evabb Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Κλασσικά πράγματα και όχι μόνο για το gym , άβυσσος η ψυχή του άνδρα ... αφου ψοφανε να το παιζουν γνωστες και δυνατοι και και και... να μην τους κανουμε την χαρη; ασχετα αν τα καταφερνουμε μια χαρα χωρις αυτους η και καλυτερα
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 αφου ψοφανε να το παιζουν γνωστες και δυνατοι και και και... να μην τους κανουμε την χαρη; ασχετα αν τα καταφερνουμε μια χαρα χωρις αυτους η και καλυτερα ναι , μπορεί.
DhZou Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 αφου ψοφανε να το παιζουν γνωστες και δυνατοι και και και... να μην τους κανουμε την χαρη; ασχετα αν τα καταφερνουμε μια χαρα χωρις αυτους η και καλυτερα μμμ... κι εσείς ψοφάτε για άντρες που είναι γνώστες και δυνατοί κλπ... Προσφορά και ζήτηση, αφου υπάρχει ζήτηση για το είδος όσοι το χουν το προσφέρουν
salliara Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 αφου ψοφανε να το παιζουν γνωστες και δυνατοι και και και... να μην τους κανουμε την χαρη; ασχετα αν τα καταφερνουμε μια χαρα χωρις αυτους η και καλυτερα το χεις πιασει εσυ το νοημα κουφαλα
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 το χεις πιασει εσυ το νοημα κουφαλα μα τι θηλυκότητα!
salliara Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 κριμα που εχουν γινει τα πραγματα ετσι παντως. να φοβαται ο ανθρωπος και το "καλημερα" να πει.
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 κριμα που εχουν γινει τα πραγματα ετσι παντως. να φοβαται ο ανθρωπος και το "καλημερα" να πει. αν την πει το βράδυ λογικό είναι να υπάρξουν αρνητικές αντιδράσεις.
evabb Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 κριμα που εχουν γινει τα πραγματα ετσι παντως. να φοβαται ο ανθρωπος και το "καλημερα" να πει. αφου ουτε στο περιπτερο δεν το λενε στην ελλαδα. τι περιμενεις.
salliara Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 επιτρεψτε μου την εκφραση: με τον κωλο στον τοιχο πηγαινουμε. και θελουμε και γκομενα τρομαρα μας. εδιτ. και οχι δεν βγαζω την ουρα μου απεξω. κι εγω κοταρα ειμαι. :/
viper2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 ωωωω θεεε κοινη λογικη none... ξεκιναμε ποιοι πηγαινουν στο γυμναστηριο [αντρες]? καποιες απο τις μεγαλες κατηγοριες οσοι θελουν κορμι για παραλια οσοι θελουν καλυτερη υγεια οσοι θελουν ηρεμια [τον χρονο τους] και ενα μικρο ποσοστο που θελει να κανει να πει καμια μαλακια με αντρες [παναγιες, κτλ] σε οποιον και να την πεσετε υπαρχει το αντεπιχειρημα... αν δεν ξερετε ποιο ειναι διαλεξτε και σας απανταω οσο για τις αβοηθητες κορασιδες οσο ποιο πολυ "βασανιζονται" τοσο ποιο πολυ τις αγνοω και για καποιο λογο XD τσαντιζονται... ομολογω ειναι απολαυση να τους το κανω αυτο επισης διπλωνω στο γελιο οταν ερχονται για την "ωρα" φτιαγμενες, γλυκες, και τα σχετικα και εγω φροντιζω παντα να καθομαι η κατω απο ενα ρολοι η πολυ κοντα πιστευω καταλαβενεται τι γινεται μετα... δειχνω κακος αλλα καποια στιγμη πρεπει να ωριμασουν οι γυναικες επειδη υποτιθεται οτι ειναι ποιο εξυπνες απο εμας και με περισσοτερη υποδυναμη στιν εγκεφαλο...
Socratis_g Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 βάλε σορτσάκι ποδηλατικό, πάρε ένα βιάγκρα και πήγαινε στο γυμνασήριο. θα σε πλησιάσει αυτή χωρίς να κάνεις τπτ.
gnsX Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 να την πέσεις στη φίλη της μεγάλο πράγμα η ζήλεια,κάνει ψυχικά,ερασιτέχνες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα