Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πας να τη βοηθησεις λεει και κατα λαθος χουφτωνεις τα βυζα...

Δεν εχεις πιθανοτητα βεβαια να κανεις κατι αλλο, οποτε τουλαχιστον θα μεινεις με την ικανοποιηση οτι επιασες τα βυζα.

• Απαντ. 439
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πας να τη βοηθησεις λεει και κατα λαθος χουφτωνεις τα βυζα...

Δεν εχεις πιθανοτητα βεβαια να κανεις κατι αλλο, οποτε τουλαχιστον θα μεινεις με την ικανοποιηση οτι επιασες τα βυζα.

Θεοςςς :-D :-D

Δημοσ.

Αν ήσουν σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του εξωτερικού θα σου έλεγα απλά να πας και να της μιλήσεις.

Εδώ στο Ελλάντα το 99% των ελλεϊνίδων που πάνε σε γυμναστήρια , δεν πάνε για να γυμναστούν αλλά ζουν για να ρίχουν χυλόπιτες αριστερά και δεξιά σε όποιον τολμήσει να τις πλησιάσει(ανεξάρτητα εαν έχεις τρόπους ή όχι το αποτέλεσμα είναι το ίδιο).

Κοινώς, δεν παίρνουν από λόγια :rolleyes:

Δημοσ.

Εδώ στο Ελλάντα το 99% των ελλεϊνίδων που πάνε σε γυμναστήρια , δεν πάνε για να γυμναστούν αλλά ζουν για να ρίχουν χυλόπιτες αριστερά και δεξιά σε όποιον τολμήσει να τις πλησιάσει(ανεξάρτητα εαν έχεις τρόπους ή όχι το αποτέλεσμα είναι το ίδιο).

θα συμφωνησω γιατι το εχω δει να γινεται

σε τραγικο βαθμο

που λες

"μπα παραισθησεις εχω"

Δημοσ.

Και εγω τωρα τελευταια πηγα σε ενα γυμναστηριο και εχω πολλες γκομενες. Αλλα μιλανε με διαφορους. Εγω περιμενω απλα να ερθει η στιγμη που θα μου μιλησουν απο μονες τους.. ;)

Δημοσ.

Και εγω τωρα τελευταια πηγα σε ενα γυμναστηριο και εχω πολλες γκομενες. Αλλα μιλανε με διαφορους. Εγω περιμενω απλα να ερθει η στιγμη που θα μου μιλησουν απο μονες τους.. ;)

Χαχαχα ,θεος

Δημοσ.

μόνο θεός? ημίθεος!

Εμμμ...fail; ημίθεος είναι κατώτερος του θεός, το χρησιμοποίησες λάθος αλλά δεν πειράζει υγεία.

Αν ήθελες να δηλώσεις κάτι ανώτερο ενός θεού θα μπορούσες να πεις "μόνο θεός; chuck norris!"

Δημοσ.

Εμμμ...fail; ημίθεος είναι κατώτερος του θεός, το χρησιμοποίησες λάθος αλλά δεν πειράζει υγεία.

Αν ήθελες να δηλώσεις κάτι ανώτερο ενός θεού θα μπορούσες να πεις "μόνο θεός; chuck norris!"

sarcasm.jpg

Δημοσ.

Super fail!

http://www.youtube.com/watch?v=XoT5r7PjyIo

1:10

Δημοσ.

Στα ίσα όρμα. Όμορφα, απλά και ευγενικά. Αντρικά. Αν γουστάρει θα το καταλάβεις.

Μη πάρεις τα 30κιλα βαράκια, κάνεις καγκουριές και πάρεις το τένοντα στο χέρι.

Προσωπική συμβουλή. Μη της πεις ότι το σε forums γράφεσαι σαν αγαπούλης. Δε θέλω να το πάρεις σαν προσβολή. Απλά θα πέσει πολύ ζουζουνάτο για αρχή. Αν πάνε όλα καλά (στο εύχομαι) και φτάσει η συζήτηση εκεί ξεφούρνισε το και ότι γίνει.

Ακομα γελαω! :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...