Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 439
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ok.Δεν είχε βάλει quote αρχικά.Γι αυτό

οκ δέχομαι την συγνώμη σου. :mellow:

Δημοσ.

αυτο δεν ειναι τιποτα.

καπου τελη 90,καπου σε ενα σταυροδρομι στο Μαρουσι ενα πρωινο,περναγε μια γκομενα.αλλα φυσαγε δυνατος αερας και καποια στιγμη φυσηξε πολυ δυνατα και της σηκωνει την φουστα.

κατω απο την φουστα δεν φοραγε τιποτα.

αποτελεσμα: καραμπολα με 4-5 αυτοκινητα στην διασταυρωση.

δεν κανω πλακα.

Με φιλαρακι στο αυτοκινητο,φτανουμε σε φαναρια και κοιτουσε μια γκομενα ο βλακας....το αποτελεσμα να χωθουμε κατω απο το μπροστινο φορτηγο....η καροτσα εφτασε στην κολωνα του παρμπριζ.....

Ακομη τρωει δουλεμα υστερα απο 4 χρονια....

Δημοσ.

Ναι Killik είναι γνωστό ότι όσες δεν κυκλοφορούν δημόσια με φούστα-ζώνη μένουν στο ράφι :rolleyes:

δεν καταλαβαινω τι θες να πεις. :huh:

Δημοσ.

Ναι Killik είναι γνωστό ότι όσες δεν κυκλοφορούν δημόσια με φούστα-ζώνη μένουν στο ράφι :rolleyes:

Είναι και χοντρές και άσχημες απαραιτήτως . Α και ο άντρας στα 35 δε θεωρείται ότι έχει μείνει στο ράφι , μόνο η γυναίκα.

Αν κυκλοφορήσω με κοντό φόρεμα και κάνω μία διαδρομή της τάξης των 15 λεπτών περπατώντας γιατί τουλάχιστον ένας με το αυτοκίνητο σταματάει ; Γιατί έγινα ξαφνικά θεά ; Προφανώς και όχι...

• Moderators
Δημοσ.

Καλα αυτα περι ηλικιας ειναι μπουρδες κατα την γνωμη μου. Εχω δει 40+ που θα τις ζηλευαν 20χρονες. Και θα τις ζηλευαν ασχημα. Αν γνωριζαν γιατι θα επρεπε να τις ζηλευουν, βεβαιως βεβαιως.

Δημοσ.

Πήγαινε στην γκόμενα και πες της "μάγκα μου είσαι για μια νύχτα που δεν θα μας τον ξεχάσει κανεις?"

Είναι δοκιμασμένο και πετυχαίνει (χιχιχιχ)

Δημοσ.

Καλα αυτα περι ηλικιας ειναι μπουρδες κατα την γνωμη μου. Εχω δει 40+ που θα τις ζηλευαν 20χρονες. Και θα τις ζηλευαν ασχημα. Αν γνωριζαν γιατι θα επρεπε να τις ζηλευουν, βεβαιως βεβαιως.

Αυτό που θέλει να πει προφανώς ότι με τις απόψεις που έχω θα μείνω στο ράφι γιατί στα 35 μου δε θα βλέπομαι και τότε θα παρακαλάω να μου την πέσει κάποιος ακόμα και με τον τρόπο καμακιού που σιχαίνομαι.

Δημοσ.

Είναι και χοντρές και άσχημες απαραιτήτως . Α και ο άντρας στα 35 δε θεωρείται ότι έχει μείνει στο ράφι , μόνο η γυναίκα.

Αν κυκλοφορήσω με κοντό φόρεμα και κάνω μία διαδρομή της τάξης των 15 λεπτών περπατώντας γιατί τουλάχιστον ένας με το αυτοκίνητο σταματάει ; Γιατί έγινα ξαφνικά θεά ; Προφανώς και όχι...

κανεις level up. γενικα η ομορφια αγοραζεται. η εκθαμβωτικη φυσικη ομορφια ειναι εξαιρετικα σπανια. ακομα και τα μοντελα αν φορεσουν κουρελια και εχουν ανακατεμενο το μαλλι δεν λενε και πολλα.

γι αυτο τον λογο λοιπον αγαπαμε Χοντος σεντερ, κομμωτηρια, ψηλοτακουνα παπουτσια, ινστιτουτα αισθητικης κτλ. :-D

Πήγαινε στην γκόμενα και πες της "μάγκα μου είσαι για μια νύχτα που δεν θα μας τον ξεχάσει κανεις?"

Είναι δοκιμασμένο και πετυχαίνει (χιχιχιχ)

την τελευταια φορα που μου το ειπε αυτο ενας αγνωστος στον πειραια εφαγε βρισιμο και εφυγε κυριολεκτικα τρεχοντας.

Δημοσ.

κανεις level up. γενικα η ομορφια αγοραζεται. η εκθαμβωτικη φυσικη ομορφια ειναι εξαιρετικα σπανια. ακομα και τα μοντελα αν φορεσουν κουρελια και εχουν ανακατεμενο το μαλλι δεν λενε και πολλα.

γι αυτο τον λογο λοιπον αγαπαμε Χοντος σεντερ, κομμωτηρια, ψηλοτακουνα παπουτσια, ινστιτουτα αισθητικης κτλ. :-D

την τελευταια φορα που μου το ειπε αυτο ενας αγνωστος στον πειραια εφαγε βρισιμο και εφυγε κυριολεκτικα τρεχοντας.

σ είπε "μάγκα μου είσαι για μια νύχτα που δεν θα μας τον ξεχάσει κανεις?"

τότε πρέπει να ξυρίσεις το μουστάκι επειγόντως χααχχαχαχαιχιχιχιιχιχ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...