μαφαλντα Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Ισχύει ,όχι για τους περισσότερους,αλλά ισχύει. Η τύχη βοηθά τους τολμηρούς.
status Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Ισχύει ,όχι για τους περισσότερους,αλλά ισχύει. Η τύχη βοηθά τους τολμηρούς. Ναι αλλά καλό είναι να ξέρεις και μέχρι που φτάνει το ... .. .. ... χέρι σου;ρ
μαφαλντα Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 μπορεί ο άλλος να καλύψει την απόσταση και να φτάσει το.....χέρι σου.Αν δεν κάνεις την κίνηση δεν θα μάθεις.
status Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 μπορεί ο άλλος να καλύψει την απόσταση και να φτάσει το.....χέρι σου.Αν δεν κάνεις την κίνηση δεν θα μάθεις. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς και οι τοίχοι σταματούν τους τολμηρούς επίσης ;ρ
chill Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Τα γούστα των γυναικών δεν είναι σαν τα δικά μας......εμείς κοιτάμε boobies, booty στα σίγουρα + κάτι άλλο (εγώ καρφώνω μάτια και αν είναι γαλάζια ή πράσινα we have a target), οι γυναίκες δεν ξέρεις ποτέ τι θα κοιτάξουν, ποτέ όμως. Γι' αυτό και το σύνηθες είναι κοάσι + Θεά.....Θεός+Θηλύκια κουάσι είναι σπανιότατο!
viper2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 κουάσι ? google didnt help me ? οι τοίχοι σταματούν τους τολμηρούς επίσης ;ρ εκει ειναι το ενδιαφερον της υποθεσης πως θα πεσουν οι τοιχοι δλδ οι γυναίκες δεν ξέρεις ποτέ τι θα κοιτάξουν, ποτέ όμως. επιστημονες λενε 49% κωλο , 51% προσωπο
viper2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Κουασιμόδος oh really? τοτε και εγω βλεπω πολλους κουασι [3αρια] με ομορφες γκομενες [6αρια-7αρια]
viper2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 τότε για τι τοίχους μιλάτε; εσυ για ποιους μιλαγες?
μαφαλντα Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς και οι τοίχοι σταματούν τους τολμηρούς επίσης ;ρ εκει ειναι το ενδιαφερον της υποθεσης πως θα πεσουν οι τοιχοι δλδ υποθέτω εννοείται τοίχους που υψώνουν οι γυναίκες.
santana99 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Νομιζω το εθεσε ευγενικα. αμα παει ο κακομοιρος κουασι να χωθει στα μοντελα..ε...ε! δεν αναφερόμουν σε συγκεκριμένο γκρουπ...ντάξει μιλάω πάντα για θνητούς ανθρώπους και όχι μονδέλα το θέμα είναι ο τρόπος προσέγγισης από την μια δλδ "εεεεεεπ κοπελιάαα τι γίνεται;;; θες βοήθεια;;" αυτό το καφριλίκι που μια στις 100 θα το δεχτεί... και από την άλλη είναι για εσένα που την πέφτεις πόσο το παιδεύεις το πράμα.... πόσο μπορείς να το παιδέψεις; πόσο αντέχεις ψυχικά; αν είναι δλδ να πρεπει να φτασω να πω σε 100 γκόμενες πως μου φαίνονται μοναδικές και νιώθω γιαυτές πράγματα και και και για να ρίξω ένα πήδουλο ας μην το ρίξω ποτε! άλλοι γενικά έτσι κάνουν στην ζωή τους...εγώ για πχ δεν θα μπορούσα να το κάνω, και τα άτομα αυτά που προσπαθούνε τόσο πολύ και έχουν 1/100 είναι παθέτικ....ακόμα και οι άλλοι που έχουν 9/10 με αυτό τον τρόπο πάλι, τόσο ψυχική "οδύνη" αξίζει γιαυτο το πράμα;
μαφαλντα Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 δεν αναφερόμουν σε συγκεκριμένο γκρουπ...ντάξει μιλάω πάντα για θνητούς ανθρώπους και όχι μονδέλα το θέμα είναι ο τρόπος προσέγγισης από την μια δλδ "εεεεεεπ κοπελιάαα τι γίνεται;;; θες βοήθεια;;" αυτό το καφριλίκι που μια στις 100 θα το δεχτεί... και από την άλλη είναι για εσένα που την πέφτεις πόσο το παιδεύεις το πράμα.... πόσο μπορείς να το παιδέψεις; πόσο αντέχεις ψυχικά; αν είναι δλδ να πρεπει να φτασω να πω σε 100 γκόμενες πως μου φαίνονται μοναδικές και νιώθω γιαυτές πράγματα και και και για να ρίξω ένα πήδουλο ας μην το ρίξω ποτε! άλλοι γενικά έτσι κάνουν στην ζωή τους...εγώ για πχ δεν θα μπορούσα να το κάνω, και τα άτομα αυτά που προσπαθούνε τόσο πολύ και έχουν 1/100 είναι παθέτικ....ακόμα και οι άλλοι που έχουν 9/10 με αυτό τον τρόπο πάλι, τόσο ψυχική "οδύνη" αξίζει γιαυτο το πράμα; άδικο έχουν ,μόνος σου είπες είναι καφριλίκι Εεε.. για να το κάνουν αξίζει
evabb Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 δεν αναφερόμουν σε συγκεκριμένο γκρουπ...ντάξει μιλάω πάντα για θνητούς ανθρώπους και όχι μονδέλα το θέμα είναι ο τρόπος προσέγγισης από την μια δλδ "εεεεεεπ κοπελιάαα τι γίνεται;;; θες βοήθεια;;" αυτό το καφριλίκι που μια στις 100 θα το δεχτεί... και από την άλλη είναι για εσένα που την πέφτεις πόσο το παιδεύεις το πράμα.... πόσο μπορείς να το παιδέψεις; πόσο αντέχεις ψυχικά; αν είναι δλδ να πρεπει να φτασω να πω σε 100 γκόμενες πως μου φαίνονται μοναδικές και νιώθω γιαυτές πράγματα και και και για να ρίξω ένα πήδουλο ας μην το ρίξω ποτε! άλλοι γενικά έτσι κάνουν στην ζωή τους...εγώ για πχ δεν θα μπορούσα να το κάνω, και τα άτομα αυτά που προσπαθούνε τόσο πολύ και έχουν 1/100 είναι παθέτικ....ακόμα και οι άλλοι που έχουν 9/10 με αυτό τον τρόπο πάλι, τόσο ψυχική "οδύνη" αξίζει γιαυτο το πράμα; what the fuck? μηπως και το να της πιασεις την κουβεντα στο ασανσερ ειναι κι αυτο καφριλικι; ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα