Προς το περιεχόμενο

Aνασυγκροτηση σε σκληρο δισκο laptop...παραξενο.

stratigos24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα. Εχω ενα laptop compaq presario cq71-110ev. Εχω κανει φορματ εδω και 10 μερες. Πριν απο το φορματ εκανα ανασυκγροτηση με το defraggler και μου εβγαζε ας πουμε πριν ξεκινησει η ανασυγκροτηση, στην αναλυση δηλαδη 27% κατακερματισμενα αρχεια ας πουμε για παραδειγμα. Μετα ξεκιναγα την ανασυγκροτηση και οταν τελειωνε ειχα τα ιδια κατακερματισμενα αρχεια αντε 1% λιγοτερα. Μετα το φορματ ξαναεκανα τωρα ανασυγκροτηση και παλι τα ιδια. Εχω παει να κανω και ανασυγκροτηση και απο τα εργαλεια συστηματος των vista αλλα μου λενε οτι ο σκληρος δεν χρειαζεται ανασυγκροτηση. Το ιδιο μου εβγαζε και πριν το φορματ. Τι μπορει να ειναι ρε παιδια? Στο αλλο λαπτοπ που εχω και στον σταθερο μου, ποτε δεν εχω προβλημα ανασυγκροτησης.

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

μηπως εχεις πολυ μεγαλα αρχεια μεσα που δε μπορει να πειραξει? η μηπως ειναι γεματος ο δισκος?

Οχι, τιποτα τετοιο. Περιεργο, δεν μπορω να καταλαβω γιατι συμβαινει αυτο.

Δημοσ.

Μηπως προκειται:

α) για κλειδωμενα αρχεια (π.χ. το kaspersky με enable defense δεν αφηνει καποια αρχεια του να μετακινηθουν με καποια defrag programs)

β) και πιθανοτερο.

Καποια defrag programs δεν κανουν defrag σε αρχεια metadata, MFT, pagefile.

Για αυτο οσα κανουν, το κανουν κατοπιν boot defrag πριν εκκινησουν τα windows. Δεν ειμαι σιγουρος αν το defragler μπορει να κανει defrag στα παραπανω που ανεφερα.

Ψαξτο λιγο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...