Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμμμ...fail; ημίθεος είναι κατώτερος του θεός, το χρησιμοποίησες λάθος αλλά δεν πειράζει υγεία.

Αν ήθελες να δηλώσεις κάτι ανώτερο ενός θεού θα μπορούσες να πεις "μόνο θεός; chuck norris!"

κοίτα να δεις τι μαθαίνουμε :mellow:

epic /facepalm is epic

• Απαντ. 439
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εγω τωρα τελευταια πηγα σε ενα γυμναστηριο και εχω πολλες γκομενες. Αλλα μιλανε με διαφορους. Εγω περιμενω απλα να ερθει η στιγμη που θα μου μιλησουν απο μονες τους.. ;)

Α, τελικά δεν το πήρες το επιτραπέζιο;

Δημοσ.

Που κολλαει αυτο;; Τι σχεση εχει το επιτραπεζιο με το αν θα μιλησω με μια κοπελα που γυμναζεται; Το οτι θα της μιλησω δε σημαινει οτι θελω να την πηδηξω κιολας. Καφροι.

Δημοσ.

Που κολλαει αυτο;; Τι σχεση εχει το επιτραπεζιο με το αν θα μιλησω με μια κοπελα που γυμναζεται; Το οτι θα της μιλησω δε σημαινει οτι θελω να την πηδηξω κιολας. Καφροι.

εσυ δεν εισαι που εχεις 4 χρονια σχεση?

Με την κοπελα μου τα εχω 4 χρονια, οποτε δε χρειαζεται να σμπρωξω κατι φιλε μου. Απλα θελω ενα παιχνιδακι για να δουμε και κατι διαφορετικο ;)

player? :whistle:
Δημοσ.

Εγώ πάντως νομίζω ότι ήταν ακριβό το επιτραπέζιο και βρήκες αλλού την περίφημη ανανέωση.

Εντάξει, δεν είναι κακό αρκεί να μην το μάθει καμία και πέσει παντόφλα :rolleyes:

Δημοσ.

Έχει μια γκόμενα που πηδάει, άλλες γκόμενες που δεν πηδάει, και μιλάει με άλλες που δεν θέλει να πηδήξει

Δημοσ.

Agapoulis7 περιμενουμε νεα...Καλά ή κακα πες τα δε πηραζει...Να μαθαινουν κ οι νεοτεροι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...