nicoc89 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Στο δικό μου δυστυχώς τις τελευταίες μέρες έρχονται κάτι όρκες που αντί να γυμναστούν , βάζουν τον διάδρομο στα 3km/η και με κοιτάνε επίμονα. στην αρχή δεν με ένοιαζε αλλά έρχονται στους διαδρόμους αριστερά και δεξιά μου και δυστυχώς πιάνουν την θέση που θα ερχόταν κανένα καλο γκομενάκι και καταντάει πολύ σπαστικό. :angry:
SlackulatoR Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Κάνε σαν τον άλλο στην διαφήμιση, πήγαινε και ρώτα την αν έχει facebook να την κάνεις add, στον 21ο αιώνα βρισκόμαστε.
Vintage Jewel Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Στο δικό μου δυστυχώς τις τελευταίες μέρες έρχονται κάτι όρκες που αντί να γυμναστούν , βάζουν τον διάδρομο στα 3km/η και με κοιτάνε επίμονα. στην αρχή δεν με ένοιαζε αλλά έρχονται στους διαδρόμους αριστερά και δεξιά μου και δυστυχώς πιάνουν την θέση που θα ερχόταν κανένα καλο γκομενάκι και καταντάει πολύ σπαστικό. :angry: Ειναι επειδη σε γουσταρουν. καλα γι αυτο πηγες εσυ γυμναστηριο,για να γνωρισεις κοπελες? ε ρε γλεντια
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Ειναι επειδη σε γουσταρουν. καλα γι αυτο πηγες εσυ γυμναστηριο,για να γνωρισεις κοπελες? ε ρε γλεντια όχι ,ασχολούμαι με το bodybuilding. όταν όμως γυμνάζεσαι και έχεις δυο όρκες με τα μάτια τους κολλημένα επάνω σου 2,5 - 3ης ώρες ΕΙΝΑΙ σπαστικό.
viper2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 viper διακρινω μια αγανακτηση? οχι δεν καταλαβαινω καν πως το συμπερανες αυτο ?
Vintage Jewel Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 όχι ,ασχολούμαι με το bodybuilding. όταν όμως γυμνάζεσαι και έχεις δυο όρκες με τα μάτια τους κολλημένα επάνω σου 2,5 - 3ης ώρες ΕΙΝΑΙ σπαστικό. Γελαω.
eu@ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 όχι ,ασχολούμαι με το bodybuilding. όταν όμως γυμνάζεσαι και έχεις δυο όρκες με τα μάτια τους κολλημένα επάνω σου 2,5 - 3ης ώρες ΕΙΝΑΙ σπαστικό. αλλαξε ωρα!
gnsX Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 γιατί ? ε πολλές ώρες για να τρέχει η όρκα στον διάδρομο αλήθεια με 3 ώρες διάδρομο και κοίταγμα βαθύ στα μάτια, ακόμα όρκα είναι;Δεν έχασε τπτ;
Agapoulis7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Αντε παω και γω γυμναστηριο και ο θεος βοηθος
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 αλλαξε ωρα! δεν γίνεται , γιατί μετά μπορεί να παιχτεί καμιά δουλειά.. ε πολλές ώρες για να τρέχει η όρκα στον διάδρομο αλήθεια με 3 ώρες διάδρομο και κοίταγμα βαθύ στα μάτια, ακόμα όρκα είναι;Δεν έχασε τπτ; δεν είναι μία , απλά εγώ είμαι 2,5 - 3ης ώρες , αυτές εναλλάσσονται.
DhZou Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Εμ είσαι φαίνεται θεογκόμενος κι εσύ... τι να κάνουν αυτές οι καψερές να μη κοιτάνε; Δηλαδή αν ήταν 10 κοιλαράδες στο γυμναστήριο και έμπαινε μια κουκλάρα δε θα κολάγανε τα μάτια τους πάνω της; (τουλάστιχον)
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Αντε παω και γω γυμναστηριο και ο θεος βοηθος Μην κωλώνεις , ροπαλιά στο κεφάλι και σύρσιμο από τα μαλλιά! ΑΛΛΑ ΠΑΛΑΙΑ! ορμά! :devil:
DhZou Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Αντε παω και γω γυμναστηριο και ο θεος βοηθος Άντε καλή επιτυχία! Κάνε μας περήφανους!
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Εμ είσαι φαίνεται θεογκόμενος κι εσύ... τι να κάνουν αυτές οι καψερές να μη κοιτάνε; Δηλαδή αν ήταν 10 κοιλαράδες στο γυμναστήριο και έμπαινε μαι κουκλάρα δε θα κολάγανε τα μάτια τους πάνω της; (τουλάστιχον) Θα στο εξηγήσω με εικόνα για να καταλάβεις σε βάθος. Είναι σαν αυτή αλλα με ρούχα και όχι με στολή (απλά μέγεθος) και εκεί που κανεις γυμναστική γυρίζει προς το μέρος σου και σε κοιτάζει επίμονα χωρίς να παίρνει τα ματια της από πάνω σου. Λες θα βαρεθεί θα κοιτάξει αλλου , αλλα αυτή εκεί συνεχίζει , φεύγεις να πας σε κάποιο μηχάνημα και έρχεται και κάθεται στο διπλανό και γυρίζει και σε κοιτάζει πάλι επίμονα. E ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ , αν το έκανε κάποιος αντίστοιχος άντρας αυτό σε γκόμενα θα τον είχε βρίσει τουλάχιστον και θα είχε γίνει και ρεζίλι στο γυμναστήριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα