Προς το περιεχόμενο

L.A. Noire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παιχνίδι έχει όντως 21 υποθέσεις?

Γιατί έχω βγάλει 13 και είμαι στις Vice, και απ' όσο είδα στο γραφείο, είναι άλλοι δύο φάκελοι απο δύο υποθέσεις ο καθένας (σύνολο 17 δηλαδή).

Μου διαφεύγει κάτι ή είναι κανένας φάκελος ακόμα που σου τον δείχνει πιο μετά?

Μάλλον με τα DLC πάει τόσο

Δημοσ.

Στις Vice υποθέσεις έχει και τη The Naked City που είναι DLC αν θυμάμαι σωστά.

υγ : τα DLC συμπεριλαμβάνονται στη PC έκδοση

Δημοσ.

Μετά απο σχεδόν 20 ώρες, επιτέλους το τερμάτησα.

Ούτε αριστούργημα, ούτε διαμάντι είναι, ένα μέτριο (προς καλό) παιχνιδάκι το οποίο απο ένα σημείο και μετά γίνεται επαναλαμβανόμενο και κάπως βαρετό.

Πάντως είναι κάτι το διαφορετικό, και με παρέα είναι αρκετά "ευχάριστο".

• 4 μήνες μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρκετά πετυχημένο το βιντεάκι και αληθές.

Επεξ/σία από LuxJaja
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Με πιο τρόπο μπορώ να βελτιώσω το lag ρε παιδιά? Το laptop είναι αρκετά δυνατό αλλα κάνει κάποια κολλήματα που είναι σπαστικά. Δοκίμασα να βάλω στο command τα -str +jobs_numThreads 0 αλλα δεν έγινε κάτι, μπορώ να πώ πάει και χειρότερα τώρα.

Δημοσ.

Πέρασε τα updates που κυκλοφόρησαν, στρώνει αρκετά το παιχνίδι και είναι κάπως πιο playable.

Αν πάλι δεν γίνεται τίποτα, χαμήλωσε details κλπ.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έβαλα σήμερα να παίξω αυτό το παιχνίδι στο pc της υπογραφής μου και με το που ξεκίνησε το παιχνίδι ξενέρωσα γιατί κόλλαγε πολύ.Τα γραφικά όπου και να τα έχω δεν αλλάζει τίποτα.Την πρώτη φορά όταν έτρεξα το παιχνίδι μου έβγαλε αυτό το error " can create D3D device " αλλά το έκλεισα και το ξαναέβαλα και δεν το έβγαλε και το παιχνίδι έτρεξε.Το παιχνίδι δεν νομίζω να έχει σημασία αν είναι αυθεντικό ή από τον θείο.

Σας παραθέτω και τις απαιτείσεις του παιχνιδιού.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

System requirements[62] Requirements Microsoft Windows[62] Operating system Windows XP (Service Pack 3) / Windows Vista(Service Pack 1) / Windows 7 CPU Intel Dual Core 2.2 GHz / AMD Dual Core 2.4 GHz Memory 2 GB System RAM Hard drive space 16 GB Graphics hardware NVIDIA GeForce 8600 GT 512 MB / ATI Radeon HD 3000 512 MB (DirectX 11 Compatible GPU for the DX11 Mode) Sound hardware 100% DirectX 9 Compatible

Δημοσ.

Υπάρχει μια εντολή που την βάζεις στις ρυθμίσεις του και το game τρέχει μετά αξιοπρεπώς. Το είχαμε ανεβάσει και παλιότερα στο forum εδω

http://www.insomnia.gr/topic/412177-la-noire/page__st__75#entry4384157

αλλά το κακό είναι ότι δεν υπάρχει πια η εικόνα που έδειχνε την εντολή και δεν την θυμάμαι. Κάνε ένα search στο google.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...