Djole_7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Σοβαρα?Δεν πηγε καθολου το μυαλο μου εκει...εισαι αρχηγος! Παω να τσεκαρω..thanks
polonos1313 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Το παιχνίδι είναι μεγάλο σε διάρκεια ή είναι μικρό ??? Πάντως μου αρέσει πολύ το όλο σκηνικό και τα facial expressions. Η οδήγηση είναι χάλια πάντως.....
polonos1313 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Παίδες help. Έχασα τα saves μου από το L.A Noire και δεν θέλω να το ξεκινήσω από την αρχή... Είμαι στο Traffic και μόλις είχα τελειώσει "A marriage made in Heaven". Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα saves του ???
Djole_7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Γιατι δεν ψαχνεις να βρεις το save αυτης της αποστολης? Η κανενα πριν απο αυτην την αποστολη γ να την κανεις απο την αρχη?
polonos1313 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Έψαξα στο google αλλά δεν βρήκα κάτι....
chek2fire Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Αμά μου πεις σε ποιόν φάκελο βρίσκονται τα save στα στέλων εγώ. Στο στέλνω και τώρα τα βρήκα. Στείλε pm το email σου.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 To παιχνίδι από υπόθεση τα σπάει. Κατά τα άλλα μου αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα. Τα γραφικά του είναι ταυτόχρονα υπέροχα και τραγικά. Π.χ. είναι δυνατόν να έχεις άρτια δομημένα δάπεδα και στην ίδια σκηνή να σου δείχνει τετράγωνα κουστούμια κ.α.? Επίσης το παιχνίδι κολλάει. Διάβασα τη συζήτηση αλλά, έκανα τις ρυθμίσεις αλλά δεν είδα βελτιώση. Επίσης όταν το παίζω ο δίσκος ακούγεται να δουλεύει συνεχώς. Το έχω εγκατεστημένο σε έναν sata2 7200rpm. Λέτε να έχει καμιά σχέση ο δίσκος?
BrainDope Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Βαλε το patch που εχει βγει και μετα ανοιξε launcher>options και στο command line βαλε -str -npd και δεν θα σου κολαει. Τωρα για τα γραφικα του δεν μπορω να κρινω γτ δεν εχω καλη καρτα, αλλα το χανει σε πολλα σημεια. Κατα τ'αλλα ειναι super το παιχνιδι. Και ολοι οι χαρακτηρες ειναι ηθοποιοι: http://www.imdb.com/title/tt1764429/fullcredits
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Βαλε το patch που εχει βγει και μετα ανοιξε launcher>options και στο command line βαλε -str -npd και δεν θα σου κολαει. Τωρα για τα γραφικα του δεν μπορω να κρινω γτ δεν εχω καλη καρτα, αλλα το χανει σε πολλα σημεια. Κατα τ'αλλα ειναι super το παιχνιδι. Και ολοι οι χαρακτηρες ειναι ηθοποιοι: http://www.imdb.com/title/tt1764429/fullcredits To patch δουλεύει και με την έκδοση του θείου?
interkirilos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Χθες το ξεκίνησα και εγώ και μπορώ να πω πως μέχρι στιγμής με έχει αφήσει άφωνο! Ναι έχει κάποια θεματάκια,αλλά αυτό το κλίμα,το περιβάλλον και η πλοκή έμενα προσωπικά με τρελαίνουν,μιας και αγαπώ γενικότερα το μυστήριο...
mtifosi Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Χθες το ξεκίνησα και εγώ και μπορώ να πω πως μέχρι στιγμής με έχει αφήσει άφωνο! Ναι έχει κάποια θεματάκια,αλλά αυτό το κλίμα,το περιβάλλον και η πλοκή έμενα προσωπικά με τρελαίνουν,μιας και αγαπώ γενικότερα το μυστήριο... Εχωντας προχωρησει αρκετα ειναι λιγο επαναλαμβανομενο, αλλα συμφωνω πως ατμοσφαιρα και πλοκη σε καθηλωνουν.
Basilisc Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Καλά είναι που είναι το παιχνίδι ότι να'ναι είναι και η ΑΤΙ μια από τα ίδια. Με 2χ4890 ακόμη και στο performance δεν πήγαινε μία. Είχα κάνει ότι αλχημεία υπήρχε (καινουργοι-παλιοί drivers, ATI profiles, cracked .exe.)μέχρι που............. μετονόμασα το LANoir.exe σε Fear.exe Εεεεεεελλλλλλλεεεεεεεεεεεοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςςςς.
JohnVani18 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δεν γίνεται εγώ με 2x4850 να το τρέχω κι εσύ με 2x4890 να μην πάει μία..!! Είπαμε είναι οτι να 'ναι port, αλλά τόσο χάλια πια? υγ : απλά το μετονόμασες σε fear.exe ή έχεις και το RadeonPRO?
JohnVani18 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Το παιχνίδι έχει όντως 21 υποθέσεις? Γιατί έχω βγάλει 13 και είμαι στις Vice, και απ' όσο είδα στο γραφείο, είναι άλλοι δύο φάκελοι απο δύο υποθέσεις ο καθένας (σύνολο 17 δηλαδή). Μου διαφεύγει κάτι ή είναι κανένας φάκελος ακόμα που σου τον δείχνει πιο μετά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα