ioannnou Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Πας να τη βοηθησεις λεει και κατα λαθος χουφτωνεις τα βυζα... Δεν εχεις πιθανοτητα βεβαια να κανεις κατι αλλο, οποτε τουλαχιστον θα μεινεις με την ικανοποιηση οτι επιασες τα βυζα.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Πας να τη βοηθησεις λεει και κατα λαθος χουφτωνεις τα βυζα... Δεν εχεις πιθανοτητα βεβαια να κανεις κατι αλλο, οποτε τουλαχιστον θα μεινεις με την ικανοποιηση οτι επιασες τα βυζα. Θεοςςς :-D
viper2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 nobody fucks in this town με αυτα που διαβαζω...
tarantules Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Αν ήσουν σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του εξωτερικού θα σου έλεγα απλά να πας και να της μιλήσεις. Εδώ στο Ελλάντα το 99% των ελλεϊνίδων που πάνε σε γυμναστήρια , δεν πάνε για να γυμναστούν αλλά ζουν για να ρίχουν χυλόπιτες αριστερά και δεξιά σε όποιον τολμήσει να τις πλησιάσει(ανεξάρτητα εαν έχεις τρόπους ή όχι το αποτέλεσμα είναι το ίδιο). Κοινώς, δεν παίρνουν από λόγια
viper2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Εδώ στο Ελλάντα το 99% των ελλεϊνίδων που πάνε σε γυμναστήρια , δεν πάνε για να γυμναστούν αλλά ζουν για να ρίχουν χυλόπιτες αριστερά και δεξιά σε όποιον τολμήσει να τις πλησιάσει(ανεξάρτητα εαν έχεις τρόπους ή όχι το αποτέλεσμα είναι το ίδιο). θα συμφωνησω γιατι το εχω δει να γινεται σε τραγικο βαθμο που λες "μπα παραισθησεις εχω"
Luxx Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Και εγω τωρα τελευταια πηγα σε ενα γυμναστηριο και εχω πολλες γκομενες. Αλλα μιλανε με διαφορους. Εγω περιμενω απλα να ερθει η στιγμη που θα μου μιλησουν απο μονες τους..
saya Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Και εγω τωρα τελευταια πηγα σε ενα γυμναστηριο και εχω πολλες γκομενες. Αλλα μιλανε με διαφορους. Εγω περιμενω απλα να ερθει η στιγμη που θα μου μιλησουν απο μονες τους.. Χαχαχα ,θεος
SlackulatoR Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 μόνο θεός? ημίθεος! Εμμμ...fail; ημίθεος είναι κατώτερος του θεός, το χρησιμοποίησες λάθος αλλά δεν πειράζει υγεία. Αν ήθελες να δηλώσεις κάτι ανώτερο ενός θεού θα μπορούσες να πεις "μόνο θεός; chuck norris!"
tr3quart1sta Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Εμμμ...fail; ημίθεος είναι κατώτερος του θεός, το χρησιμοποίησες λάθος αλλά δεν πειράζει υγεία. Αν ήθελες να δηλώσεις κάτι ανώτερο ενός θεού θα μπορούσες να πεις "μόνο θεός; chuck norris!"
viper2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 σιγουρα ? γιατι μου φαινεται οτι το ελεγε στα σοβαρα...
DhZou Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Εμμμ...fail; ημίθεος είναι κατώτερος του θεός, το χρησιμοποίησες λάθος αλλά δεν πειράζει υγεία. Αν ήθελες να δηλώσεις κάτι ανώτερο ενός θεού θα μπορούσες να πεις "μόνο θεός; chuck norris!" Super fail! http://www.youtube.com/watch?v=XoT5r7PjyIo 1:10
xristoforos89 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Στα ίσα όρμα. Όμορφα, απλά και ευγενικά. Αντρικά. Αν γουστάρει θα το καταλάβεις. Μη πάρεις τα 30κιλα βαράκια, κάνεις καγκουριές και πάρεις το τένοντα στο χέρι. Προσωπική συμβουλή. Μη της πεις ότι το σε forums γράφεσαι σαν αγαπούλης. Δε θέλω να το πάρεις σαν προσβολή. Απλά θα πέσει πολύ ζουζουνάτο για αρχή. Αν πάνε όλα καλά (στο εύχομαι) και φτάσει η συζήτηση εκεί ξεφούρνισε το και ότι γίνει. Ακομα γελαω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα