερωτευτεις. Συγνωμη αλλα απαντας επιφανειακα.Δεν καταλαβες τιποτε απο αυτα που εγραψα,αστο να μην σε κουραζω αλλο.Πρεπει να εισαι η πολυ μικρη στην ηλικια η πολυ μεγαλη για να σου κανω ενα πειραγματακι. Ακριβως συμφωνουμε απολυτα! Ειναι απλο,μερικοι ειναι λιγοτερο κτηνωδεις απο αλλους.Και πιο ρομαντικοι.Η εχουν γευτει το σεξ και εχουν βαρεθει τα κοινοτυπα και ψαχνουν κατι ανωτερο πιο ιδεαλιστικο. Δεν απανταω καθολου επιφανειακα και μην λες οτι σε βολευει επειδη απλα δεν συμφωνεις.Αυτος ειναι ο σεβασμος που δειχνεις στις γυναικες οπως ελεγες μερικες σελιδες πριν? Αυτες ειναι οι αποψεις μου.Οπως δεχομαι τις δικες σου -οτι ετσι δλδ βλεπεις τα πραγματα-ετσι δεξου και τις δικες μου.Δεν χρειαζεται να συμφωνουμε με ολους.
Garnele Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Ειναι απλο,μερικοι ειναι λιγοτερο κτηνωδεις απο αλλους.Και πιο ρομαντικοι.Η εχουν γευτει το σεξ και εχουν βαρεθει τα κοινοτυπα και ψαχνουν κατι ανωτερο πιο ιδεαλιστικο. Δυστυχισμένοι άνθρωποι.
Anastazio Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Αγαπητε μου φιλε απο αυτα που λες,μαλλον δεν θα με καταλαβεις και να σου εξηγησω,οποτε να μην σου τρωω τον πολυτιμο χρονο σου.Εχεις πολλες χυλοπιτες να φας ακομη. No offence taken. Αγαπητε μου φιλε,για να λεω οτι λεω μαλλον εχω δοκιμασει ουκ ολιγα "κρεατα" πραγμα που σημαινει οτι καποια χυλοπιτα δεν εχει να μου δωσει κατι,δωξα το θεο ζωαρα κανουμε,απλα μετα απο 27 χρονια αδυνατω να φτασω στο σημειο να πω οτι κατανοω και αγαπω...ακουγεται ιδανικο αλλα υπο φυσιολογικες συνθηκες και σε σχεση με το 90% των γυναικων ειναι τερμα αντιρεαλιστικο!!Τεσπα κριμα να μη μοιραζεσαι την γνωση γιατι απειρο κοσμο ξερω που θα θελε πολυ να καταλαβει τις γυναικες κ επειδη δεν εβγαλε ακρη σταματησε να προσπαθει! χαχαχα
benign Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Οταν λεω οτι σεβομαι τις γυναικες, δεν σημαινει οτι καθε αποψη που εκφραζει μια γυναικα ειναι αξια σεβασμου. Σιγουρα απαντας επιφανειακα γιατι δεν καταλαβαινεις αυτα που λεω και βγαζεις παιδαριωδη συμπερασματα που απεχουν απο αυτα που εγραψα.Χοντροκομμενες γενικευσεις που ουσιαστικα προσπαθεις να επικρατησει η αποψη σου χωρις πρωτα να εχεις ανασκευασει πειστικα τα γραφομενα μου. Δεν πειραζει,εννοειται οτι δεν χρειαζεται να συμφωνουμε με ολους,θα ηταν ντροπη αν γινοταν αυτον,θα ειμασταν γλυφτες και ανθρωπακια.
Thanos1972 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μα εδω δεν συμφωνείτε 2 γυναικες μεταξυ σας....
benign Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Αγαπητε μου φιλε,για να λεω οτι λεω μαλλον εχω δοκιμασει ουκ ολιγα "κρεατα" πραγμα που σημαινει οτι καποια χυλοπιτα δεν εχει να μου δωσει κατι,δωξα το θεο ζωαρα κανουμε,απλα μετα απο 27 χρονια αδυνατω να φτασω στο σημειο να πω οτι κατανοω και αγαπω...ακουγεται ιδανικο αλλα υπο φυσιολογικες συνθηκες και σε σχεση με το 90% των γυναικων ειναι τερμα αντιρεαλιστικο!!Τεσπα κριμα να μη μοιραζεσαι την γνωση γιατι απειρο κοσμο ξερω που θα θελε πολυ να καταλαβει τις γυναικες κ επειδη δεν εβγαλε ακρη σταματησε να προσπαθει! χαχαχα Μπραβο ο κρεοπωλης! χαχαχαχα! (Πλακιτσα)
evabb Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Ε ρε συ εύα, δεν το περίμενα από σένα αυτό, τι θα πει ερωτεύεσαι χωρίς σεξουαλικές ορμές. ενοω οτι προλαβενεις να τον γνωρισεις τον αλλον λιγο καλυτερα πριν φτασεις στο κρεβατι σε σχεση με μια συμβατικη γνωριμια. και δεν σκεφτεσαι ποτε θα πηδηξεις/πηδηχτεις. καμια φορα το σεξ τυφλωνει και δεν κρινεις με καθαρο μυαλο.
Anastazio Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μπραβο ο κρεοπωλης! χαχαχαχα! (Πλακιτσα) ε μα στο ειπα στεγνα και ωμα για να γινει σαφες να κανει και echo αλλα αυτο που αποτυπωνεις στα μηνυματα σου απλα απεχει απο την ρηχη πραγματικοτητα...θα μπορουσα να σκεφτω 15 δευτερολεπτα οπως εσυ,θα συμφωνουσα σε ολα,απλα η πραγματικοτητα θα με γειωνε ασχημα μετα!
Vintage Jewel Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 ενοω οτι προλαβενεις να τον γνωρισεις τον αλλον λιγο καλυτερα πριν φτασεις στο κρεβατι σε σχεση με μια συμβατικη γνωριμια. και δεν σκεφτεσαι ποτε θα πηδηξεις/πηδηχτεις. καμια φορα το σεξ τυφλωνει και δεν κρινεις με καθαρο μυαλο. Δεν χρειαζεται να κοιμηθεις με τον αλλον αμεσως μολις τον γνωρισεις(δεις για πρωτη φορα) ξες.
benign Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Εγω αποχωρω λογω κοινωνικων υποχρεωσεων. evabb, Συμφωνω απολυτα μαζι σου,αν εχεις καποια σχεση ειναι πολυ τυχερος αυτος ο φιλος.
evabb Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 αυτο το επιχειρημα ειναι το πιο κοινοτυπο που χρησιμποιει καποιος αντρας για να προσπαθησει να πεισει μια γυναικα να τον γνωρισει.. Οπως ειπα ο καθενας με τα γουστα του.Δεν το ανελυσα γτ δεν ηθελα να πεισω και κανεναν. Επισης σιγα μην κοιταει τωρα ο καθε αντρας να αρχισει σχεση απο το διαδικτιο ..Να πηδηξουν θελουν οι πιο πολλοι.. ποιο επιχειρημα ακριβως; πως να την πεισει να τον γνωρισει αφου μιλωντας την γνωριζει. δεν αναφερθηκα σε συναντησεις. Δεν χρειαζεται να κοιμηθεις με τον αλλον αμεσως μολις τον γνωρισεις ξες. δεν χρειαζεται να του το παιζεις και παρθενα ξες. Εγω αποχωρω λογω κοινωνικων υποχρεωσεων. evabb, Συμφωνω απολυτα μαζι σου,αν εχεις καποια σχεση ειναι πολυ τυχερος αυτος ο φιλος. ^_^ χιχι θενκς
Vintage Jewel Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 δεν χρειαζεται να του το παιζεις και παρθενα ξες. Δεν ειπα να το παιξεις παρθενα.Απλα επειδη ειπες οτι μεσα απο το νετ γνωριζεις τον αλλον και την προσωπικοτητα του καλυτερα αντιστοιχα αμα τον γνωρισεις απο κοντα δεν πηδιεσαι αμεσως μολις οτυ πεις γεια.Δινεις λιγο χρονο να γνωριστειτε.Ο καημος σου εσενα να μην σε πουν μυξοπαρθενα ε? Οταν λεω οτι σεβομαι τις γυναικες, δεν σημαινει οτι καθε αποψη που εκφραζει μια γυναικα ειναι αξια σεβασμου. Σιγουρα απαντας επιφανειακα γιατι δεν καταλαβαινεις αυτα που λεω και βγαζεις παιδαριωδη συμπερασματα που απεχουν απο αυτα που εγραψα.Χοντροκομμενες γενικευσεις που ουσιαστικα προσπαθεις να επικρατησει η αποψη σου χωρις πρωτα να εχεις ανασκευασει πειστικα τα γραφομενα μου. Δεν πειραζει,εννοειται οτι δεν χρειαζεται να συμφωνουμε με ολους,θα ηταν ντροπη αν γινοταν αυτον,θα ειμασταν γλυφτες και ανθρωπακια. Μια χαρα καταλαβαινω αυτα που μου λες.Απλα δεν συμφωνω!
evabb Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δεν ειπα να το παιξεις παρθενα.Απλα επειδη ειπες οτι μεσα απο το νετ γνωριζεις τον αλλον και την προσωπικοτητα του καλυτερα αντιστοιχα αμα τον γνωρισεις απο κοντα δεν πηδιεσαι αμεσως μολις οτυ πεις γεια.Δινεις λιγο χρονο να γνωριστειτε.Ο καημος σου εσενα να μην σε πουν μυξοπαρθενα ε? μαλλον δεν εχεις νιωσει ποτε πως ειναι να θες καποιον χωρις να σε νοιαζει καν πως ειναι εμφανισιακα. και πηδιεσαι οποτε γουσταρεις και το νιωθεις ειτε ειναι την πρωτη μερα ειτε την 45η. τους καημους κρατα τους για σενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα