Προς το περιεχόμενο

Sea Ray : Το πρώτο Windows Phone της Nokia (video)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μμμμμ σούπερ το τηλέφωνο :wub:

Το μόνο που με χαλάει ελάχιστα είναι ο λίγο υπερβολικός (θα έλεγα εγώ) τετραγωνισμός στις γωνίες!

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και πάλι αδυνάτω να καταλάβω γιατί στα κλειστά οικοσυστήματα να προτιμήσει κάποιος WP7 απο iOS. Έτσι απλά για αλλαγή ;

Αφού και τα 2 είναι κλειδωμενα , χωρίς Flash και βασικές δυνατότητες συνδεσιμοτητας και άπειρα μείον σε σχέση με τα ανοιχτά OS.

Δηλαδή τα αγοράζεις για τις εφαρμογουλες και τα αλλα χαζουλια παιχνιδακια και τα λοιπά.

Γιατί να κανείς ακόμα χειρότερη την αγορά σου μην επιλέγοντας το iOS που είναι Τιγκα στα apps και games...

Δημοσ.

Και πάλι αδυνάτω να καταλάβω γιατί στα κλειστά οικοσυστήματα να προτιμήσει κάποιος WP7 απο iOS. Έτσι απλά για αλλαγή ;

Αφού και τα 2 είναι κλειδωμενα , χωρίς Flash και βασικές δυνατότητες συνδεσιμοτητας και άπειρα μείον σε σχέση με τα ανοιχτά OS.

Δηλαδή τα αγοράζεις για τις εφαρμογουλες και τα αλλα χαζουλια παιχνιδακια και τα λοιπά.

Γιατί να κανείς ακόμα χειρότερη την αγορά σου μην επιλέγοντας το iOS που είναι Τιγκα στα apps και games...

Εκτός του ότι δεν είναι ίδια (πιο όμοια σε λειτουργία είναι το android με το ios) και προσφέρουν αρκετές παραπάνω βολικές λειτουργίες, είναι και οι πλειάδα και το κόστος των συσκευών.

Δημοσ.

Γιατι λειτουργικα το wp7 ειναι κομψοτερο απο το ios ειναι δημιουργικα ποιο καλοφτιαγμενο και με απειρες δυνατοτητες τα tiles ειναι ενα πολυ καλο συστημα αρχικης οθονης πολυ χρησιμο και ακρως λειτουργικο και επισης στο θεμα apps το wp7 ειναι σχεδον ενα χρονο στην αγορα το ios 5 χρονια και ειναι τιγκα σε αχρηστα apps.

Αν βγαλεις την ταμπελα microsoft και το δοκιμασεις ισως σου αρεσει αν παλι οχι εσυ χανεις.

Μμμμμ σούπερ το τηλέφωνο :wub:

Το μόνο που με χαλάει ελάχιστα είναι ο λίγο υπερβολικός (θα έλεγα εγώ) τετραγωνισμός στις γωνίες!

Αυτο που εμενα μου αρεσε στο συγκεκριμενο ειναι οτι ειναι κοφτο ισιο απο πανω και κατω και ειναι στρογγυλο στις πλευρες πολυ τελειο.

Δημοσ.

ε, δεν μπορεί, κάτι καλό θα έχουν και τα wp7 :P

Και όπως φαίνεται η Microsoft θα χρησιμοποιήσει την ίδια λειτουργικότητα και στα επερχόμενα Win 8 τα οποία θα δουλεύουν σε ταμπλέτες και σε PC's,

οπότε προφανώς θα πάει για ένα ενοποιημένο User Interface , από το κινητό έως το desktop, κάτι που σίγουρα θα είναι σημαντικό πλεονέκτημα για τον End User που θα θέλει να έχει συσκευές με παρόμοια λετουργικότητα.

Είδομεν..

Δημοσ.

Προφανώς ειναι η πρωτη παρουσιαση αλλα να δουμε χαρακτηριστικα και κυριως την τιμη του προιοντος...

Δημοσ.

Εγώ πάντως έτσι όπως το βλέπω να το πάει η Microsoft, με αρέσει δεν λέω B)

Το μόνο που δεν μου αρέσει και δεν ξέρω τι μανία έχουν πάθει όλοι είναι το Cloud... (γενικά μιλώντας)

Δημοσ.

Και πάλι η Nokia δεν πατάει σε σταθερό έδαφος.

Αν αποφασίσει ο Άρχοντας του Hardware (Samsung) να βγάλει ένα δυπηρινο με Super amoled plus και βάλε...

Τι θα κάνει η Nokia...

Δημοσ.

Και πάλι η Nokia δεν πατάει σε σταθερό έδαφος.

Αν αποφασίσει ο Άρχοντας του Hardware (Samsung) να βγάλει ένα δυπηρινο με Super amoled plus και βάλε...

Τι θα κάνει η Nokia...

είδες εσύ να χρειάζεται κάπου ένα διπύρηνο κινητό; Όταν θα έρθει η ανάγκη για τα διπύρηνα θα έρθουν και οι συσκευές, σε αυτό το κομμάτι η microsoft δεν είναι google να τα αφήνει όλα χύμα και να κονταροχτυπιούνται οι εταιρίες για τις εντυπώσεις.

Δημοσ.

είδες εσύ να χρειάζεται κάπου ένα διπύρηνο κινητό; Όταν θα έρθει η ανάγκη για τα διπύρηνα θα έρθουν και οι συσκευές, σε αυτό το κομμάτι η microsoft δεν είναι google να τα αφήνει όλα χύμα και να κονταροχτυπιούνται οι εταιρίες για τις εντυπώσεις.

Μα συγνώμη , θες να πεις ότι αν βγει ένα DualCore με πολυ καλο hardware σε τιμή Nokia , δεν θα το προτιμήσεις ;

Και της MS δεν της πέφτει λόγος για το αν θα βάλει κάποιος καλο Hardware , αρκεί να έχει κάποια minimum στανταρτ.

Δημοσ.

Μα συγνώμη , θες να πεις ότι αν βγει ένα DualCore με πολυ καλο hardware σε τιμή Nokia , δεν θα το προτιμήσεις ;

Και της MS δεν της πέφτει λόγος για το αν θα βάλει κάποιος καλο Hardware , αρκεί να έχει κάποια minimum στανταρτ.

Αν η διαφορά στην τιμή είναι ελάχιστη και μόνο... ή αν μου αρέσει εξωτερικά.

Ως χρόνια χρήστης iphone βρήκα σωστό το πλάνο το hardware σου να είναι όσο χρειάζεται το software σου και αυτό μου άρεσε και στα windows phone.

Καταλαβαίνω πως το θέτεις και σου λέω την δική μου άποψη, έτσι;

Δημοσ.

Ρε έτσι , σωστά είναι αυτά που λες. Δεν είναι PC να πεις θα πάρω το καλύτερο για να μου κρατήσει 5 χρόνια.

Αλλά σε μια ελεύθερη αγορά , όπως είναι τα WP7 , λογικό είναι να επιλέξεις το καλύτερο Hardware με την καλύτερη τιμή.

Έτσι συμβαίνει και με το Android. Στο iOS απλά δεν έχεις άλλη επιλογή Hardware.

Δημοσ.

Ρε έτσι , σωστά είναι αυτά που λες. Δεν είναι PC να πεις θα πάρω το καλύτερο για να μου κρατήσει 5 χρόνια.

Αλλά σε μια ελεύθερη αγορά , όπως είναι τα WP7 , λογικό είναι να επιλέξεις το καλύτερο Hardware με την καλύτερη τιμή.

Έτσι συμβαίνει και με το Android. Στο iOS απλά δεν έχεις άλλη επιλογή Hardware.

Ναι είναι λίγο περίεργο το ζήτημα γιατί μπαίνεις σαν αγοραστής στην λόμπα του καλύτερου hardware ενώ ουσιαστικά δεν θα σου χρειαστεί ποτέ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...