JohnVani18 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 @Bigi444444 Δεν θέλω να το πάω σε καμία περίπτωση σε vs το τόπικ, απλά δικαιολογώ το γεγονός οτι στις κονσόλες πωλούνται ποιό πολλά αντίτυπα παιχνιδιών. @basilis222 PS3 για το GTA IV? Να έλεγες Xbox360 για το GTA IV θα έλεγα ένα "ναί"..
ikaruga24 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Αυτο ειναι νομιζω ευκολο να το καταλαβει καποιος δεδεομενου τον σκοπο για τον οποιο υπαρχουν οι κονσολες. Επισης παντα θα προτιμαει ο κοσμος το "ευκολα" προσβασιμο gaming. Στο PC πρεπει να κανεις τα χιλια μυρια για να παιξεις σωστα ενα παιχνιδι. Φυσικα και αυτο εμας σαν PC gamers λιγο μας πειραζει αλλα το γενικο concept ειναι οτι ο κοσμος προτιμαει τσακ-μπαμ και gaming και εδω που τα λεμε ειναι και το σωστο. Και εγω εχω προτιμησει να παιξω παιχνιδια στο PS3 αντι του PC για ευνοητους λογους και ας ηταν καλυτερα στο PC.
fearwhatnow Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Αυτο ειναι νομιζω ευκολο να το καταλαβει καποιος δεδεομενου τον σκοπο για τον οποιο υπαρχουν οι κονσολες. Επισης παντα θα προτιμαει ο κοσμος το "ευκολα" προσβασιμο gaming. Στο PC πρεπει να κανεις τα χιλια μυρια για να παιξεις σωστα ενα παιχνιδι. Φυσικα και αυτο εμας σαν PC gamers λιγο μας πειραζει αλλα το γενικο concept ειναι οτι ο κοσμος προτιμαει τσακ-μπαμ και gaming και εδω που τα λεμε ειναι και το σωστο. Και εγω εχω προτιμησει να παιξω παιχνιδια στο PS3 αντι του PC για ευνοητους λογους και ας ηταν καλυτερα στο PC. Συμφωνω περι ευκολα προσβασιμου gaming αλλα το να κανεις χιλια μυρια για να παιξεις ενα παιχνιδι στο pc δεν ειναι αληθεια.Για αυτο εισαι Pc hardcore gamer.Θελεις να πειραματιστεις, να εχεις επιλογες, να πουσαρεις το μηχανημα σου, να κανεις την μαλακια και να καψεις την gpu, να στενοχωρηθεις αλλα σε 10 λεπτα και παλι θα ψαχτεις, εχεις το μικροβιο, εισαι pc gamer εισαι pc power user.Και εγω εχω παρει ps3 αλλα ποτε δεν αλλαζω την ικανοποιηση που σου δινει το pc. καποιος εγραψε πιο πριν οτι δεν βγαινουν καλα παιχνιδια στο pc.Δεν ισχυει αυτο.Υπαρχουν δεκαδες εκπληκτικα παιχνιδια και Pc exclusives. On topic, το παιχνιδι οπως εγραψα και στο forum για κονσολες ειναι απλα καλο.Το οποιο σημαινει οτι θα φαει τρελη κριτικη απο τους pcαδες.
JohnVani18 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Σε σχέση με το τί κυκλοφορεί στις κονσόλες, δεν είναι τίποτα έτσι όπως έχουν τα πράγματα.. Και εγώ υπέρ pc είμαι, αλλά τί να κάνουμε. Λές και μας κάνουν χάρη είναι, μετά απο 6-7 μήνες κάνουνε Port και στο pc να πουλήσουνε 5-10 copies παραπάνω.. Αυτό τα λέει όλα..
ChRis6 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Λενε οτι το παιχνιδι ειναι αρκετα επαναλαμβανομενο και βαρετο.... Οι μισοι λενε τα καλυτερα και οι υπολοιποι το θαβουν Οποτε πρεπει να χαιρομαστε τωρα για το port ή οχι ; Pc gamer's opinion always matters
chill Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Από τα πιο overhyped games που τερμάτισα φέτος. Ναι είναι above average και έχει υψηλά production values αλλά το 89% του metacritic είναι τουλάχιστον υπερβολικό. Χίλιες φορές να ερχόταν το red dead redemption, αυτό ναι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ.
>-Nosakos<- Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 YEEEEEESSS!!!Το περιμένω πως κ πως! Αν κ προτιμούσα λίγο παραπάνω το RDR...
ikaruga24 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Συμφωνω περι ευκολα προσβασιμου gaming αλλα το να κανεις χιλια μυρια για να παιξεις ενα παιχνιδι στο pc δεν ειναι αληθεια.Για αυτο εισαι Pc hardcore gamer.Θελεις να πειραματιστεις, να εχεις επιλογες, να πουσαρεις το μηχανημα σου, να κανεις την μαλακια και να καψεις την gpu, να στενοχωρηθεις αλλα σε 10 λεπτα και παλι θα ψαχτεις, εχεις το μικροβιο, εισαι pc gamer εισαι pc power user.Και εγω εχω παρει ps3 αλλα ποτε δεν αλλαζω την ικανοποιηση που σου δινει το pc. καποιος εγραψε πιο πριν οτι δεν βγαινουν καλα παιχνιδια στο pc.Δεν ισχυει αυτο.Υπαρχουν δεκαδες εκπληκτικα παιχνιδια και Pc exclusives. On topic, το παιχνιδι οπως εγραψα και στο forum για κονσολες ειναι απλα καλο.Το οποιο σημαινει οτι θα φαει τρελη κριτικη απο τους pcαδες. Μιλας ομως για εμας που δεν ειμαστε στην -μεση- κοινοτητα gamer. Εδω μιλαμε καποιους οι οποιοι γουσταρουν το gaming και δεν γουσταρουν ολα τα τερτιπια του customising, ψαξε αυτο, βαλε εκεινο, κανε το αλλο. Αυτες οι εποχες εχουν φυγει εδω και αρκετα χρονια. Ειναι λιγοι αυτοι που το κανουν πλεον. Ακομα και εγω πλεον δεν την παλευω και πολυ να ψαχνω διαφορα για κανω ενα παιχνιδι playable. Γι αυτο και gameάρω ποιο πολυ στο DS/ PSP/ Wii μου (και συντομα σχετικα 3DS μου) παρα στο PS3 μου και PC μου. Τι περιμενεις λοιπον απο τον -μεσο- gamer?
OROKUSAKI Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Σε σχέση με το τί κυκλοφορεί στις κονσόλες, δεν είναι τίποτα έτσι όπως έχουν τα πράγματα.. Και εγώ υπέρ pc είμαι, αλλά τί να κάνουμε. Λές και μας κάνουν χάρη είναι, μετά απο 6-7 μήνες κάνουνε Port και στο pc να πουλήσουνε 5-10 copies παραπάνω.. Αυτό τα λέει όλα.. θα πουλησει πολυ περισσοτερο απο 5 η 10 αλλιως δεν θα το εβγαζαν για pc. To Wicther 2 πουλησε 400.000 σε μια εβδομαδα και τωρα εχει ξεπεραστει το 1 εκατομυριο και ειναι pc exculsive. Επειδη πλεον οι περισσοτερες πωλησεις των pc games ειναι απο ψηφιακες υπηρεσιες οπως steam direct to drive κτλ οι οποιες υπηρεσιες δεν δινουν τα νουμερα πωλησεων και η NPD μετραει μονο τις retail πωλησεις οι οποιες ειναι πολυ λιγοτερες σε σχεση με τις ψηφιακες εχει δημιουργηθει μια λανθασμενη εικονα σχετικα με τις πωλησεις των pc games.
JohnVani18 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Εννοείται πως το λέω ειρωνικά.. Απλά πούλησαν σχεδόν 4 εκ. στις κονσόλες, θα πουλήσουν κανένα εκ. ακόμα..
OROKUSAKI Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 δυστυχως η πειρατεια εχει κανει μεγαλη ζημια στο pc gaming γιατι στο pc απλα κατεβαζεις οποιο παιχνιδι θελεις απο το ιντερνετ και παιζει ενω στις κονσολες θελει τσιπακι και γι αυτο η πειρατεια στις κονσολες ειναι σε πολυ μικροτερο βαθμο απο οτι στο pc καθως πολοι φοβουνται να τσιπαρουν την κονσολα τους γιατι μπορει και να χαλασει. Επισης οπως ειπα προηγουμενως το steam με το να μην δινει τα νουμερα πωλησεων των παιχνιδιων κανει κακο στο pc gaming καθως οι περισσοτερες πωλησεις ειναι απο εκει. το Metro 2033 πουλησε περισσοτερο στο pc απο το 360 συμφωνα με ανακοινωση της thq λιγες εβδομαδες μετα την κυκλοφορια του παιχνιδιου. ενω η thq τονισε οτι οι περισσοτερες πωλησεις της εκδοσης για pc ηταν απο ψηφιακες υπηρεσιες που δεν δινουν νουμερα πωλησεων.
JohnVani18 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν, τόσα ξέρουν αυτοί που φοβούνται μην χαλάσει η κονσόλα μετά απο μόντα..
ChRis6 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν, τόσα ξέρουν αυτοί που φοβούνται μην χαλάσει η κονσόλα μετά απο μόντα.. Το εικονιδιο δειχνει ΑΚΡΙΒΩΣ πως αισθανομαι για αυτο το θεμα ...
JohnVani18 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 @ChRis6 Οι απόψεις διίστανται. υγ : αν μου πείς για την 1η cfw του waninkoko που μπρίκαρε ps3s.. υγ2 : πάρα πολύ ωραία υπογραφή
jason_rethymno Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Το να παίζουμε πορτς γραμμένα για το hardware του 2005 δεν είναι κατόρθωμα. το pc υπό αυτές τις συνθήκες δεν έχει λόγο να εχελιχθει. Οι εταιρείες δουλεύουν πάνω στις ίδιες μηχανές γραφικών για χρόνια(assasins).η εξέλιξη έχει παγώσει Από αυτή την άποψη το pc gaming πεθαίνει Γιατί νομίζεις μόνο για τα games βγαίνουν καινούργιες κάρτες γραφικών ? Οχι.Βγαίνουν και για τους επαγγελματίες που κάνουν επεξεργασία εικόνας, video, ταινιών,3D video,3D γραφικά κινηματογραφικών ταινιών,3D Animation ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα