nicoc89 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Εμμμ...fail; ημίθεος είναι κατώτερος του θεός, το χρησιμοποίησες λάθος αλλά δεν πειράζει υγεία. Αν ήθελες να δηλώσεις κάτι ανώτερο ενός θεού θα μπορούσες να πεις "μόνο θεός; chuck norris!" κοίτα να δεις τι μαθαίνουμε epic /facepalm is epic
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Και εγω τωρα τελευταια πηγα σε ενα γυμναστηριο και εχω πολλες γκομενες. Αλλα μιλανε με διαφορους. Εγω περιμενω απλα να ερθει η στιγμη που θα μου μιλησουν απο μονες τους.. Α, τελικά δεν το πήρες το επιτραπέζιο;
Luxx Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Που κολλαει αυτο;; Τι σχεση εχει το επιτραπεζιο με το αν θα μιλησω με μια κοπελα που γυμναζεται; Το οτι θα της μιλησω δε σημαινει οτι θελω να την πηδηξω κιολας. Καφροι.
slipknot Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Ε, άμα θες απλά να μιλήσεις με κάποια υπάρχουν και λογοθεραπεύτριες.
Vintage Jewel Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Που κολλαει αυτο;; Τι σχεση εχει το επιτραπεζιο με το αν θα μιλησω με μια κοπελα που γυμναζεται; Το οτι θα της μιλησω δε σημαινει οτι θελω να την πηδηξω κιολας. Καφροι. εσυ δεν εισαι που εχεις 4 χρονια σχεση? Με την κοπελα μου τα εχω 4 χρονια, οποτε δε χρειαζεται να σμπρωξω κατι φιλε μου. Απλα θελω ενα παιχνιδακι για να δουμε και κατι διαφορετικο player?
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Εγώ πάντως νομίζω ότι ήταν ακριβό το επιτραπέζιο και βρήκες αλλού την περίφημη ανανέωση. Εντάξει, δεν είναι κακό αρκεί να μην το μάθει καμία και πέσει παντόφλα
g_alkis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Έχει μια γκόμενα που πηδάει, άλλες γκόμενες που δεν πηδάει, και μιλάει με άλλες που δεν θέλει να πηδήξει
mary Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Agapoulis7 περιμενουμε νεα...Καλά ή κακα πες τα δε πηραζει...Να μαθαινουν κ οι νεοτεροι...
gnsX Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 κλαίνε ωρέ τα παλικάρια? έχει γνωρίσει κανείς κάποιο για να απαντήσει;μ ενδιαφέρει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα