no account Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Παιδια θελω την βοηθεια σας επειγοντος αγορασα την lg E2260V με θυρα HDMI (ναι,ξερω επρεπε να παρω την dell αλλα την βρικα πολυ πιο φθηνη απο την αξια της ) εκτως απο το πισι θελω να συνδεσω και το πσ3 το συνδεω αλλα τιποτα μου λεει οτι μπενει σε saving energy mode πλζζ βοηθεια γιατι εχω ξενερώσει τελειως...(το πισι δουλευει κανονικα) edit:Εδώ βλεπω πως λεει οτι περνει ps3 και xbox αλλα πως?? "Συνδέστε μέσω της HDMI θύρας την παιχνιδομηχανή σας (PS3, XBOX-360)" κανενας??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 αλλάζεις input από το menu της οθόνης και παρόλα αυτά μπαίνει σε saving energy mode?
no account Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 στο μενου μπαινει μονο οταν ειναι ανοικτο το πισι αλλα και οταν ηταν που το δοκιμασα τιποτα.νομμιζω το hdmi ειναι 1.4 παιζει να μην το υποστιριζει να θελει μικροτερο ?? η οθονη αυτη υποστιριζει πσ3 ετσι?? Μαλλον οι ινσομνιακς πανε νορις για υπνο
ninos30 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Χωρίς να έχω PS3 στα χέρια μου, νομίζω πρέπει να μπεις στο μενού του PS3 και να δηλώσεις ώς έξοδο Video το HDMI, γιατί από default έχει το multi-AV. Μπορεί όμως να λέω και λαλακίες... EDIT: Αυτό βρήκα στο net: "Go to the System Settings > Display Settings, and change the display to HDMI" Ρίξε εδώ μια ματιά: http://www.thebuzzmedia.com/ps3-hdmi-black-screen/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.