Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο δικό μου δυστυχώς τις τελευταίες μέρες έρχονται κάτι όρκες που αντί να γυμναστούν , βάζουν τον διάδρομο στα 3km/η και με κοιτάνε επίμονα. <_<

στην αρχή δεν με ένοιαζε αλλά έρχονται στους διαδρόμους αριστερά και δεξιά μου και δυστυχώς πιάνουν την θέση που θα ερχόταν κανένα καλο γκομενάκι και καταντάει πολύ σπαστικό. :angry: :angry:

• Απαντ. 439
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο δικό μου δυστυχώς τις τελευταίες μέρες έρχονται κάτι όρκες που αντί να γυμναστούν , βάζουν τον διάδρομο στα 3km/η και με κοιτάνε επίμονα. <_<

στην αρχή δεν με ένοιαζε αλλά έρχονται στους διαδρόμους αριστερά και δεξιά μου και δυστυχώς πιάνουν την θέση που θα ερχόταν κανένα καλο γκομενάκι και καταντάει πολύ σπαστικό. :angry: :angry:

Ειναι επειδη σε γουσταρουν. :mrgreen:

καλα γι αυτο πηγες εσυ γυμναστηριο,για να γνωρισεις κοπελες? :-D

ε ρε γλεντια

Δημοσ.

Ειναι επειδη σε γουσταρουν. :mrgreen:

καλα γι αυτο πηγες εσυ γυμναστηριο,για να γνωρισεις κοπελες? :-D

ε ρε γλεντια

όχι ,ασχολούμαι με το bodybuilding.

όταν όμως γυμνάζεσαι και έχεις δυο όρκες με τα μάτια τους κολλημένα επάνω σου 2,5 - 3ης ώρες ΕΙΝΑΙ σπαστικό. -_-

Δημοσ.

όταν όμως γυμνάζεσαι και έχεις δυο όρκες με τα μάτια τους κολλημένα επάνω σου 2,5 - 3ης ώρες ΕΙΝΑΙ σπαστικό. -_-

Γελαω.

Δημοσ.

αλλαξε ωρα!

Δημοσ.

γιατί ?

ε πολλές ώρες για να τρέχει η όρκα στον διάδρομο

αλήθεια με 3 ώρες διάδρομο και κοίταγμα βαθύ στα μάτια, ακόμα όρκα είναι;Δεν έχασε τπτ;

Δημοσ.

αλλαξε ωρα!

δεν γίνεται , γιατί μετά μπορεί να παιχτεί καμιά δουλειά..

ε πολλές ώρες για να τρέχει η όρκα στον διάδρομο

αλήθεια με 3 ώρες διάδρομο και κοίταγμα βαθύ στα μάτια, ακόμα όρκα είναι;Δεν έχασε τπτ;

δεν είναι μία , απλά εγώ είμαι 2,5 - 3ης ώρες , αυτές εναλλάσσονται.

Δημοσ.

Εμ είσαι φαίνεται θεογκόμενος κι εσύ... τι να κάνουν αυτές οι καψερές να μη κοιτάνε;

Δηλαδή αν ήταν 10 κοιλαράδες στο γυμναστήριο και έμπαινε μια κουκλάρα δε θα κολάγανε τα μάτια τους πάνω της; (τουλάστιχον)

Δημοσ.

Αντε παω και γω γυμναστηριο και ο θεος βοηθος

Μην κωλώνεις , ροπαλιά στο κεφάλι και σύρσιμο από τα μαλλιά! ΑΛΛΑ ΠΑΛΑΙΑ! ορμά! :devil: :devil:

Δημοσ.

Εμ είσαι φαίνεται θεογκόμενος κι εσύ... τι να κάνουν αυτές οι καψερές να μη κοιτάνε;

Δηλαδή αν ήταν 10 κοιλαράδες στο γυμναστήριο και έμπαινε μαι κουκλάρα δε θα κολάγανε τα μάτια τους πάνω της; (τουλάστιχον)

Θα στο εξηγήσω με εικόνα για να καταλάβεις σε βάθος.

Είναι σαν αυτή news.pagepublication.fat-woman.jpg

αλλα με ρούχα και όχι με στολή (απλά μέγεθος) και εκεί που κανεις γυμναστική γυρίζει προς το μέρος σου και σε κοιτάζει επίμονα χωρίς να παίρνει τα ματια της από πάνω σου. Λες θα βαρεθεί θα κοιτάξει αλλου , αλλα αυτή εκεί συνεχίζει , φεύγεις να πας σε κάποιο μηχάνημα και έρχεται και κάθεται στο διπλανό και γυρίζει και σε κοιτάζει πάλι επίμονα.

E ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ , αν το έκανε κάποιος αντίστοιχος άντρας αυτό σε γκόμενα θα τον είχε βρίσει τουλάχιστον και θα είχε γίνει και ρεζίλι στο γυμναστήριο. :huh:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...