black_widow Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Που κολλαει αυτο;; Τι σχεση εχει το επιτραπεζιο με το αν θα μιλησω με μια κοπελα που γυμναζεται; Το οτι θα της μιλησω δε σημαινει οτι θελω να την πηδηξω κιολας. Καφροι. Μεταξύ μας όμως πιο φτηνά θα σου βγει αυτού του είδους η ανανέωση από την αγορά ειδικών επιτραπεζίων , αξεσουάρ κ.λ.π. ( Πλακίτσα )
CyberWalker Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Το αγαπουλης για πλακα το εβαλα,παντως ειμαι αρκετα ντροπαλος και θα δυσκολευτω λιγο να της μιλησω Άμα είσαι ντροπαλός τόσο το καλύτερο! Θα της φανεί χαριτωμένο, στο λέω από προσωπική εμπειρία, κι εγώ έτσι ήμουν! Μη μασάς! Χώσου!
nicoc89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Πάντως το πέσιμο έστω και αν φας χυλόπιτα έχει την πλακα του. Ας πούμε ότι βλέπεις σε μια μέρα 10 γκόμενες που σου αρέσουν. Αν την πέσεις σε όλες μπορεί να φας 10 χυλοπίτες και να βαρυστομαχιάσεις , όμως αν μια από τις 10 σου κάτσει? Η ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ! Τεσπα το θέμα είναι πως και χυλόπιτα να φας δεν την ξέρεις δεν σε ξέρει οποτε δεν τρέχει τίποτα (εκτος αν είσαι διάσημος και μιλήσει στα κανάλια).
chill Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Ποτέ μια χυλόπιτα δεν είναι εύκολη....πόσο μάλλον δέκα
santana99 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Υπάρχει μια παγίδα με τις χυλόπιτες βασικά... όταν φας την πρώτη, η 2η τρώγεται πιο εύκολα μέχρι μπορείς να βγάλεις 5 χυλόπιτες σε μια μέρα με ευχαρίστηση... όμως μην περιμένεις το 1 μαμίσι μετά από 100 χυλόπιτες να θεωρηθεί επιτυχία! χαχα
black_widow Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Άμα είσαι ντροπαλός τόσο το καλύτερο! Θα της φανεί χαριτωμένο, στο λέω από προσωπική εμπειρία, κι εγώ έτσι ήμουν! Μη μασάς! Χώσου! Μεγάλη αδυναμία μου τα ντροπαλά αγόρια Υπάρχει μια παγίδα με τις χυλόπιτες βασικά... όταν φας την πρώτη, η 2η τρώγεται πιο εύκολα μέχρι μπορείς να βγάλεις 5 χυλόπιτες σε μια μέρα με ευχαρίστηση... όμως μην περιμένεις το 1 μαμίσι μετά από 100 χυλόπιτες να θεωρηθεί επιτυχία! χαχα Για να φας 100 χυλόπιτες σημαίνει ότι έχεις επιλέξει λάθος target group...
Thanos1972 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Για να φας 100 χυλόπιτες σημαίνει ότι έχεις επιλέξει λάθος target group... Και κατι κανεις λαθος.....
chill Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Για να φας 100 χυλόπιτες σημαίνει ότι έχεις επιλέξει λάθος target group... Δεν υπάρχει target group όταν μιλάμε για σχέσεις, sex και λοιπά. Και το διαπιστώνω καθημερινά απλά παρατηρώντας γύρω μου
salliara Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δεν υπάρχει target group όταν μιλάμε για σχέσεις, sex και λοιπά. Και το διαπιστώνω καθημερινά απλά παρατηρώντας γύρω μου Νομιζω το εθεσε ευγενικα. αμα παει ο κακομοιρος κουασι να χωθει στα μοντελα..ε...ε!
status Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μεγάλη αδυναμία μου τα ντροπαλά αγόρια Αλήσεια;;
chill Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Νομιζω το εθεσε ευγενικα. αμα παει ο κακομοιρος κουασι να χωθει στα μοντελα..ε...ε! Μα και εγώ αυτό ακριβώς είχα κατά νου...... Ξέρω ένα σωρό κουάσι με μοντέλες. Και φαντάζομαι αυτό ισχύει για τους περισσότερους.
status Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Νομιζω το εθεσε ευγενικα. αμα παει ο κακομοιρος κουασι να χωθει στα μοντελα..ε...ε! Άμα βγει η φήμη ότι πηδάει καλά και ότι την έχει μεγάλη σιγά που θα κάτσει η άλλη να σκάσει για το αν είναι γκόμενος ο άλλος ή οχι ;ρ
marantonis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Οι ιδιοτητες του κουασι μενουν ανενεργες οταν εχει λεφτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα