Προς το περιεχόμενο

L.A. Noire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ετυχε σε κανεναν να φαινεται ο δεικτης του ποντικιου (των windows) και μεσα στο παιχνιδι??Αν ναι πως φευγει??

Είναι bug. Εμφανίζεται αν έχεις βάλει την παράμετρο -str στον launcher του παιχνιδιού.

Δημοσ.

τι γίνετε ρε guys και κολλάει το σύμπαν ? εχω παίξει οτι παιχνίδι έχει βγει στα φουλ και δεν είχα ποτέ θέμα σύμφωνα με το PC στην υπογραφή μου , αυτό γιατί έτσι ? και στα Performance που το βάζω δεν υπάρχει κάποια βελτίωση, μήπως είναι καμία buggia ?

Δημοσ.

τι γίνετε ρε guys και κολλάει το σύμπαν ? εχω παίξει οτι παιχνίδι έχει βγει στα φουλ και δεν είχα ποτέ θέμα σύμφωνα με το PC στην υπογραφή μου , αυτό γιατί έτσι ? και στα Performance που το βάζω δεν υπάρχει κάποια βελτίωση, μήπως είναι καμία buggia ?

Σε μένα συν την εντολή που έβαλα στις ρυθμίσεις

23a4c76c31.jpg

έβαλα και το lighting και texures στο quality και τώρα τρέχει καλύτερα από πριν και χωρίς μεγάλα κολλήματα Oo. Μιλάμε τεχνικά το game είναι ότι ναναι.

Δημοσ.

Μόλις το τερμάτισα το game. Μια από τις ομορφότερες gaming ιστορίες που έχω παίξει. Μου αρέσει που πράγματα που νομίζεις αρχικά ότι είναι ασύνδετα τελικά όλα έρχονται προς το τέλος και δένουν σε μια ολοκληρωμένη υπόθεση. To game έχει και μερικές πολύ σκληρές σκηνές και όπως πάντα σε game της rockstar που σέβετε τον εαυτό του κανείς ακόμα και ο ήρωας δεν είναι τελείως αθώος.

Φοβερό game αρκετά καινοτόμο σαν είδος αλλά όπως έχουμε πει τελείως άθλιο port από κονσόλες και τελείως απαράδεκτο τεχνικά.

Δημοσ.

Παίδες το παιχνίδι λέει τίποτα ???

Έχω ακούσει οτι είναι λίγο βαρύ.Με το σύστημα της υπογραφής μου θα το παίξω ή δεν ???

Επίσης έχω ακούσει οτι έχει και αυτό framedrops όπως το GTA IV στις αρχές.Έχει βγει κάποιο update που να το διορθώνει ?

Δημοσ.

Πολυ ωραιο ειναι το παιχνιδακι...μια δοκιμη την αξιζει.

Εμενα μου εκανε κατι σπασιματακια στην αρχη,αλλα με το που εβαλα στην κονσολα το -str -npd σταματησε να τα κανει,απλα εχει lock στα 30fps..

Ιδια καρτουλα εχουμε polonos και το παιζω σε 1080p οποτε δεν πιστευω να εχεις προβλημα(ολα στο quality,AA & AF x2).

Δημοσ.

Πολυ ωραιο ειναι το παιχνιδακι...μια δοκιμη την αξιζει.

Εμενα μου εκανε κατι σπασιματακια στην αρχη,αλλα με το που εβαλα στην κονσολα το -str -npd σταματησε να τα κανει,απλα εχει lock στα 30fps..

Ιδια καρτουλα εχουμε polonos και το παιζω σε 1080p οποτε δεν πιστευω να εχεις προβλημα(ολα στο quality,AA & AF x2).

Thanks Djole !!!

Δημοσ.

Eγω το βρηκα πολυ καλο το game και ενδιαφερον ως το τελος..

Τωρα αυτο που λετε με το command στις ρυθμισεις τι ακριβως κανει γιατι εχω

πασρατηρησει οτι ψιλοκολαει το παιχνιδι στην κινηση του χαρακτηρα και οτι και

να πειραματιστικα στις ρυθμισεις παραμενει ιδιο..

:rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...