Προς το περιεχόμενο

L.A. Noire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν το δικαιολογούν τα γραφικά (που σιγά τα γραφικά του PS3/X360), το δικαιολογεί το κακό port. :rolleyes:

ετσι ειναι! Εγω οταν ειδα οτι θελει GTX 580 για full νομιζα οτι τα τα γραφικα του στο full θα ηταν ισαξια με του Battlefield 3 αν οχι καλυτερα. Γιατι και το Battlefied 3 θελει GTX 560 για να παιξει στο full αλα τα γραφικα του ειναι σαν ταινια οποτε λογικο ειναι να θελει πολυ δυνατη καρτα γραφικων ενω το la noire εχει χαλια γραφικα. Θα το ξαναπαιξω σε 1 εβδομαδα οταν παρω την GTX 570. Περιμενω να δω μεγαλη βελτιωση στα γραφικα ειδικα με τετοια καρτα!

Δημοσ.

Θα σε απογοητεύσω, αλλά όπως σου είπα εγώ και πολλοί άλλοι, με την οθόνη σου δεν μπορείς να δείς την διαφορά, απλά θα τα παίζεις νεράκι.

Το να έχεις μια GTX570 σε ανάλυση 1280x1024 είναι και overkill κατά κάποιο ποσοστό, αλλά και FAIL με όλη τη σημασία της λέξεως.

Υπόψην πως FAIL>overkill.

Δημοσ.

Σέ i5 2500,8 gb RAM,GTX 570 πηγαίνει με τα 30 fps cap καρφωμένο άλλα όταν πέφτει πιστολίδι ή κάτι άλλο που δεν έχω διελευκάνει ακόμα κάνει ΠΟΛΥ stuttering.

Κρίμα ρε γμτ γιατί το παιχνίδι τουλάχιστον ως τώρα το καταευχαριστιέμαι,έχει πολύ ωραία ατμόσφαιρα και σενάριο.

Δημοσ.

Πάντως στο steam ούτε 1000 άτομα δεν παίζουν.Άκλαυτο θα πάει και μαζι και οι ελπίδες μας θαρρώ για μελλοντικές αντίστοιχες κινήσεις της R*.

Δημοσ.

τα steam stats δειχνουν μονο αυτους οι οποιοι εχουν ενεργοποιημενο το steam οταν παζουν. Πολλοι απο αυτους που αγοραζουν παιχνιδια απο το steam βαζουν crack η κλεινουν το steam αφου ξεκινησει το παιχνιδι. Δεν μπορουμε να ξερουμαι ποσοι ακριβως το εχουν αγορασει επειδη η valve δεν δινει νουμερα πωλησεων εκτος αν η R* τα ανακοινωσει στο μελλον. Παντως το οτι βρισκεται στα topseller του steam παει να πει οτι παει σχετικα καλα σε πωλησεις προς το παρον.

Δημοσ.

Όταν το Skyrim κοντεύει 250 χιλιάδες επειμένεις να το συζητάμε ακόμα;Οριακά μπαίνει στην 100δα ετούτο.Και για τα υπόλοιπα οι ίδιοι όροι ισχύουν ξέρεις...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επαιξα και εγω.... τι βλακεια ειναι αυτη;

τα γραφικα ειναι χαλια, η οδηγηση τελειως lame, μονο οι ανακρισεις ειναι καλες και τα cutscene τιποτα αλλο

+ οτι ο ηχος ειναι χαλια

Επεξ/σία από gavros10
Δημοσ.

τι παιζει ρε γμτ σε μενα...δεν ξεκιναει καθολου το game..με το που παταω launch game δεν κανει τπτ..

Δημοσ.

τι παιζει ρε γμτ σε μενα...δεν ξεκιναει καθολου το game..με το που παταω launch game δεν κανει τπτ..

Είσαι σίγουρος;Γιατί κι εγώ έτσι νόμιζα και αποδείχθηκε ότι απλά ήθελε αρκετή ώρα για να ξεκινήσει το game.

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος;Γιατί κι εγώ έτσι νόμιζα και αποδείχθηκε ότι απλά ήθελε αρκετή ώρα για να ξεκινήσει το game.

yep σιγουροτατος..το ξαναεκανα install αλλα παλι τα ιδια..δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει..

Δημοσ.

Πολλοι απο αυτους που αγοραζουν παιχνιδια απο το steam βαζουν crack η κλεινουν το steam αφου ξεκινησει το παιχνιδι.

δεν εχω ξανακουσει πιο μεγαλη μπουρδα

Δημοσ.

Kαι εμενα τα γραφικα του δεν μου φανηκαν καθολου καλα σε αυτο το βιντεο που ειδα και το γραφω στα σχολια:

http://www.youtube.com/watch?v=QF2Otl1XNYU&lc=snlEyyKRgEBvncascmhnZSmy9QN1z2lOcnKiPM5Wv3s&feature=inbox

Μου ειπε παντως ο uploader του βιντεο πως αυτο το παιχνιδι το εχει φτιαξει μια ομαδα λεγομενη bondi και οτι η R* ειναι απλα η εκδοτρια εταιρια και οτι η R* αυτο τον καιρο ασχολειται με το gta5.

Δημοσ.

Εντυπώσεις μια και από χθες και λόγο έλλειψης skyrim είπα να ασχοληθώ με το game. Νομίζω για άλλη μια φορά η rockstart έφτιαξε ένα άθλιο τεχνικά game σε όλα τα επίπεδα η για να το λέμε καλύτερα ένα άθλιο port από τις κονσόλες σε pc. Τα προβλήματα αρκετά με frame drops σε σημείο να μην μπορείς να παίξεις, σπασιμο στα γραφικά σε αρκετά σημεία και όλα αυτά χωρίς το οπτικό αποτέλεσμα να δικαιολογεί να είναι το game τόσο βαρύ.

Με διάφορα tweak που βρήκα στο internet κατάφερα τελικά να στρώσω κάπως το game. Ακολουθώ τα game της rockstar απο το πρώτο gta και μου αρέσει αρκετά το ύφος και το ενήλικο περιεχόμενο τους. Στην περίπτωση του lanoir νομίζω έχουμε έναν επαναπροσδιορισμό του είδους των adventure game. Φοβερό game σε πλοκή και σε gameplay και δείχνει τον δρόμο προς τα που πρέπει να κινηθούν τα σύγχρονα adventure πλέον και νομίζω ήρθε η εποχή να παρατήσουν το κλασικό δισδιάστατο κόσμο τους. Κάθε αποστολή του είναι και μια νέα πρόκληση για όσους από εμάς έχουμε μέσα μας το δαιμόνιο του αστυνόμου Μπέκα..

Μαζεύεις στοιχεία ανακρίνεις κόσμο και γενικά σε αποροφά τελείως στον κόσμο του. Παρά τα τεράστια του τεχνικά προβλήματα το gameplay του είναι και ο βασικός λόγος που με κάνει να συνεχίζω να παίζω για ώρες το game. Φαντάζομαι αργότερα να βγάλουν και κάποιο patch που να διορθώνει κάπως την κατάσταση.

edit: Θα ήθελα πάντως να βλέπαμε και ένα heavy rain στα pc όσο τπτ άλλο. Αυτό με τους καουμπόηδες της rockstar πάντως είναι σίγουρο ότι θα το δούμε. Πάντα βγάζει τα game της αργά η γρήγορα σε pc.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...