Προς το περιεχόμενο

L.A. Noire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ένα περίεργο λόγο το καβουρντιστήρι μου το τρέχει αρκετά καλά :-D

Πολύ ωραία γραφικά με πολύ ενδιαφέρον gameplay με στοιχεία adventure & action...τα adventures ως είδος δεν πιστεύω πως πρέπει να κινηθούν προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση και να μεταλλαχθούν σε αυτό το υβριδικό είδος.

Το είδος αυτό θα βρει σίγουρα την θέση του ως μια μίξη διαφόρων genres που βρίσκει απήχηση σε μεγαλύτερη γκάμα καταναλωτών, αλλά δεν θέλω να το δω να "καταπίνει" ένα από τα πιο ιστορικά genres όπως είναι τα adventures!!!

Δημοσ.

Και σε 'μένα καλά τρέχει βρε παιδιά.

Δεν τα έχω όλα full, αλλά σε 1080p, κάποια Quality και κάποια Balanced τρέχει πολύ καλά.

Κάποια αυτοκίνητα εξαφανίζονται μόλις τα πλησιάσεις, αλλά κατά τα άλλα, όλα καλά.

Δημοσ.

Σε μένα συν την εντολή που έβαλα στις ρυθμίσεις

23a4c76c31.jpg

έβαλα και το lighting και texures στο quality και τώρα τρέχει καλύτερα από πριν και χωρίς μεγάλα κολλήματα Oo. Μιλάμε τεχνικά το game είναι ότι ναναι.

Δημοσ.

Και μετά η rockstar θα λέει οτι δεν πουλησε στα Pc το παιχνιδι λογω πειρατείας...

αμα βγουν και το δηλωσουν αυτο, θα ειναι για ξυλο

Δημοσ.

ΤΟ δοκιμασα και γω, οντως ειναι αρκετα βαρυ χωρις λογο αλλα μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον το ολο concept του, ισως επειδη ειναι κατι καινουργιο.Δε θυμαμαι αλλο παιχνιδι που να μαι ο καλος της υποθεσης και προσπαθω να ψαχνω εγκλήματα.Σιγουρα θα ασχοληθω αν και απ οτι ακουω ειναι αρκετα μικρο σε διαρκεια.

Δημοσ.

Και εμενα μου κολλαει απιστευτα..το διεγραψα...

πιο πολυ και απο skyrim πως γινεται αυτο ?

Παντως το facial realism δεν ΥΠΑΡΧΕΙ πραγματικα απιστευτο !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...