jorj103 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μετά από πολύ καιρό , και αφού μου γίνανε τα μάτια σαν φανάρια απο τρακτέρ απο το διάβασμα, ορίστε και το αποτέλεσμα απο το δικό μου waterrcooled συστημα. Πρώτα απο όλα όμως θα ήθελα να ευχαριστησω όλους όσους με βοηθήσανε στο project. venom7 - Kopritis - για τις άπειρες συμβουλές τους και τον φίλτατο nikpoth για την πωληση cpu-MB και την βοήθεια του ( αφου τα προηγούμενα δικά μου φάγανε fail απο δική μου @@@κία) Επίσης θα ηθελα να ευχαριστήσω τον ΟΑΕΔ γιατι αν δεν ήτανε και το ταμείο ανεργίας δεν θα έπαιρνα ούτε ανεμιστηράκι αλλα και την κοπέλα μου γιατι το τελευταίο τρίμηνο την έχω πρήξει με τα pc και τις μόντες και ακόμη δεν με έχει χωρίσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelisp7406 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Παρα πολυ ομορφο,πολυ καλη δουλεια μπραβο!!!Γραψε μας αν θελεις και απο τι αποτελειται το pc σου και ποσο σου πηγε το ''μαλλι'' για την υδροψυξη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jorj103 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Το συστημα αυτη τη στιγμη αποτελειται απο τα εξησ: CPU:1090t @ 4.140Ghz + Koolance 360||MB: Asus Crosshair IV Formula + EK full MB waterblock||RAM: G.skill ripjaws 4gb @ 1600Mhz||GPU: 2 x Asus 5850 @ 1060/ 1200 + EK waterblocks||HDD: Kingston SSDnow V+ 128GB-WD 1TB caviar black - WD 500GB caviar blue-WD element 750GB||LG 32" FullHD||Razer Lachesis||Roccat ARVO|| Logitech Z5500 Συνολικά η υδροψυξη μου πήγε γύρω στα 500 ευρω πάνω κάτω αλλα το αποτέλεσμα είτε στον εμφανισιακο είτε στον λειτουργικό τομέα δικαιώνει μέχρι και το τελευταίο ευρω. Απόλυτα υσηχο απο θέμα θορύβου , με θερμοκρασία δωματίου στους 30 βαθμούς δεν ξεπερνάει τους 47 βαθμούς full load και σε επιδόσεις απλά πετάει. Υπάρχει όμως η περίπτωση να φύγει CPU / MB / και waterblock μητρικής προς πώληση μιας και λόγω δουλειάς είμαι με laptop συνέχεια και το pc απλα κάθεται.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μου αρέσει πολύ το σύστημα σου φίλε μου και η δουλειά που έκανες με το νεράκι. Μπορεί να παίζουν αρκετοί σωλήνες αλλα ειναι τόσο προσεγμένα και τακτοποιημένα που δεν μπορώ να βρώ κανένα ψεγάδι. Ο συνδιασμός επείσης των χρωμάτων αλλα και η τοποθέτηση του ssd ειναι ολα τα λεφτά 47 βαθμούς σε full load ειναι πραγματικά εντυπωσιακό :shock: πρέπει να παίζει πολύ κρύο εκει μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos217 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Καταπληκτικη δουλεια φιλε μου θα ηταν κριμα να πουλησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.