nicoc89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 what the fuck? μηπως και το να της πιασεις την κουβεντα στο ασανσερ ειναι κι αυτο καφριλικι; ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ; +1000
katz Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δεν εννοει αυτο Το τραγικο ειναι οτι απλα δεν νοιαζεται αν θελει βοηθεια...Το μονο που τον νοιαζει και εχει στο μυαλο του ειναι να ριξει ενα πηδουλο οπως λεει και ο σαντανα99 Και προσπαθει και προσπαθει και εχει χασει το μετρο γιατι ειναι ο μονος σκοπος της ζωης του αυτος Πως θα γνωρισει καμια γκομενα να ριξει ενα καλο και μετα να το πει στους φιλους του Μιλαμε για εναν "τυπο" ανθρωπου που ειναι πολυ κοινος(τουλαχιστον εγω ξερω απειρους) Απλα τραγικοι
santana99 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 what the fuck? μηπως και το να της πιασεις την κουβεντα στο ασανσερ ειναι κι αυτο καφριλικι; ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ; δεν με κατάλαβες εννοώ τρόπο ομιλίας... να μιλήσουν και να την "πέσουν" οπουδήποτε δεν διαφωνώ με αυτό, εγω μίλαγα για την προσέγγιση που μπορεί να είναι κάφρικη Εεε.. για να το κάνουν αξίζει δεν λέω αν η κοπέλα θα αξίζει προσπάθεια, γιατί σίγουρα οι αξιόλογες κοπέλες (στο μυαλό) αξίζουν, εγώ λέω όταν αυτός κάνει το 1/10...3/10....7/10 αξίζει τόσο πολύ να προσπαθεί κάθε φορά για να πηδήξει; δεν τον ζορίζει ενοχλεί αυτο το πράμα; Όσο για το αν αξίζει να κάνεις αυτό το 9/10 με πολύ "....δουλεία" για άλλους αξίζει για άλλους όχι, σίγουρα κάποιοι το θεωρούν σωστό και κάποιοι λαθος αλλά ο καθένας κάνει οτι νομίζε σε αυτό το θεμα...
thanocaster Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Πουριτανοί Εύα μου, πουριτανοί... Αν και όποτε πάω να μιλήσω σε κάποια άγνωστη στην Ελλάδα μετά νοιώθω λίγο σαν να έχω βιάσει ένα μικρό κομμάτι του εαυτού της.
katz Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Πουριτανοί Εύα μου, πουριτανοί... Αν και όποτε πάω να μιλήσω σε κάποια άγνωστη στην Ελλάδα μετά νοιώθω λίγο σαν να έχω βιάσει ένα μικρό κομμάτι του εαυτού της. Αλλο να πας να μιλησεις μια και δυο φορες,κι αλλο καθε μερα που ξυπνας να ειναι ο μονος σου στοχος Ειναι ελεεινο πως να το κανουμε..
thanocaster Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Αν και προσωπικά αποφεύγω τις πολλές επαφές με άτομα που δεν ξέρω τουλάχιστον αν πνίγουν το ρέψιμό τους ή όχι, βρίσκω ελεεινό να μην κάνεις κάτι που εσένα σου φαίνεται νορμάλ. Αν είσαι σούπερ πέφτουλας και τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, κούντος.
katz Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Καλα ο καθενας οτι θελει κανει..Δεν απαγορευεται Αλλα αμα εισαι οπως λες σουπερ πεφτουλας, φαινεσαι και καραγκιοζακος στους αλλους. Και φυσικα παρεα θα κανεις μονο με επισης σουπερ πεφτουλες, που θα σε δαχτυλοδειχνουν ολοι και θα γελανε
thanocaster Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δεν διαφωνούμε καθόλου. Αλλά για να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου όταν όλοι σε δείχνουν και γελάνε, είσαι κομπλέ. Το πρόβλημα το έχουν αυτοί που ασχολούνται μαζί σου κατά τη γνώμη μου.
viper2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 εκει ειναι το ενδιαφερον της υποθεσης πως θα πεσουν οι τοιχοι δλδ υποθέτω εννοείται τοίχους που υψώνουν οι γυναίκες. οχι ακριβως ετσι ελεγα για τους τοιχους που εχουν γυναικες με αυτοπεποιθηση γυναικες που το εχουν δλδ εκει ειναι το ενδιαφερον της αποπλανησης οι υπολοιπες για τους υπολοιπους...
nicoc89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Καλα ο καθενας οτι θελει κανει..Δεν απαγορευεται Αλλα αμα εισαι οπως λες σουπερ πεφτουλας, φαινεσαι και καραγκιοζακος στους αλλους. Και φυσικα παρεα θα κανεις μονο με επισης σουπερ πεφτουλες, που θα σε δαχτυλοδειχνουν ολοι και θα γελανε Υπάρχουν και χειρότερα , να είσαι μαζεμένος λες και σε φέρανε από μοναστήρι και οι γκόμενες να γελάνε μαζί σου, να φαίνεσαι ότι δεν έχεις γ@μ..σει ποτε και δεν πρόκειται μέχρι τα 40 σου (που θα δεις ότι παραέγινε το κακό και θα επισκεφτείς τον οίκο ανοχής της περιοχής σου) και να κανεις παρέα μονο με μαζεμένους. Εκεί να δεις κοροϊδία από όλους. (Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί τέτοιοι). Το ιδανικό είναι κάπου στην μέση βεβαια.
Vintage Jewel Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Υπάρχουν και χειρότερα , να είσαι μαζεμένος λες και σε φέρανε από μοναστήρι και οι γκόμενες να γελάνε μαζί σου, να φαίνεσαι ότι δεν έχεις γ@μ..σει ποτε και δεν πρόκειται μέχρι τα 40 σου (που θα δεις ότι παραέγινε το κακό και θα επισκεφτείς τον οίκο ανοχής της περιοχής σου) και να κανεις παρέα μονο με μαζεμένους. Εκεί να δεις κοροϊδία από όλους. (Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί τέτοιοι). Το ιδανικό είναι κάπου στην μέση βεβαια. Ε αυτα τα ατομα εχουν προβλημα κοινωνικοποιησης..Και δεν πιστευω να ειναι τοσα πολλα πια..Αν και εχω γνωρισει κανα 2.
evabb Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 δεν με κατάλαβες εννοώ τρόπο ομιλίας... να μιλήσουν και να την "πέσουν" οπουδήποτε δεν διαφωνώ με αυτό, εγω μίλαγα για την προσέγγιση που μπορεί να είναι κάφρικη καφρικη ατακα ειναι να της πει :"πω πω μανα μου τι κωλαρα ειναι αυτη που εχεις, θες να παμε να την βρουμε στο σπιτι μου."
Mirlogria Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 πληγωμένος; Τσούκου dear! Το τι με τρώει ο ποπός μου να κάνω μερικά σχόλια δε λέγετε,αλλά επειδή μάλλον θα φάω το πέσιμο της αρκούδας κάθομαι φρόνιμος σαν καλό παιδάκι! Άμα είσαι ντροπαλός τόσο το καλύτερο! Θα της φανεί χαριτωμένο, στο λέω από προσωπική εμπειρία... Πόσο δίκιο έχεις...
evabb Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Αλλο να πας να μιλησεις μια και δυο φορες,κι αλλο καθε μερα που ξυπνας να ειναι ο μονος σου στοχος Ειναι ελεεινο πως να το κανουμε.. γτ εινα ελλεινο αμα ψαχνεται και συνανταει γκομενες που του αρεσουν;
nicoc89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Τσούκου dear! Το τι με τρώει ο ποπός μου να κάνω μερικά σχόλια δε λέγετε,αλλά επειδή μάλλον θα φάω το πέσιμο της αρκούδας κάθομαι φρόνιμος σαν καλό παιδάκι! κολώνεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα