Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ταυτοχρονα απλωσε και το ξερο σου...

Ιωάννου παιδί μου, έλα μαζί με Αναγνώστου και Μπουκουβάλα το επόμενο εξάμηνο.

• Απαντ. 439
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ιωάννου παιδί μου, έλα μαζί με Ανανώστου και Μπουκουβάλα το επόμενο εξάμηνο.

Αναγνώστου!!! ΧΑΑΧΑΑΧΑΧ!!! σορυ για το σπαμ αλλα.... ΧΑΧΑΧΑΧ!!!

Δημοσ.

Ηταην ψιλοειρωνικο.

χλατσ

Φοβερο το κομματι δεν λεω.Αλλα αυτο το να τα πουμε και απο κοντα μεσα απο το ιντερνετ δεν ειναι ακριβως το ειδος του ρομαντισμου που αρεσει στις γυναικες..

Απο το 1999 και μετα εχω κανει πολλες σχεσεις μεσω internet με ξενες κοπελες κυριως,που ειναι πιο απελευθερωμενες χωρις κολληματα. Εχω βρεθει στην Ελλαδα η στο εξωτερικο με κοπελες απο ολον τον κοσμο,απο Βραζιλια μεχρι Ιαπωνια.Ο ρομαντισμος δεν εχει συνορα ειτε στην καθημερινη ζωη ειτε στο internet.Τα ανθρωπινα μυαλα εχουν συνορα,δυστυχως μερικες φορες πολυ στενα. Για μενα καθε χωρος που κινειται και εκφραζεται ο ανθρωπος ειναι ανοιχτος για τα παντα.

Vintage στην περιπτωση σου αναφερομουν στην επικειμενη συναντηση των insomniacs τον Αυγουστο,οπου εχει ανοιχτει thread. Τοτε εννοουσα οτι μπορει να τα πουμε κι απο κοντα,αν ερθεις και εσυ.Δεν σε φλερταρα,γιατι δεν σε γνωριζω,καθοτι δεν εχει τυχει να παρακολουθησω τα posts σου.Σορρυ αν εδωσα λαθος εντυπωση,απλα ηταν μια ρομαντικη αφιερωση σε μια κοπελα,που επικροτησε την αποψη μου οτι ο ρομαντισμος και ο σεβασμος στην προσωπικοτητα μιας γυναικας,ειναι σοβαροι παραμετροι για το ερωτικο συναισθημα μεταξυ τους.Τιποτε παραπανω.;)

Εχω προσεξει βεβαια ,μερικες κοπελες που γραφουν πολυ ενδιαφεροντες αποψεις και αν και δεν συμφωνω σε ολα,μπορω να πω με εχουν γοητεψει,σαν προσωπικοτητες.Ελπιζω να εχω την χαρα να τις δω και στην συναντηση των μελων τον Αυγουστο.

Δημοσ.

Ηταην ψιλοειρωνικο.

χλατσ

Φοβερο το κομματι δεν λεω.Αλλα αυτο το να τα πουμε και απο κοντα μεσα απο το ιντερνετ δεν ειναι ακριβως το ειδος του ρομαντισμου που αρεσει στις γυναικες..

αν κατι δεν σου αρεσει δεν χρειαζεται να το γενικευεις. καποιες γουσταρουν

Δημοσ.

Απο το 1999 και μετα εχω κανει πολλες σχεσεις μεσω internet με ξενες κοπελες κυριως,που ειναι πιο απελευθερωμενες χωρις κολληματα. Εχω βρεθει στην Ελλαδα η στο εξωτερικο με κοπελες απο ολον τον κοσμο,απο Βραζιλια μεχρι Ιαπωνια.Ο ρομαντισμος δεν εχει συνορα ειτε στην καθημερινη ζωη ειτε στο internet.Τα ανθρωπινα μυαλα εχουν συνορα,δυστυχως μερικες φορες πολυ στενα. Για μενα καθε χωρος που κινειται και εκφραζεται ο ανθρωπος ειναι ανοιχτος για τα παντα.

Vintage στην περιπτωση σου αναφερομουν στην επικειμενη συναντηση των insomniacs τον Αυγουστο,οπου εχει ανοιχτει thread. Τοτε εννοουσα οτι μπορει να τα πουμε κι απο κοντα,αν ερθεις και εσυ.Δεν σε φλερταρα,γιατι δεν σε γνωριζω,καθοτι δεν εχει τυχει να παρακολουθησω τα posts σου.Σορρυ αν εδωσα λαθος εντυπωση,απλα ηταν μια ρομαντικη αφιερωση σε μια κοπελα,που επικροτησε την αποψη μου οτι ο ρομαντισμος και ο σεβασμος στην προσωπικοτητα μιας γυναικας,ειναι σοβαροι παραμετροι για το ερωτικο συναισθημα μεταξυ τους.Τιποτε παραπανω.;)

Εχω προσεξει βεβαια ,μερικες κοπελες που γραφουν πολυ ενδιαφεροντες αποψεις και αν και δεν συμφωνω σε ολα,μπορω να πω με εχουν γοητεψει,σαν προσωπικοτητες.Ελπιζω να εχω την χαρα να τις δω και στην συναντηση των μελων τον Αυγουστο.

α οκ γιατι ετισ φανηκε.Επισης δεν εχω πει ποτε οτι θα ερχομουν σε καποια συναντηση..

Ο ρομαντισμος και ο σεβασμος πρεπει να υπαρχει σε εναν ερωτικο δεσμο σαφεστατα οπως προειπες αλλα δεν επικροτω καθολου τις σχεσεις η τον ρομαντισμο μεσα απο το διαδικτυο.Δεν πιστευω οτι υπαρχει κιολας.Ο καθενας βεβαια με τα γουστα του.

Δημοσ.

:wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

marry_me_now_000.jpg

:mrgreen:

Δημοσ.

Τι σημασια εχουν τα χρονια?Μετα τα 20 αρχισα να τις καταλαβαινω και να τις αγαπαω πραγματικα χωρις τις ηλιθιες φαλοκρατικες προκαταληψεις της Ελληνικης(και οχι μονο)κοινωνιας.

Συγνωμη που το λεω αλλα δεν καταλαβες τιποτα μετα απο 20 χρονια τουλαχιστο...ο πληθυντικος του ρηματος "αγαπαω" ειναι τουλαχιστον αφελης εκτως και αν αναφερεσε στην πολυδιαστατη εννοια του "γουσταρω τερμα" που για λογους συντομιας τελευταια βαφτιζεται και ως Σ'αγαπω! Αν καταφερες να τις καταλαβεις θα θελα να μου υποδειξεις τον τροπο γιατι εγω αδυνατω!:D Νο οffence e!

Pro tip για τον τοπικ σταρτερ μπορεις απλα να πας και να ρωτησεις αν ειναι κακη ιδεα το να την γνωρισεις...στεγνα...!(Με χαλαρο λαρτζ υφακι!)

Δημοσ.

:wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

marry_me_now_000.jpg

:mrgreen:

:-D:-D:-D

Ο ρομαντισμος και ο σεβασμος πρεπει να υπαρχει σε εναν ερωτικο δεσμο σαφεστατα οπως προειπες αλλα δεν επικροτω καθολου τις σχεσεις η τον ρομαντισμο μεσα απο το διαδικτυο.Δεν πιστευω οτι υπαρχει κιολας.Ο καθενας βεβαια με τα γουστα του.

Σεβαστη η αποψη σου αλλα περιορισμενη,γιατι θα σου θυμισω οτι απο τον 19ον αιωνα ανθρωποι φλερταραν μεσω αλληλογραφιας ,μερικες φορες χωρις να εχουν συναντηθει,και αναπτυσσονταν μεγαλοι ερωτες,και μαλιστα υπηρχε εντονο το ερωτικο παθος και ο ρομαντισμος,τα ερωτικα ποιηματα ηταν στην εξαρση τους και τοτε και λιγο πιο πριν γραφτηκαν μερικα απο τα μεγαλυτερα ερωτικα διηγηματα στην παγκοσμια λογοτεχνια.

Το να μην βλεπει κανεις καποιον με τον οποιο φλερταρει,βγαζει απο την εξισωση τον αισθητικο παραγοντα και αφηνει πιο πηγαια συναισθηματα να εκφραστουν.Επισης πολλες φορες εισαι πιο ελικρινης γιατι δεν ξερεις καν αν θα συναντηθεις με καποιον,οποτε λες ελευθερα αυτα που πραγματικα σκεφτεσαι.Αντιθετα οταν βλεπεις καποιον/α στον δρομο που σου αρεσει,η στους συστηνουν,αν ειναι εξωτερικα ομορφοι ,πολλες φορες,σχεδον παντα,οι ανθρωποι προσποιουνται και δειχνουν τον ''καλο εαυτο τους'' αντι για τον πραγματικο.

Ειτε γνωρισεις καποιον απο το internet ειτε στην καθημερινοτητα το ιδιο πεπλο υποκρισιας μπορει να υπαρχει.Αν απο την αλλη εισαι ενα αξιαγαπητο ατομο με ισχυρη ,ενδιαφερουσα προσωπικοτητα που ελκυει,ειτε γνωριζεις μεσω internet ειτε μεσω της καθημερινοτητας, θα εισαι το ιδιο επιτυχημενος/η.

Η αποψη μου ειναι οτι οι περισοτεροι ανθρωποι που γνωρισουμε στην καθημερινη ζωη ειναι βαρετοι και με ελαχιστο ενδιαφερον γιατι δεν εχουμε επιλογη.Οταν ομως ειμαι σε ενα φορουμ,και εχω διαβασει καμια 100αρια μυνηματα ενος ατομου σε ενα φορουμ ,Ελληνικο η ξενο, ισως μαλιστα και χωρις να εχω συνδιαλαγει μεχρι τοτε μαζι του/της, εχω μια σαφη εικονα για το ατομο αυτο,και αν κρινω οτι ειναι ενδιαφερουσα προσωπικοτητα για πιο λογο να μην επιδιωξω μια γνωριμια?Απολυτα λογικο,υγιες και σωστο.Εξαλλου αυτο σημαινει social networking,η δυνατοτητα να γνωρισω ατομα ξεφευγοντας απο τον στενο μου γεωγραφικο,ταξικο και επαγγελματικο χωρο.Αν ειμαι φοβικος σε αυτο,δεν μου ειναι χρησιμο το internet.

Και επειδη ειμαι φλυαρος ζητω συγνωμη απο τους υπολοιπους για τα off topic. (Και αν σε καποια κοπελα αρεσει ο τροπος σκεψης μου και δεν φοβαται τις γνωριμιες,ειναι ευπροσδεκτη να στειλει pms. :devil:)

Δημοσ.

Ναι Killik είναι γνωστό ότι όσες δεν κυκλοφορούν δημόσια με φούστα-ζώνη μένουν στο ράφι :rolleyes:

επειδη τωρα καταλαβα τι ηθελες να πεις.

εγω δεν εννοουσα κατι τετοιο.σε αλλο πραμα αναφερομουν.

οτι η γυναικα απο καποια ηλικια και πανω εχει αναγκη την αυτοεκτιμηση ως γυναικα,ως θηλυκό και αυτο φυσικο και επομενο ειναι να το επιδιωκει μεσω των ανδρικων κατακτησεων που μπορει να εχει.

διοτι μια πχ 40αρα γυναικα δεν ειναι ουτε και μεγαλη,ουτε και ασχημη.

αλλα παρολαυτα ζει σε ενα κοσμο στον οποιο οχι μονο εξακολοθουν να κυκλοφορουν ομορφες 20αρες αλλα ειναι παγιωμενη και μια συγκεκριμενη αντιληψη περι ηλικιας και ομορφιας και παχους και ολα αυτα.

επομενως μια τετοια γυναικα θα νοιωθει περιθωριοποιημένη,θα νοιωθει πως η σεξουαλικοτητα της αμφισβειται και αυτο μονο ομορφα δεν θα την κανει να αισθανεται.

αυτη η κατασταση ειναι φυσικο και επομενο να οδηγησει αυτη την γυναικα να θελει να ανακτησει την αυτοεκτιμηση της αλλα και τον γυναικειο εγωισμο της μεσω της αναζητησης ανδρικης σχεσης.

και συνηθως σε αυτου του ειδους τις σχεσεις,σημαντικος παραγοντας για την ενισχυση της γυναικειας αυτοεκτιμησης παιζει η ηλικια και η ομορφια του αντρα και ισως σε δευτερο ρολο το κοινωνικο status και η οικονομικη του ισχυς.

δηλαδη οσο πιο νεος και ωραιος ειναι ο γκομενος μιας 40αρας,τοσο πιο πολυ θα ανεβαινει και η αυτοεκτιμηση της και η υπερηφανεια της οτι ακομα "μετρανε" τα καλη της.

θα εφτανε ακομα και στο σημειο να επιδειξει αυτη την σχεση της στον περιγυρω της και να νοιωσει πολυ ωραια γιαυτο.

τωρα το αν αυτη την σχεση θα την επιδιωξει αποκλειστικα με την ελκυστικοτητα που της εχει απομεινει,ειτε θα προσπαθησει να την ενισχυσει με φουστα-ζωνη,ειτε θα καταφυγει ακομα και σε υλικες ανταλλαγες

ειναι δικο της προσωπικο θεμα και δεν στεκομαι πανω σε αυτο.

καταλαβες τι θελω να πω;

εσυ κανε οτι θες με τις ζωνες-φουστες,φορεσε τες η οχι,δεν με απασχολει αυτο.αλλα μην μου λες οτι αισθανεσαι ωραια με την σωματικη σου ομορφια και δεν χρειαζεσαι σφυριγματα θαυμασου για να εχεις και την αισθησης της ανδρικης επιβεβαιωση.

τωρα που εισαι νεα,ναι σιγουρα δεν χρειαζεσαι ουτε τα σφυριγματα,ουτε τα καμακια,ουτε τιποτα,διοτι ακομα εχεις περαση και δεν εχεις αγχος αν θα αρεσεις η οχι.

οταν ομως αρχιζεις και σαρανταριζεις,τοτε πιστεψε με ενα σφυριγμα θαυμασμου απο εναν ανδρα,και ειδικα απο ενα πολυ νεο ανδρα, θα το δεκτεις με μεγαλη χαρα και θα σε ικανοποιησει σαν γυναικα.

οχι γιατι εισαι σε απογνωση,δεν λεω κατι τετοιο,αλλα γιατι το εχεις αναγκη,γιατι it's woman's nature.

Δημοσ.

Συγνωμη που το λεω αλλα δεν καταλαβες τιποτα μετα απο 20 χρονια τουλαχιστο...ο πληθυντικος του ρηματος "αγαπαω" ειναι τουλαχιστον αφελης εκτως και αν αναφερεσε στην πολυδιαστατη εννοια του "γουσταρω τερμα" που για λογους συντομιας τελευταια βαφτιζεται και ως Σ'αγαπω! Αν καταφερες να τις καταλαβεις θα θελα να μου υποδειξεις τον τροπο γιατι εγω αδυνατω!:D Νο οffence e!

Αγαπητε μου φιλε απο αυτα που λες,μαλλον δεν θα με καταλαβεις και να σου εξηγησω,οποτε να μην σου τρωω τον πολυτιμο χρονο σου.Εχεις πολλες χυλοπιτες να φας ακομη. :devil:

No offence taken.

Δημοσ.

E και επειδη επικοινωνοουσαν με αλληλογραφια σημαινει οτι ερωτευονταν? θεωρω οτι για να ερωτευετεις καποιον προυποθετει την παρουσια του στον χωρο με σενα.Νυφες και γαμπρους προσπαθουσαν να βρουν :rolleyes:

Αλλωστε μεσα απο το ιντερνετ μπορει να ειναι ο καθενας οτι θελει.Δεν εχει να λεει κατι που διαβασες τις αποψεις καποιου ατομου και "ενιωσες" οτι το ερωτευτηκες. Δλδ ειναι σαν να μου λες οτι ερωτευτηκες το ακκαουντ του αλλου!? Υποκρισια μπορει να υπαρχει και απο κοντα αλλα ειναι πολυ πιο ευκολο να καταλαβεις αν ο αλλος υποκρινεται η οχι.Εγω απο το ιντερνετ μπορει να ειμαι οποιος και οποια θελω.Το ιντερνετ ειναι υποκαταστατο της πραγματικης ζωης..Οταν ερωτευεσαι καποιον υπαρχουν οι χημικες αντιδρασεις η αλληλεπιδραση μεταξυ των 2 ανθρωπων που στο νετ δεν υπαρχει.Ερωτευεσαι επισης τον τροπο που συμπεριφερεται.Αυτο υποκαθισταται απο εμοτικονς στο τσατ.

Γιατι να διαλεξεις να κοινωνικοποιηθεις μεσα απο το νετ ενω μπορεις να το κανεις κανονικα?Εκτος αν καποιος δεν μπορει να το κανει.

Επισης μια σχεση απο το ιντερνετ μπορει πολυ ευκολα να αρχισει οποτε ειναι και πολυ ευκολο να την σταματησεις.Γιατι δεν εχει αρχισει με κανονικες προυποθεσεις και δεν υπηρχε ποτε καποιος κοπος για να κερδισεις το ατομο που σε ενδιαφερε..

Δημοσ.

E και επειδη επικοινωνοουσαν με αλληλογραφια σημαινει οτι ερωτευονταν? θεωρω οτι για να ερωτευετεις καποιον προυποθετει την παρουσια του στον χωρο με σενα.Νυφες και γαμπρους προσπαθουσαν να βρουν :rolleyes:

Αλλωστε μεσα απο το ιντερνετ μπορει να ειναι ο καθενας οτι θελει.Δεν εχει να λεει κατι που διαβασες τις αποψεις καποιου ατομου και "ενιωσες" οτι το ερωτευτηκες. Δλδ ειναι σαν να μου λες οτι ερωτευτηκες το ακκαουντ του αλλου!? Υποκρισια μπορει να υπαρχει και απο κοντα αλλα ειναι πολυ πιο ευκολο να καταλαβεις αν ο αλλος υποκρινεται η οχι.Εγω απο το ιντερνετ μπορει να ειμαι οποιος και οποια θελω.Το ιντερνετ ειναι υποκαταστατο της πραγματικης ζωης..Οταν ερωτευεσαι καποιον υπαρχουν οι χημικες αντιδρασεις η αλληλεπιδραση μεταξυ των 2 ανθρωπων που στο νετ δεν υπαρχει.Ερωτευεσαι επισης τον τροπο που συμπεριφερεται.Αυτο υποκαθισταται απο εμοτικονς στο τσατ.

Γιατι να διαλεξεις να κοινωνικοποιηθεις μεσα απο το νετ ενω μπορεις να το κανεις κανονικα?

μια χαρα μπορεις να ερωτευτεις και απο γραμμα και απο το ιντερνετ και ειναι και πιο αληθινο κατι φορες απο τον συμβατικο τροπο γτ δεν εχεις την εμφανιση να σε αποσπα ουτε τις σεξουαλικες ορμες. δεν περιμενεις κατι απο τον αλλον κι ουτε αυτος περιμενει κατι απο σενα, δεν μπορεις να κανεις τπτ αλλο μαζι του παρα να μιλας. θελοντας και μη βλεπεις τον χαρακτηρα του την προσωπικοτητα του ξεγυμνομενη απο οτιδηποτε αλλο και βλεπεις αν σου αρεσει πραγματικα σαν ανθρωπος γι αυτο που ειναι οχι γι αυτο που μπορει να σου προσφερει η να δεις.

Δημοσ.

μια χαρα μπορεις να ερωτευτεις και απο γραμμα και απο το ιντερνετ και ειναι και πιο αληθινο κατι φορες απο τον συμβατικο τροπο γτ δεν εχεις την εμφανιση να σε αποσπα ουτε τις σεξουαλικες ορμες. δεν περιμενεις κατι απο τον αλλον κι ουτε αυτος περιμενει κατι απο σενα, δεν μπορεις να κανεις τπτ αλλο μαζι του παρα να μιλας. θελοντας και μη βλεπεις τον χαρακτηρα του την προσωπικοτητα του ξεγυμνομενη απο οτιδηποτε αλλο και βλεπεις αν σου αρεσει πραγματικα σαν ανθρωπος γι αυτο που ειναι οχι γι αυτο που μπορει να σου προσφερει η να δεις.

αυτο το επιχειρημα ειναι το πιο κοινοτυπο που χρησιμποιει καποιος αντρας για να προσπαθησει να πεισει μια γυναικα να τον γνωρισει..

Οπως ειπα ο καθενας με τα γουστα του.Δεν το ανελυσα γτ δεν ηθελα να πεισω και κανεναν.

Επισης σιγα μην κοιταει τωρα ο καθε αντρας να αρχισει σχεση απο το διαδικτιο ..Να πηδηξουν θελουν οι πιο πολλοι.. :-D

Δημοσ.

Ε ρε συ εύα, δεν το περίμενα από σένα αυτό, τι θα πει ερωτεύεσαι χωρίς σεξουαλικές ορμές.

Δημοσ.

Αλλωστε μεσα απο το ιντερνετ μπορει να ειναι ο καθενας οτι θελει.Δεν εχει να λεει κατι που διαβασες τις αποψεις καποιου ατομου και "ενιωσες" οτι το ερωτευτηκες. Δλδ ειναι σαν να μου λες οτι ερωτευτηκες το ακκαουντ του αλλου!?

Meanwhile in Japan...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...