chek2fire Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Είναι μια εντολή που την έβαζες στις ρυθμίσεις του προγράμματος. Είχα και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα που το game σερνόταν όσο και να κατέβαζα τις ρυθμίσεις του. Με το που έβαλα αυτή την εντολή διορθώθηκε. Δυστηχώς δεν θυμάμαι ποια είναι γιατί έχει γίνει και delete η φωτο που την δείχνει.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 τρομερό παιχνίδι.βέβαια όλες τις απαντήσεις τις έβρισκα λυμένες απο το ίντερνετ.
DimAslan Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά τελικά λέει το παιχνιδάκι; Να του αφιερώσουμε ώρα ή να συνεχίσω με Starcraft 2 και Dishonored που παίζω τώρα;
panos2171 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Εγώ του αφιέρωσα όσες ώρες χρειάστηκε για να το τερματίσω και δε το μετάνιωσα, πάρα πολύ καλό και κυρίως με ωραία πλοκή. 1
DimAslan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά είχε κανείς το πρόβλημα να του παραμένει το παιχνίδι στο synchronization όταν το ξεκινάει;
Djole_7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά είχε κανείς το πρόβλημα να του παραμένει το παιχνίδι στο synchronization όταν το ξεκινάει; Μπα οχι φιλε μου..προσωπικα δεν ειχα τετοιο προβλημα. Παιχνιδαρα παντως,καποια στιγμη θελω να κανω αλλο ενα playthrough..
pappous_soulis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Κατέβασα το παιχνίδι χθες, το εγκατέστησα, έκατσα να το παίξω αλλά έφαγα ψιλοσκάλωμα. Κοιτάζοντας τις ρυθμίσεις είδα επιλογή για black and white mode, την οποία και δοκίμασα και τώρα δε μπορώ να αποφασίσω πως να παίξω το παιχνίδι. Απ'τη μια μ'αρέσει το συναίσθημα που αφήνει η διχρωμία, απ'την άλλη φαντάζομαι θα με δυσκολέψει στο να ψάχνω στοιχεία. Τι μου προτείνετε για πρώτο playthrough;
DeViAnT_Puppet Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Γενικά θεωρώ ότι το black&white mode ήταν ένα afterthough, δεν εξυπηρετεί ούτε αναδεικνύει καθόλου το παιχνίδι και ναι, θα σε δυσκολέψει στην αναζήτηση στοιχείων και θα ζαλίσει στην οδήγηση.
qsis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Το τελείωσα το παιχνίδι πριν λίγο καιρό (άργησα η αλήθεια είναι να το παίξω) και το βρήκα ενδιαφέρον σαν σκέψη, αλλά μέτριο σαν υλοποίηση. Αυτο που με κράτησε είναι η φοβερή πλοκή, σαν gameplay θα ήθελα πολλά παραπάνω πράγματα, από τη μια τους δικαιολογώ, μιας και είναι η πρώτη φορά που κάποιος δοκιμάζει και τέτοιο. Το black and white πάντως δεν το βρίσκω καλή ιδέα, πιο πολύ θα χάσει το παιχνίδι σε ατμόσφαιρα παρά θα κερδίσει
Millennium Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Τώρα το τελείωσες εσύ; Συμφωνώ πάντως μαζί σου.Πολλή δουλειά ρίξαν στο motion capture.Είχαν καλές ιδέες όσον αφορά και την ιστορία.Από ατμόσφαιρα δεν τα πήγε άσχημα αλλά σαν υλοποίηση στο gameplay εγώ το βρήκα ελλιπές και αρκετά επαναλαμβανόμενο. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2013 από Millennium
qsis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Είχα μπει κωλοφανταρο όταν είχε βγει, το έχασα, το ξέχασα.. και τώρα τι καλοκαίρι που δεν είχα τι να παίξω το έβαλα
dimitrakis1991 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Πρόβλημα με αυθεντικό L.A. Noire Παιδιά έχω ενα θεματακι με το l.a noire για pc.το αγορασα σήμερα και το εκανα κατευθείαν εγκατάσταση.Μόλις όμως παταω για να παίξω και η οθόνη μαυρίζει μετα απο λίγο βγάζει ενα μήνυμα και λέει οτι το στοιχειο l.a noire σταμάτησε να λειτουργεί και με πετάει στην επιφάνεια εργασίας.Μήπως ξέρει κανεις τι παιζει?Να σημείωσε οτι έχω λάπτοπ με windows 8.1.
Iris_89 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Απ' ότι ξέρω δεν υπάρχει συμβατότητα του παιχνιδιού με τα Win8.
Xristaras12 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 να περάσεις τις ενημερώσεις του παιχνιδιού πρώτα. αν το αγόρασες απο steam τις έχει περασμένες λογικά δες και εδω https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/200149926--11-14-12-L-A-Noire-Patch-Notes-and-Manual-Links-to-Updates
dimitrakis1991 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 ωχ μη μου λετε τετοια τωρα!!λετε να το αγορασα τζαμπα.απο σκρουτζομαγαζο το πηρα 20 ευρω..θα κανω τις ρυθμισεις που λεει το παιδι πιο πανω για να δω τι θα γινει τελικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα