Προς το περιεχόμενο

απομακρυσμένη χρήση software

andreapaog328

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον, θελω να χρησιμοποιώ λογισμικο για ενεργειακες μελετες απο το δικο μου pc. το προγραμμα θα ειναι εγκατεστημενο σε άλλο. προφανως το όλο θεμα γίνεται για να μην αγοραστει δευτερη αδεια,και να μπορω να δουλευω απ το σπιτι μου οποτε θελω...

κατι σαν teamviewer θα εκανε δουλεια? η θα μου σπασει τα νευρα λογο lag. δεν εχω και τοσο καλη συνδεση (2mbit) οποτε μαλλον το δευτερο. τα Pc δεν ειναι στον ιδιο χωρο. οποτε δεν παιζει lan...καλα, να το βρω σπασμενο δεν παιζει. <_< οποτε ακουω ιδέες...

Δημοσ.

Πάντως η δική σου σύνδεσή δε νομίζω να ναι το πρόβλημα. Εκτός κι αν το pc που είναι εγκατεστημένο το πρόγραμμα έχει σύνδεση με upload>2Mbps (χλωμό εκτός κι αν είναι σε κανα πανεπιστήμιο).

Αν υπάρχει καλό upload, το teamviewer (ή έστω κάτι αντίστοιχο) μου φαίνεται η μόνη λύση. Εξαρτάται βέβαια και το τι κάνεις μ αυτό το πρόγραμμα. Ξέρω γω αν προβάλει video και HD φωτογραφίες (που δε νομίζω και πάλι), σκούρα τα πράγματα.

Δημοσ.

Aν δεν βγαλεις ακρη με το reamviewer λογω γραμμης/lag κλπ. κοιταξε εδω οπου γινεται θεμα περι προγραμματων / τιμες κλπ.

ΔΕΝ εχω διαβασει το παραπανω για να δω αν προκυπτει οικονομικη λυση για εσενα, αλλα ισως αξιζει να του ριξεις μια ματια.

Δημοσ.

Αν δοκιμάσεις το teamviewer και σου κάνει lag μπορείς να δοκιμάσεις το radmin.Είναι το πιο γρήγορο απόλα τα remote προγράμματα που έχω δει.

Δημοσ.

Γιατί δεν το δοκιμάζεις και μετά να δούμε αν σου κάνει ή όχι; Τι έχεις να χάσεις; Δωρεάν είναι εξ άλλου το team και απ' ότι καταλαβαίνω έχεις ήδη πρόσβαση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...