Προς το περιεχόμενο

L.A. Noire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια εχω retail το παιχνιδι αλλα δεν εχω dvd drive, πως μπορω να το εγκαταστησω; Υπαρχει καποιος τροπος οπως στο GTAV που το κατεβαζεις?

Δημοσ.

Κι εγώ το έχω retail κι είχα το ίδιο πρόβλημα. Ευτυχώς όμως έχω και laptop, οπότε έφτιαξα ένα image του dvd από εκεί και μετά το φόρτωσα σε ένα virtual drive των daemon tools στο desktop. Το έχω ψάξει και δυστυχώς κατά τα φαινόμενα δεν μπορείς να το περάσεις με κάποιον τρόπο στο Steam ή γενικά να βρεις κάποιο ψηφιακό αντίτυπο.

Επίσης είχα κι άλλο πρόβλημα, το παιχνίδι δεν έπαιζε κι αναγκάστηκα να κατεβάσω crack για να παίξει. Έλεος!

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα πολλες φορες μετανοιωνουμε με τα γνησια κ καταληγουμε σε αλλες λυσεις.. Απλα το συγκεκριμενο χρειαζεται συνδεση στο ιντερνετ γιατι μπορεις να βλεπεις στατιστικα και ποσοστα απαντησεων των χρηστών σε ανακρισεις που κανεις... 

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Επαιξα την αποστολη the silk stocking murder.

Spoiler

Δε ξερω αν υπαρχει καποιος να μου  απαντησει καθ οτι το παιχνιδι ειναι λιγο παλιο και δε ξερω αν το παιζει καποιος τωρα αλλα τη συγκεκριμενη αποστολη δε τη πολυ καταλαβα.Οι ντετεκτιβ πηγαινουν στο τελος της αποστολης στο καταστημα με τα φρουτα και  απ οτι φαινεται ο ιδιοκτητης  ειναι ο δολοφονος αφου βρισκουν εκει τα κοσμηματα της και το μαχαιρι με το αιμα επανω.Γιατι ομως να τη σκοτωσει;Ειπε οτι του αρεσε και οτι τη γνωριζε απο παλια αλλα δε καταλαβα γιατι τη σκοτωσε.Επισης το αλλο που δε καταλαβαινω ειναι ποιος αφησε ολα τα στοιχεια στο τοπο του εγκληματος που βρηκαν οι ντετεκτιβ κατα την εξεταση

Δημοσ.
11 ώρες πριν, vagelis81 είπε

Επαιξα την αποστολη the silk stocking murder.

Spoiler

.. ο τύπος ήταν ψυχάκιας... και αυτός τα άφησε τα στοιχεία... το είπε σε μια φάση όταν τον κυνηγάγανε.

Δημοσ.
Στις 10/11/2019 στις 11:32 ΜΜ, InfinitySurfer είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

.. ο τύπος ήταν ψυχάκιας... και αυτός τα άφησε τα στοιχεία... το είπε σε μια φάση όταν τον κυνηγάγανε.

Ευχαριστω πολυ!

Spoiler

Και το B.D που ειχε  γραψει πανω στο πτωμα στην αρχη της υποθεσης τι σημαινε;

Δημοσ.
Spoiler

Είναι τα αρχικά κάποιου...  δεν έχω ιδέα...(δεν θυμάμαι τώρα)... αλλα μάλλον συνδέεται και με μια αλλη υπόθεση,(Celine Henry case) γιατι τα γραφει και στο γράμμα που του έδειξε σε μία φάση πίσω στο τμήμα ο αρχηγός.
-HaVe cHAngED My miNd, YOu wOulD NoT Give A SQUARe DEAL.
Fuck you BD. Tex.- 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, InfinitySurfer είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Είναι τα αρχικά κάποιου...  δεν έχω ιδέα...(δεν θυμάμαι τώρα)... αλλα μάλλον συνδέεται και με μια αλλη υπόθεση,(Celine Henry case) γιατι τα γραφει και στο γράμμα που του έδειξε σε μία φάση πίσω στο τμήμα ο αρχηγός.
-HaVe cHAngED My miNd, YOu wOulD NoT Give A SQUARe DEAL.
Fuck you BD. Tex.- 

Spoiler

Το παιχνίδι αφήνει υπόνοιες για Black Dhalia φόνους (BD)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...