Προς το περιεχόμενο

L.A. Noire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι μεγάλο σε διάρκεια ή είναι μικρό ???

Πάντως μου αρέσει πολύ το όλο σκηνικό και τα facial expressions.

Η οδήγηση είναι χάλια πάντως.....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παίδες help.

Έχασα τα saves μου από το L.A Noire και δεν θέλω να το ξεκινήσω από την αρχή...

Είμαι στο Traffic και μόλις είχα τελειώσει "A marriage made in Heaven".

Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα saves του ???

Δημοσ.

Γιατι δεν ψαχνεις να βρεις το save αυτης της αποστολης?

Η κανενα πριν απο αυτην την αποστολη γ να την κανεις απο την αρχη?

Δημοσ.

Αμά μου πεις σε ποιόν φάκελο βρίσκονται τα save στα στέλων εγώ.

Στο στέλνω και τώρα τα βρήκα. Στείλε pm το email σου.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

To παιχνίδι από υπόθεση τα σπάει. Κατά τα άλλα μου αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα. Τα γραφικά του είναι ταυτόχρονα υπέροχα και τραγικά. Π.χ. είναι δυνατόν να έχεις άρτια δομημένα δάπεδα και στην ίδια σκηνή να σου δείχνει τετράγωνα κουστούμια κ.α.? Επίσης το παιχνίδι κολλάει. Διάβασα τη συζήτηση αλλά, έκανα τις ρυθμίσεις αλλά δεν είδα βελτιώση. Επίσης όταν το παίζω ο δίσκος ακούγεται να δουλεύει συνεχώς. Το έχω εγκατεστημένο σε έναν sata2 7200rpm. Λέτε να έχει καμιά σχέση ο δίσκος?

Δημοσ.

Βαλε το patch που εχει βγει και μετα ανοιξε launcher>options και στο command line βαλε -str -npd και δεν θα σου κολαει. Τωρα για τα γραφικα του δεν μπορω να κρινω γτ δεν εχω καλη καρτα, αλλα το χανει σε πολλα σημεια. Κατα τ'αλλα ειναι super το παιχνιδι. Και ολοι οι χαρακτηρες ειναι ηθοποιοι: http://www.imdb.com/title/tt1764429/fullcredits

Δημοσ.

Βαλε το patch που εχει βγει και μετα ανοιξε launcher>options και στο command line βαλε -str -npd και δεν θα σου κολαει. Τωρα για τα γραφικα του δεν μπορω να κρινω γτ δεν εχω καλη καρτα, αλλα το χανει σε πολλα σημεια. Κατα τ'αλλα ειναι super το παιχνιδι. Και ολοι οι χαρακτηρες ειναι ηθοποιοι: http://www.imdb.com/title/tt1764429/fullcredits

To patch δουλεύει και με την έκδοση του θείου?

Δημοσ.

Χθες το ξεκίνησα και εγώ και μπορώ να πω πως μέχρι στιγμής με έχει αφήσει άφωνο!

Ναι έχει κάποια θεματάκια,αλλά αυτό το κλίμα,το περιβάλλον και η πλοκή έμενα προσωπικά με τρελαίνουν,μιας και αγαπώ γενικότερα το μυστήριο...

Δημοσ.

Χθες το ξεκίνησα και εγώ και μπορώ να πω πως μέχρι στιγμής με έχει αφήσει άφωνο!

Ναι έχει κάποια θεματάκια,αλλά αυτό το κλίμα,το περιβάλλον και η πλοκή έμενα προσωπικά με τρελαίνουν,μιας και αγαπώ γενικότερα το μυστήριο...

Εχωντας προχωρησει αρκετα ειναι λιγο επαναλαμβανομενο, αλλα συμφωνω πως ατμοσφαιρα και πλοκη σε καθηλωνουν.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλά είναι που είναι το παιχνίδι ότι να'ναι είναι και η ΑΤΙ μια από τα ίδια.

Με 2χ4890 ακόμη και στο performance δεν πήγαινε μία.

Είχα κάνει ότι αλχημεία υπήρχε (καινουργοι-παλιοί drivers, ATI profiles, cracked .exe.)μέχρι που............. μετονόμασα το LANoir.exe σε Fear.exe :fear:

Εεεεεεελλλλλλλεεεεεεεεεεεοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςςςς.

Δημοσ.

Δεν γίνεται εγώ με 2x4850 να το τρέχω κι εσύ με 2x4890 να μην πάει μία..!!

Είπαμε είναι οτι να 'ναι port, αλλά τόσο χάλια πια?

υγ : απλά το μετονόμασες σε fear.exe ή έχεις και το RadeonPRO?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το παιχνίδι έχει όντως 21 υποθέσεις?

Γιατί έχω βγάλει 13 και είμαι στις Vice, και απ' όσο είδα στο γραφείο, είναι άλλοι δύο φάκελοι απο δύο υποθέσεις ο καθένας (σύνολο 17 δηλαδή).

Μου διαφεύγει κάτι ή είναι κανένας φάκελος ακόμα που σου τον δείχνει πιο μετά?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...