black_widow Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 κανεις level up. γενικα η ομορφια αγοραζεται. η εκθαμβωτικη φυσικη ομορφια ειναι εξαιρετικα σπανια. ακομα και τα μοντελα αν φορεσουν κουρελια και εχουν ανακατεμενο το μαλλι δεν λενε και πολλα. γι αυτο τον λογο λοιπον αγαπαμε Χοντος σεντερ, κομμωτηρια, ψηλοτακουνα παπουτσια, ινστιτουτα αισθητικης κτλ. την τελευταια φορα που μου το ειπε αυτο ενας αγνωστος στον πειραια εφαγε βρισιμο και εφυγε κυριολεκτικα τρεχοντας. Όλα για την μπίζνα της ομορφιάς δηλαδή. Λατρεύω ψηλοτάκουνα και παράλληλα τα μισώ... Anyway εγώ δε μίλησα για καλλυντικά και μαλλιά , εστιάζω πιο πολύ στο πόσα έχεις βγάλει έξω. Έχει τύχει να βγω για ψώνια με φόρεμα καθημερινό απλό , γυαλιά μυωπίας ( έχω πολύ μεγάλη μυωπία ) , άβαφη και πιο πολλοί μου την πέφτανε . Είναι ανώμαλοι αυτοί ρε παιδί μου . Τόσο πολύ εστιάζετε μόνο στο σώμα ;
evabb Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 σ είπε "μάγκα μου είσαι για μια νύχτα που δεν θα μας τον ξεχάσει κανεις?" τότε πρέπει να ξυρίσεις το μουστάκι επειγόντως χααχχαχαχαιχιχιχιιχιχ οχι βασικα ειχε πει "κοπελια εχει ενα ξενοδοχειο εδω πιο κατω θες να παμε;"
nicoc89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 οχι βασικα ειχε πει "κοπελια εχει ενα ξενοδοχειο εδω πιο κατω θες να παμε;" Έπρεπε να του πεις "σου μοιάζω για άστεγη ρε μαλακα?" αχχαχααχχαχχαχαχαχαχα
evabb Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Όλα για την μπίζνα της ομορφιάς δηλαδή. Λατρεύω ψηλοτάκουνα και παράλληλα τα μισώ... αχ πως με νιωθεις. ειναι μια σχεση λατρειας και μισους. αμα δεν μας εβγαζαν και οι γκομενοι μας για τα 20,000 μετρα βαδιν καθε φορα, θα ηταν τοτε μονο σχεση λατρειας και μετα στην λενε κι απο πανω. :mad: Έπρεπε να του πεις "σου μοιάζω για άστεγη ρε μαλακα?" αχχαχααχχαχχαχαχαχαχα μπα ειχα ψιλομεινει μαλακας δεν ειπα τπτ. σταματαω μετα απο 10 μετρα στο περιπτερο και τον βλεπω να εχει στηθει απο πισω μου κι εκει του πεταω ενα "τι θες ρε μαλακα;" και εφυγε τρεχοντας.
nicoc89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 αχ πως με νιωθεις. ειναι μια σχεση λατρειας και μισους. αμα δεν μας εβγαζαν και οι γκομενοι μας για τα 20,000 μετρα βαδιν καθε φορα, θα ηταν τοτε μονο σχεση λατρειας και μετα στην λενε κι απο πανω. :mad: μπα ειχα ψιλομεινει μαλακας δεν ειπα τπτ. σταματαω μετα απο 10 μετρα στο περιπτερο και τον βλεπω να εχει στηθει απο πισω μου κι εκει του πεταω ενα "τι θες ρε μαλακα;" και εφυγε τρεχοντας. Κάτι τέτοιοι τύποι είναι για κλάματα , τον λυπάμαι :S
benign Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Ολες οι γυναικες απο τις πιο καλλιεργημενες και σοφιστικε μεχρι τις τις πιο λαικες και αμορφωτες πεφτουν για τον πραγματικα ρομαντικο ανδρα που τους δειχνει τρυφεροτητα και σεβασμο.Βοηθα να ειναι και λιγο καλλιεργημενος.(Το αν θα τον παντρευτουν ειναι αλλη ιστορια.)
Vintage Jewel Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Ολες οι γυναικες απο τις πιο καλλιεργημενες και σοφιστικε μεχρι τις τις πιο λαικες και αμορφωτες πεφτουν για τον πραγματικα ρομαντικο ανδρα που τους δειχνει τρυφεροτητα και σεβασμο.Βοηθα να ειναι και λιγο καλλιεργημενος.(Το αν θα τον παντρευτουν ειναι αλλη ιστορια.) Ποσα χρονια εμπειρια εχεις?
benign Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Τι σημασια εχουν τα χρονια?Μετα τα 20 αρχισα να τις καταλαβαινω και να τις αγαπαω πραγματικα χωρις τις ηλιθιες φαλοκρατικες προκαταληψεις της Ελληνικης(και οχι μονο)κοινωνιας.
Vintage Jewel Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Τι σημασια εχουν τα χρονια?Μετα τα 20 αρχισα να τις καταλαβαινω και να τις αγαπαω πραγματικα χωρις τις ηλιθιες φαλοκρατικες προκαταληψεις της Ελληνικης(και οχι μονο)κοινωνιας. αχ τι ωραια που τα λες
benign Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 αχ τι ωραια που τα λες Να εισαι καλα.Μακαρι να τα πουμε κι απο κοντα.Αυτο στο αφιερωνω,εχει πολυ συγκινητικα λογια και υπεροχη μουσικη.(Ακουγεται δυνατα.) http://www.youtube.com/watch?v=YbGKQ8YASCY
evabb Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 μα τι ερωτιαρης αντρας που εισαι εσυ μα τι ευκολα που πεφτεις.
Vintage Jewel Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 μα τι ευκολα που πεφτεις. Ηταην ψιλοειρωνικο. χλατσ Φοβερο το κομματι δεν λεω.Αλλα αυτο το να τα πουμε και απο κοντα μεσα απο το ιντερνετ δεν ειναι ακριβως το ειδος του ρομαντισμου που αρεσει στις γυναικες..
mof Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 την επομενη φοραπου θα την δεις πλησιασε την αμεσως..μην δωσεις την ευκαιρια στον εγκεφαλο σου να σκεφτει...οσο περιμενεις ο εγκεφαλος σου θα σου δωσεις προφασεις για να μην το κανεις οποτε με το που την δεις εφυγες...πες της κατι απλο '''''φενεσαι φιλικο ατομο και ηθελα να σου πω ενα γεια''''' χαλαρωσε και οπως ερθει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα