Vintage Jewel Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Νομιζω τα παραλες.Με τετοιο παχος με δυσκολια κινεισαι ποσο μαλλον κανεις γυμναστικη.
Agapoulis7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Θα στο εξηγήσω με εικόνα για να καταλάβεις σε βάθος. Είναι σαν αυτή αλλα με ρούχα και όχι με στολή (απλά μέγεθος) και εκεί που κανεις γυμναστική γυρίζει προς το μέρος σου και σε κοιτάζει επίμονα χωρίς να παίρνει τα ματια της από πάνω σου. Λες θα βαρεθεί θα κοιτάξει αλλου , αλλα αυτή εκεί συνεχίζει , φεύγεις να πας σε κάποιο μηχάνημα και έρχεται και κάθεται στο διπλανό και γυρίζει και σε κοιτάζει πάλι επίμονα. E ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ , αν το έκανε κάποιος αντίστοιχος άντρας αυτό σε γκόμενα θα τον είχε βρίσει τουλάχιστον και θα είχε γίνει και ρεζίλι στο γυμναστήριο. Γιατι ρε φιλε κανεις ετσι, εχει και τα πιασιματα της
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Νομιζω τα παραλες.Με τετοιο παχος με δυσκολια κινεισαι ποσο μαλλον κανεις γυμναστικη. θες να την βγάλω φωτογραφία ? έχε χάρη που θα πάρει θάρρος και θα νομίσει πως ανταποκρίθηκα. :eek:
gnsX Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Γιατι ρε φιλε κανεις ετσι, εχει και τα πιασιματα της που; δεν φαίνονται γι αυτό νίκο είναι οργανωμένο δλδ σε κοιτάνε με βάρδιες
Vintage Jewel Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 θες να την βγάλω φωτογραφία ? έχε χάρη που θα πάρει θάρρος και θα νομίσει πως ανταποκρίθηκα. :eek: θαρρος και θρασσος αν την ποσταρεις στο ιντερνετ και γινει αντικειμενο χλευασμου λογω των κιλων της
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Γιατι ρε φιλε κανεις ετσι, εχει και τα πιασιματα της ωχ ... φιλαράκι , τις συμβουλές που σου δώσαμε ξέχνα τες. DONT DO IT! :fear: :fear: που; δεν φαίνονται γι αυτό νίκο είναι οργανωμένο δλδ σε κοιτάνε με βάρδιες φίλες είναι
DhZou Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Θα στο εξηγήσω με εικόνα για να καταλάβεις σε βάθος. Είναι σαν αυτή αλλα με ρούχα και όχι με στολή (απλά μέγεθος) και εκεί που κανεις γυμναστική γυρίζει προς το μέρος σου και σε κοιτάζει επίμονα χωρίς να παίρνει τα ματια της από πάνω σου. Λες θα βαρεθεί θα κοιτάξει αλλου , αλλα αυτή εκεί συνεχίζει , φεύγεις να πας σε κάποιο μηχάνημα και έρχεται και κάθεται στο διπλανό και γυρίζει και σε κοιτάζει πάλι επίμονα. E ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ , αν το έκανε κάποιος αντίστοιχος άντρας αυτό σε γκόμενα θα τον είχε βρίσει τουλάχιστον και θα είχε γίνει και ρεζίλι στο γυμναστήριο. Κι εγώ σου λέω ότι φταις εσύ! ...Που αρέσεις.... Τι να κάνει η κακομοίρα που έχει ορμές! Σε είδε εκεί μπρατσόνι ξυρισμένο και τα ρέστα και κόλησε. Εγώ σου λέω ότι μόλις βρει το θάρρος θα σου κάνει και πέσιμο.
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 θαρρος και θρασσος αν την ποσταρεις στο ιντερνετ και γινει αντικειμενο χλευασμου λογω των κιλων της δεν είχα καμία πρόθεση Κι εγώ σου λέω ότι φταις εσύ! ...Που αρέσεις.... Τι να κάνει η κακομοίρα που έχει ορμές! Σε είδε εκεί μπρατσόνι ξυρισμένο και τα ρέστα και κόλησε. Εγώ σου λέω ότι μόλις βρει το θάρρος θα σου κάνει και πέσιμο. ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ?! σύντομα αλλάζω γυμναστήριο.
gnsX Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 πάντως σοβαρά μιλώντας άλλο να μην σου αρέσει λόγω κιλών και άλλο να την χλευάζεις για αυτό ακόμα και να στην πέσει υπάρχει και η ευγενική απόρριψη ε νικο όρμα πρώτος λέω,ψήνεσαι βλέπω
SlackulatoR Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 δεν είχα καμία πρόθεση ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ?! σύντομα αλλάζω γυμναστήριο. Α γι'αυτό την ήθελες την Ματσέτα και τα daggers ε, για τις όρκες. Φίλε μου δεν κάνουν τίποτα θες κάτι πιο δυνατό, εσύ θες το φαλαινοθηρικό του Captain Hook.
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Α γι'αυτό την ήθελες την Ματσέτα και τα daggers ε, για τις όρκες. Φίλε μου δεν κάνουν τίποτα θες κάτι πιο δυνατό, εσύ θες το φαλαινοθηρικό του Captain Hook. επιτέλους κάποιος που με καταλαβαίνει! :devil:
ioannnou Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Γεια σας ειναι μια γυναικα που ειδα σημερα στο γυμναστηριο και μου αρεσε. 'Εχει μεγάλα βυζά ?
gang Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Κάνε σαν τον άλλο στην διαφήμιση, πήγαινε και ρώτα την αν έχει facebook να την κάνεις add, στον 21ο αιώνα βρισκόμαστε. λολ άκυροοοοοοοοοο
mary Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Ε οχι ρε παιδια να τη ρωτησει αν εχει κ fb... Φτανει πια με αυτο το πραμα,εκτος απο καμακι που εχει γινει καθημερινοτητα,σε λιγο θα πηδ#$%στε κ μεσω φέισμπουκ... ------------------------- OFF TOPIC Nice Τα πρωτα γεννητουρια ειναι? Αν ναι, περαστικα, θα εχεις στο τελος της καθε γεννας την αρχη της επομενης... Και παλι το ιδιο... Και παλι το ιδιο... Eμενα κανουν απο 4 μεχρι 11. Σορυ για το offtopic. Ασε ειναι η τριτη της γεννα κ δε μπορω άλλο ,μολις ξεπεταχτει το μικρο χωριζω αρσενικο-θηλυκο.Στη πρωτη εκανε 3,στη δευτερη ενα και τωρα άλλο ενα.Συνολο 5!!!! ερώτηση κρίσεως!! άμα αυτή πετάξει μισό μέτρο δίπλα, ξανακάνει απόπειρα ο αρσενικός; Βασικα αρχιζω κ το ψιλιαζομαι οτι παει για εκει οταν τον ακουω ωρα να κελαηδαει.Ε αφου πρωτα την κοιταει κ καταλαβαινει αν θελει....αλλιως θα παει στη φωλιτσα της κ θα τον κλασει...
Haldol Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Τι πιο απλό από το να πάει να τη βοηθήσει στις ασκήσεις. Και normal γιατί βρίσκονται σε γυμναστήριο και ευγενικό . Δε θέλει και πολύ ανάλυση σε αυτά... Συν άπειρο. Ο πιο εύκολος τρόπος να πλησιάσεις κάποια σε γυμναστήριο, από προσωπική εμπειρία. Βέβαια εγώ δεν ενδιαφερόμουν, απλά όντως έκανε σκ*τά ότι έκανε, οπότε και είπα να την ενημερώσω. Όπως θα έκανα και με σερνικό (λίγο πιο δύσκολα εκεί διότι μερικοί προσβάλλονται). Nothing more.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα